Dres s číslom 38... 7.9.2011 - 7+9+20+1+1= 38
stal sa mu tento dátum osudným? Pavol Demitra ako slovenská tak i svetová hokejová hviezda a dnes už legenda nás navždy opustila. Navždy ostane pre nás Pán kapitán.
Nezabudnem na ... jeho slzy keď odchádzal.
Nezabudnem na ... jeho smútok keď opúšťal Slovenskú reprezentáciu hokeja.
Nezabudnem na ... jeho posledný zápas za našu reprezentáciu.
Nezabudnem na ... jeho odchod.
Nezabudnem na ... to keď ľudia kričali "Ďakujem" a to patrilo len jemu.
... V nebi bude pre neho vždy miesto zato, čo urobil pre nás a pre celé Slovensko.
Ďakujeme Pavlovi Demitrovi.
Zaujímavé je to ,ako teraz média riešia to , že traja český a jeden slovenský hokejista zahynuli pri páde lietadla. Preto sa pýtam, je smrť celebrity horšia ako kohokoľvek iného? Má niečí život vačšiu cenu ako iný? Smrť je hrozná tak či tak...tak prečo ľudí netrápi, že malé dieťa zomrelo,alebo pán v najlepších rokoch zahynul pri autonehode? Prečo? lebo ľudia chcú ešte aj na smrti zarobiť!Preto sa to celé nafukuje a najmenej týždeň o tom bude každý hovoriť, a potom? Na neho každý zabudne.. Mnoho ľudí odišlo preto , prečo žilo ako aj Demitra . Musí človek umrieť preto aby si ľudia uvedomili ako veľa pre nich ten človek spravil a znamenal pre nich i pre svet ?...

 Blog
Komentuj
 fotka
nataly005  7. 9. 2011 22:21
Posledná veta!!
 fotka
ulrik  7. 9. 2011 23:15
Tak čo ja viem... o čom inom by tí chuji v správach písali a kecali? Mne to je jaksi-taksi: Pán dal, Pán vzal... Keď mi umrie dakto blízky, okej, je mi to ľúto,je mi npc, ale to všetko je kvôli sebeckosti - NÁM dotyčný chýba, preto plačeme, NÁM je ľúto, že s NAMI tu už nebude... Ale často sa nezamyslíme nad tým, že sú oveľa vyššie ciele, omnoho vyšších inštancií, než to, čo sme schopní vnímať a chápať mi. Smrť nie je cieľ, ale prostriedok.
 fotka
belzeboss  8. 9. 2011 13:35
Ano,zivot niektorych ludi ma vacsiu hodnotu, pretoze ich prinos pre svet je vacsi. A to je fakt. No a jednoducho, zomrel niekto koho poznal cely narod a kazdy vie, ze co pre narod robil. Tak je jasne, ze toto si viac vsimnem(viac ma to zasiahne), ako ked zomrie napr. pri havarii niekto, kto je pre mna bezmenny lebo som o nom nikdy nepocul.
 fotka
hopelight  8. 9. 2011 14:11
ešte raz uvidím ten úboho vypočítaný dátum tak fakt vyletím zo stoličky! teraz to nemyslím na teba,ale na dementa- s prepáčením -čo ho to napadlo. Kriste, veď to sa tak nepočíta ... 7+9+2+1+1= koľko?



Je toho v médiách fakt veľa už. Áno je to smutné, najmäa pre ich rodiny,ale holt stáva sa to. Bežne každý deň zomrie veľa ľudí,ale keď sa to premelie v správacch a vie to každý, spoločnosti z toho žiaľ vytlčú čo najviac no.
 fotka
keylie  8. 9. 2011 23:32
nie smrt celebrity neznamena viac ako smrt obycajneho cloveka- kazdy zivot je drahy- ale celebritu kazdy pozna, (aj ked Palo nebol celebrita, Palo bol osobnost a talent)

konkretne Palo Demitra bol vzorom pre mnoho ludi a nie iba pre mladych hokejistov.

urobil ako jeden z mnohych dobre meno nasej krasnej zemi- a on na nu nikdy nezabudol hoci bol hviezda

hoci bol slavny mal pokoru, ktora chyba mnohym ludom, ktory nedokazali nic

bol milujucim otcom, nasim bratom, reprezentantom nasej republiky
 fotka
sonika777  9. 9. 2011 16:37
Belzeboss : on pre svet a najmä ten hokojový a slovenký národ urobil veľa preto to každého tak zasiahlo.. tiež ma to zasiahlo viac ako smrť niekoho , koho nepoznám a je pre mňa bezmenný...



Hopelight : je to fakt dementné počítať takto niekoho dátum smrti ten človek asi neovláda matematiku lebo takto sa to nepočíta to číslo nebolo preňho nešťastným veď v hokejovom svete pre ktorý žil mu prinieslo mnoho úspechov a to , že akurát v ten deň bol taký dátum bola len čisto náhoda.. čísla predsa neovplyvňujú dátum smrti , osud má každý už dávno dopredu napísaný a na nás záleží ako ho prijmemem.. podľa mňa by sa o tom ani nemalo písať najmä nie toľkoto a takýmto spôsobom ich rodiny a blízkych to dosť zasiahlo a ešte keď to medializujú tá rana je horšia a viac bolí..



keylie : máš pravdu každý život je drahý a cena zaň je smrť.. bol a aj ostate osobnosťou.. a takých je málo. bol skvelým hokejistom , vzorným otcom a manželom veľa ľudí by si malo brať príklad..

nech odpočíva v pokoji vo svojom hokejovom nebi .. r.i.p
Napíš svoj komentár