Nocou sa kradne pomaly, akoby práve o to šlo...veď je to celkom nevinné. Pokladá svoje ruky na domy, chlad za dvere zanáša. Ľudia sa strachom krútia v brlohoch, čo keby sa „to“odvážilo bližšie. V spleti úzkych uličiek sa roznáša táto nákaza, je horšia ako HIV a rozšírenejšia ako syfilis. Stretávame ju v noci, cez deň, či je slnko, či búrka, je tu stále prítomná. Máme z nej strach, strach, „ ktorý sa nás netýka “. Je to o „nich“, bezmocných a slabých, chorých a nešťastných, ustráchaných a tichých...až dokým sa to nedotkne nás. A či vôbec. Možno aj nie. Veď ľudia sa stránia potupy a kriku, pokiaľ sa ich samotných netýka, tak je to chyba vždy len dotyčných....čo možno nevidia von zo situácie. A veľakrát je dostať sa po prvú facku a otras koncom. Ten, kto tam nakukne, je už na konci. Aj keď sa raz z pekla dostane, je to v ňom už navždy, stratí sa v spleti poníženia a krutosti, ktorú dokáže vytvoriť len sám svet. Po pekle nenastane ani očistec, ani raj...po pekle bude vždy iba peklo...nevraciame vstupné a do konca nekonečného pekelného predstavenia sa odtiaľto nepohneš.
Keď som padla do pekla, túžila som umrieť znovu...absurdné, však? Ale je to o tom. Človek umrie v živote mnohokrát, ja už nechcem zomrieť a už nezomriem, už som zomrela.
Neprejdem sa už nikdy životom, nenájdem tú krásu života. Veď moje peklo ma už prehltlo. Naveky. Možno ma nechcel život a keď som mu robila naprieky, poradil si somnou ľahko...už dlho sa tu motá len moje telo. Veď schránka tu zostala, no moje vnútro už život nebolí.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
stage  19. 11. 2009 11:52
prečo toľko pesimizmu a lámanie palce nad samou sebou? myslím, že je to zbytočne unáhlené, si mladá, veľa pekného na teba v živote ešte len čaká. (aj zlého, ale to je prirodzené)
 fotka
chiflada  19. 11. 2009 23:34
známe pocity.
Napíš svoj komentár