Posudzovať niekoho priemernosť je podpriemerné. Tento blog nemá v úmysle sa niekoho dotknúť. Inšpiroval ma k nemu môj priateľ, ktorý je ako z inej planéty, dokázal si ma šialene omotať okolo prsta a ja zažívam druhú pubertu. O spôsoboch, ktorými to robí, by som dokázala rozprávať hodiny, niektoré sa mi však podarilo zosumarizovať do štyroch základných oblastí:

Dovoľ jej cítiť a správať sa ženskyDoba gentlemanom nepraje. Svoj podiel viny na tom nesie aj dámska časť populácie, ale o tom v inom blogu. O to silnejšou konkurenčnou výhodou sa však preto stáva, ak vieš túto skutočnosť využiť v svoj prospech. Zahoď zatrpknutosť voči ženám, snaž sa ich vnímať pozitívne. Pravdou totiž zostáva, že akokoľvek emancipovanú slečnu si vezmeš na mušku, každú dostáva na kolená muž, ktorý jej dá “pocit ženy”. Nenechaj sa pomýliť obalom. Výrazne ženský zjav nemusí byť priamo úmerný ženskosti v jej srdci. Daj si tú námahu. Určite to tam niekde je. Keď sa s týmto pocitom naučíš pracovať, zmení to tvoju partnerku na nepoznanie. Dotýkaj sa jej aj keď sa neschyľuje k intímnostiam. Pomáhaj jej prekonávať strach. Pohlaď ju pri šoférovaní po kolene. Zastaň sa jej. Akúkoľvek divočinu ste práve vyvádzali, zababuš ju po milovaní do deky a objím ju. Nič nie je pre ženu príťažlivejšie ako kontrastná kombinácia tvojej dominancie a nehy. Buď k nej dobrý a vľúdny vtedy, keď to čaká najmenej. Skús častejšie používať slová “to nič” a zahryznúť si do jazyka namiesto “ja som ti to vravel”. My ženy si totiž veľakrát uvedomujeme svoje chyby a dojíma nás vaša zhovievavosť. Ukáž jej, že vieš ostať láskyplný napriek jej slabostiam a ona ti to oplatí.

Buď trúfalýUznávam, niekedy je oveľa ťažšie byť mužom a jedným z tých prípadov je zoznamovanie sa. Ešte tvrdším orieškom býva vyznávanie citov. Vymenuješ bez dlhého rozmýšľania tisíc dôvodov, prečo by si to nemal urobiť, nechceš sa v jej očiach strápniť a pravdepodobnosť odmietnutia ťa paralyzuje. Teraz čítaj pozorne: rozhodnosťou a úprimnosťou vždy stúpneš v očiach ženy, či už bude jej odpoveď priaznivá alebo nie. Neisté krúženie okolo horúcej kaše nezaberá. Povedz jej, že ju chceš. Daj jej najavo, že akokoľvek sa rozhodne, it is not a big deal, ale musel si jej to skrátka povedať. Netlač na pílu, buď trpezlivý, no nikdy z toho nemaj strach. Nezabúdaj na staré známe – Keď má Internet Explorer odvahu opýtať sa, či si ho chceš nastaviť ako predvolený prehliadač, TY môžeš pozvať ktorékoľvek dievča na rande!

Ďalšou oblasťou, kde ženy milujú trúfalosť je sex. Bez hanby jej vonku medzi priateľmi pošepkaj do uška, čo s ňou večer mieniš robiť. Použi oznamovaciu vetu. Večer oznamovaciu vetu možno zameniť za rozkazovaciu. Čím častejšie ju uvedieš do príjemných rozpakov, tým ju máš pevnejšie omotanú okolo prsta. Hraj sa s jej myšlienkami. Neprestávaj posúvať hranice intimity a dôvery. Nezabúdaj – žena môže spochybňovať tvoj zdravý rozum , ale nikdy nie tvoju vášeň.



