Fíha aby ste sa neposrali. Píšete si komentáre k fotkám aká je osoba na nich nádherná, prekrásna, najkrajšia a podobne. Pritom sa vám tá fotka ani nepáči ale niekto na fotke napísal taký komentár vám tak teraz aj vy jemu. Je mi z toho zle. A práve teraz.
Na ulici sa ani nepozdravíte, ba sa ohovárate. Ale na nete si vypisujete ako sa ľúbite a že kamarátky budete navždy. Nesmú chýbať ani drbnuté smajlíky čo dávajú pusinku. aj ja vám teraz posielam

Pretvárka. Mne o nej píšeš že je pi*a ale jej píšeš že je krásna a najlepšia kamarátka. Toto fakt možem. Že sa nehanbíš.

A úplne najradšej mám internetové lásky. Ó, krásny to cit! Nikdy ste sa nevideli, napísali ste si pár správ, pozreli pár fotiek upravených v photoshope a strašne sa ľúbite To je ozaj také super? A keď som jednému záujemcovi napísala že láska cez net keď sme sa ani nevideli nemá zmysel a je to pre mňa úplne neprirodzené tak sa odmiloval a začal vypisovať ďalšej. Pre istotu ďalším trom. A už o týždeň komentáre: ó láska, miláčik, ty si taká krásna/y. WTF?!?

Chce sa mi vracať. Tam hore som ešte zabudla že keď je to napr. na fb, nesmú chýbať tie trafené mená "lenJeho" , "navždyJej" , alebo si dať jeho priezvisko a dať sa do vzťahu že manželia alebo čo. ha-há smejem sa. Čo iné mi ostáva.

Čo by som vám ešte napísala? Vlastná skúsenosť. Všetko. Že?

 Blog
Komentuj
 fotka
spisovatelka  24. 8. 2011 21:52
Tak toto si vystihla
Napíš svoj komentár