Musím uviesť na pravú mieru klebety, ktoré sa týkajú mladučkej, pôvabnej Seleny Gomez (19) a jej frajera Justina Biebera (17), s ktorým tvorí momentálne najsexi lezbickú dvojicu v šoubiznise. Viete ako to myslím. Selena oficiálne tehotná nie je, ale oficiálne je Lindsay Lohan čistá a oficiálne na nahých fotkách nie je Blake Lively, hoci si ich sama zhotovila. Oficialita v Hollywoode nič neznamená.
Tento týždeň odštartovala šokujúca, a tak trochu zábavná správa, že Selena Gomez pod svojim srdcom možno nosí malého Biebera. Tínejdž speváčka a herečka bola hospitalizovaná v nemocnici po tom, čo sa sťažovala na nevoľnosť a bolesti hlavy. Táto jej čudná “choroba“ sa ohlásila krátko po romantickej dovolenke na Havaji, kde s Justinom dobehli všetky zanedbané méty. Ježiš, toto je hotový Twilight!
Po návrate z nemocnice sa Selena vrhla opäť do práce, keďže promuje svoj nový film Monte Carlo a koncertuje. ,,Kalendár mám plný na rok a pol dopredu,“ povedala po koncerte v Santa Monice. ,,V nemocnici som sa dozvedela, že trpím nedostatkom železa, preto tie nevoľnosti,“ prezradila Sel na prvom verejnom vystúpení po pár dňoch oddychu. Na pódiu sa stále chytala za bruško, akoby láskala maličkého Biebera, ktorý si spieva Baby, baby, baby v jej maternici.
Zahoďme podozrenia do koša a poďme veriť týmto dvom, že nie sú až takí idioti, aby si mysleli, že keď sa Sel pomodlí na kolenách trikrát otčenáš, Justinove spermie budú bezmocné. V súvislosti so zdravotnými problémami Seleny Gomez mi napadlo, že by si mohla najať ochutnávača jedál. Takého, akí fičali na kráľovskom dvore, kde chcel každý otráviť každého. Justinove fanúšičky vypisujú na twitter čoraz viac výhražných správ a hrozia Selene smrťou. Nečudovala by som sa, keby jej niekto sypal do jedla arzén.


Viac pikošiek o celebritách nájdete tu: » www.pikosky.sk/2011/06/17/prec...

 Blog
Komentuj
 fotka
timonko  6. 5. 2012 18:21
Je to fajn
 fotka
sophia14  6. 5. 2012 18:23
hej to je však len je to dlhé.... hahhhhammm
 fotka
tasha5  6. 5. 2012 19:36
noo myslim si ze ti riadne nalozia , tito tu nefrcia
Napíš svoj komentár