Poznaj svoju hodnotuMuži sa radi medzi sebou predbiehajú, ktorý je väčší samec a dokáže hlavou otočiť o viac stupňov aby dal peknej slečne najavo, že ho zaujala. Kvôli krásnej žene je nejeden muž schopný zo seba urobiť šaša, ponižovať sa a podliezať jej. Medzi kamarátmi to možno funguje, avšak vedz, že pre ňu si len ďalší tragéd, ktorý pravdepodobne už dlhšiu dobu nemal pohlavný styk a ktorému k uspokojeniu postačí ktokoľvek. Zaujala by ťa dáma, ktorá si nechá pomútiť hlavu hocikým kvôli pár komplimentom? Nie, je to lacné. Rovnako sa na vás pozeráme my ženy. Zato ľahký nezáujem- ten dokáže urobiť divy. Aj ženy majú lovecké inštinkty, ktoré sú aktivované práve zvedavosťou. Nechať sa vyviezť z rovnováhy krásnym telom je priemerné. Daj jej najavo, že vyžaduješ viac. Buď náročný.

Buď nad vecouNenechaj sa pri nezhode s partnerkou zatiahnuť do jej hier. My ženy v hĺbke duše túžime po partnerovi, ktorého dokážeme rešpektovať. Mužovi, ktorý je výzvou, správa sa k nám láskavo, ale prirodzene pri ňom vycítime, kde sú hranice a tie nás nútia správať sa “uvedomelo”. Tieto hranice však rady pokúšame. Pamätaj – máš právo na slušnú komunikáciu. Trvaj na nej a nenechaj sa vyprovokovať k neuváženým slovám a činom. Vypočuj ju. Nechaj ju vyplakať sa. Pohlaď ju – no trpezlivo jej vysvetli, že sa s ňou o danej veci rád porozprávaš keď bude na to pripravená. Asi bude šokovaná, možno aj frustrovaná a nahnevaná, ale v konečnom dôsledku v jej očiach stúpneš. Výbušnosť, žiarlivé scény a agresivita sú typické pre chlapcov. Čo je však naozaj mužné, je schopnosť ovládať sa.

» wordpress.com/posts/drobecblo...

 Blog
Komentuj
 fotka
paria333  21. 6. 2017 10:15
Už viem prečo ma ženy milujú

a vždy som to robil tak prirodzene, asi to je výchova, možno aj to že si nepotrebujem vo vzťahu honiť ego. v podstate ego odsúvam uplne na bok... (nemá nič zo sebavedomím..)

Ale nemože toto chcieť žena hned prvý mesiac vztahu. to nedá nik.v
 fotka
johnysheek  21. 6. 2017 10:50
je sice super vediet, co plati na teba.. ale mam pocit, ze ani na jednu z mojich ex by toto neplatilo.. sice ako predstava krasne.. napriek vsetkemu ste kazda dost velka individualita a vzdy si treba najst to co plati na ktoru
 fotka
sisi092  21. 6. 2017 12:49
Bod jedna je TOP..ked ked chlap dokaze ma u mna vyhrate, trufalost je tiez dost sexi a hlavne to sepkanie do ucha, heheh to je dobra poznamkam
S poslednym nesuhlasim. Mna by kludny chlap este viac vytacal,
 fotka
somdrobec  21. 6. 2017 14:17
@sisi092
Možno preto, že som mala dlhší predchádzajúci vzťah s nervákom, ktorého som musela neustále ukľudňovať, ma tak teraz dostáva keď sa muž nenechá ľahko rozhodiť
 fotka
antifunebracka  21. 6. 2017 16:18
Najhoršie rady ever. Ani nvm, či nimi viac urážaš ženy, alebo mužov. Už nikdy nikomu neraď.
@sisi092 Píšeš to akoby ťa niekedy nejaký muž chcel vyhrať.
 fotka
james98  21. 6. 2017 17:04
Celkom často som sa stretol s tým, že ženy po niečom takom túžili. Na druhej strane poznám veľa žien, ktorým stačí - že ten chlap má penis, nech ich má čím pretiahnuť, a nevyzerá ako úplný retard Ešte si nenapísala, žeby mal byť inteligentný a mať svoj názor. Väčšina žien to vraj "chce" - ale nakoniec im vyhovuje, keď môžu mužom manipulovať spolu so svokričkou. A ďalšej skupine stačí keď má byt pokojne aj niekde v piči a samozrejme auto, ktoré jazdí Plus niečo našetrené a vtedy sú v piči, vlhke ako prádlo práve vytiahnuté z pračky.
 fotka
somdrobec  21. 6. 2017 17:31
@james98
Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. Nemôžem písať za všetky ženy, veď sme každá iná, ale verím, že sa nájde skupina, ktorej hovorím z duše. Nechcem muža, ktorý sebou nechá manipulovať (dokonca ani mnou). A určite sú aj také typy, o ktorých píšeš, ja sa im však vyhýbam a úprimne, vysoké percento žien v mojom okolí má partnera s nižším príjmom aj vzdelaním ako majú ony samé.
 fotka
somdrobec  21. 6. 2017 17:34
@paria333
Ja si myslím, že jedine sebavedomý muž dokáže ovládať svoje ego .
10 
 fotka
sisi092  21. 6. 2017 18:56
@somdrobec tak nervak je jedna vec. Ale mna vytaca ak sa chlap nevie hadat alebo absolutne neprejavuje dake negativne reakcia len zato aby nahodou o mma neprisiel. Proste je nasilu nekonfliktny. A podla mna by mal muz aspon troosku ziarlit obcas.
11 
 fotka
nespiacakraska  21. 6. 2017 19:01
@7 v tomto vnímam problém tohto a jemu podobných článkov.
Každý človek je iný a ak sa náhodou nájde chalan(myslím že nájde) ktorý bude chcieť očariť ženu radami z článkov môže naraziť, pretože práve jej môže byť správanie podľa rád nesympatické. A možno, ak by bol sám sebou tak ju zaujme.
12 
 fotka
somdrobec  21. 6. 2017 19:22
@nespiacakraska
V tom prípade by ale žiadne články o vzťahoch nemali zmysel. Ako v úvode píšem, jedná sa o moje subjektívne preferencie kvalít na mužoch. Verím, že každý svojprávny človek si z toho vezme to, k čomu má blízko a čo je mu prirodzené. Klišé riadky o individualite a o tom, ako sme každý iný a treba byť sám sebou snáď už nie sú potrebné. Cieľom blogu je skôr otvoriť diskusiu a dozvedieť sa o sebe viac.
13 
 fotka
nespiacakraska  21. 6. 2017 20:27
No lenže tí nesvojpravni muži ako si ich v podstate nazvala, nemajú blízko ani k jednému bodu tých článkov, inak by zrejme nehľadali rady ako sa stať nadpriemerní.
Ako neviem, ja som písala o tom že je blbé keď sa muži držia týchto článkov od slova do slova, keďže nevedia ako nato a ty si to zrejme zobrala nejak zle abo čo.
Ja som nikde netvrdila že to nieje tvoj subjektívny názor.
Dobre nechám to radšej tak, nie sme naladené na rovnakej vlne.
14 
 fotka
efyks  21. 6. 2017 20:27
V každom prípade rady sú vždy napuču lebo sa nimi aj tak nik nikdy k neriadi Ale rád ďalej... Ma to potenciál na uverejnenie na webičincoch
15 
 fotka
cos45  21. 6. 2017 20:37
– Keď má Internet Explorer odvahu opýtať sa, či si ho chceš nastaviť ako predvolený prehliadač, TY môžeš pozvať ktorékoľvek dievča na rande!
16 
 fotka
somdrobec  21. 6. 2017 20:46
@nespiacakraska
Vôbec som to nevzala zle, vážim si Tvoj názor!
17 
 fotka
paria333  22. 6. 2017 06:39
@somdrobec to by som netvrdil. Pochybujem že všetci nesebavedomí si vinucújú tento deficit egom...
18 
 fotka
paria333  22. 6. 2017 06:46
*y
19 
 fotka
lenkaska1  22. 6. 2017 23:45
veľmi dobrý blog s prvým bodom asi najviac súhlasím, na to si ja veľmi potrpím ale v podstate sa stotožňujem so všetkými a ten posledný bod je tiež fajn.. nerváka, čo sa nechá vyprovokovať ku hádke by som nechcela... Našťastie mám presný opak
20 
 fotka
somdrobec  23. 6. 2017 09:53
@lenkaska1
ďakujem! Potešilo...
21 
 fotka
milgamman  28. 6. 2017 23:48
@19
tiez musim pochvalit, velmi dobry blog, stotznujem sa asi so vsetkym
Napíš svoj komentár