(nenávisť, štastie, láska, sex, nevera, alkohol, pravda, klamstvo, faloš= život.... )


"What’s the worst thing that could happen to you".....ozve sa blízko hlavy.... "Take a chance tonight and try something new".... och kde je ten telefón..."You’re getting boring you’re oh so boring"... Aspoň keby som na jedno oko videla ... Možno by som ho aj naśla... nadhadzujem vankúš, perinu... a stále nič... Kylie vyspevuje už refrén... "Get outta my way..Get outta my way..Got no more to say...He’s taken your place" ... no jasne cica tiež si to myslím... len už dosť bolo... no jasné divoký spánok vtrepem ruku medzi moju obrovskú posteľ a stenu...Volá-neznáme číslo- no asi, vypínam, anonýmov neznášam pokojne sedím nahá v tureckom sede na posteli a okolo mňa to vyzerá ako po nejakom boji. aaaau ako som ho vyťahovala stihla som sa ešte o tú hlúpu fialovú stenu škrabnúť...

Stále nechápem ako som si mohla namaľovať izbu na fialovo... Niekto po rozchode zmení vlasy ja zase farbu steny.. čo už na vlasy som príliš hrdá aby som si ich ostrihala alebo zmenila čiernu farbu, stačilo pred štyrmi rokmi, keď ma prvý krát podviedol.A ja som skončila červenovlasá,ostrihaná skoro na chlapca..ale fialová? asi by som mala prestať robiť veci impulzívne.. Tak isto ako minulý týždeň .. Keď som sa snažila v stredu ráno nenápadne dostať z Kamilovej postele. Ale čo si budeme klamať. Vedela som, že to nezostane len pri víne a nezáveznom pokeci, na to ma príliš priťahoval, príliš dlho som bola bez sexu a hlavne som chcela na príliš veľa veci zabudnúť v cudzom náruči... Klin sa klinom vybíja... Ale Kamil? Ou je Aji ide Ti, zase raz..

Aspoň keby nebol taký zlatý a nežný...a pritom taký vášnivý ...och.. zase mám na neho chuť... zatriasla som hlavou ako keby práve to pomáhalo, keď sa cítite ako čaj bez cukru.. Nechápem prečo vždy musím skončiť s kamarátmi.. hmm asi preto, že Kamila pozná aj Ivan... Je mi síce ukradnutý ale prečo mu neublížiť, keď mám možnosť.. nech si pre zmenu bije hlavu do steny on... A Kamil nie je tiež neviniatko, ten sa tak isto snaží zabudnúť na Tatianu.. Všetko je ako má byť.

Kokso ale je tu zima.. no Ajka to máš preto, lebo spávaš nahá... Bože od všetkých bývalých som sa naučila len kraviny.. vstávam a prechádzam sa pomedzi veci ne zemi.. niekde by tu malo byť tričko AC/DC zo včera..Tiež Ivanove.. s troma dierami od cigarety vyrobené na balkóne po 7mej vodke a asi troch hodinách nadávania aký je kokot počas Majinho chápavého pohľadu a Kajinho nervózneho pochodovania po balkóne, hej Kaja to zistila.. hej Kaja nás dala do kopy.. hej Kaja si to vyčítala a hej Kaja za nič nemohla... lebo Kaja neni ten kokot čo jebával ďalšie tri kurvy... Ale bol to dobrý pocit, keďže to triko mal pamätné z ich koncertu z Londýna... Konečne som ho našla v kope na stoličke pri stole s notebookom a natiahla ho na seba... hmm možno by som sa mala konečne pripojiť na fuck-book, nech ľudia vedia, že existujem... alebo? nemala som chuť na nikoho... a čeliť Ivanovim stupídnym správam, pretože nestačí si ľudí vymazať... to ich treba asi aj bloknúť.. alebo čo... no blokni ich a zase bude vyvolávať na telefón..fakt si musím zrušiť to konto.. lezie mi to tam na nervy.. Ale Kaja sa bude strachovať.. a čert by to vzal.. klikla som na tlačidlo zapnutia.. kurva ale je zaprášený.. zhodila som oblečenie zo stoličky, sadla si na ňu a snažila sa premýšlať, kedy naposledy som ho aspoň utrela.. hmm posledné dva mesiace to nebolo..

nechcelo sa mi čakať dokedy sa tá stará haraburda rozbehne, tak som sa rozhodla aspoň trochu najesť.. nepamätám si ani čo som naposledy jedla.. včera u Diany sa skôr pilo.. zase... zamierila som ku chladničke.. po jej otvorení sa mi nálada veľmi nezlepšila.. jedna poplesnetá šunka, vyschnutý kúsok syra, rozmačkané paradajky, a tam som sa zarazila prečo sú také rozmačkané? jaj už viem, Vajco sa na nich v sobotu snažil ukázať ako on narába so ženskými kozami.. Ani netreba vravieť, že to bolo po druhej fľaši vodky, že v rukách nemal cit žiaden a že každá čo sme sedeli pri stole, sme si chytili naraz prsia a skríkli sme, nech sa nás nikdy neopováži dotknúť... Ale na jakú riť ich vrátil do chladničky.. och Vajco..

Bingo! activia.. prosím nech neni po záruke, prosím nech neni po záruke.. včera skončila.. to by ešte šlo.. strhla som vrch.. ok nič zelené... pozrela som sa do drezu.. špinavé taniere, vidličky, poháre.. och boha to je bordel ... v šuflátke som našla poslednú čistú lyžičku a zamierila som späť k notebooku.. mozzila, fuck-book... 5 nových správ... 20 aktualizácií...2 žiadosti o priateľstvá.. tak dajme tie aktualizácie.. kaja-príspevok: žiješ? jasné kto iný- odpoveď ne zdechla som minulý týždeň po tých drinkoch u Jara čo si do mňa naliala... pak samé lajky, lajky, komenty... Aya Ty si nenormálna..hej dobre nič nové... bla bla bla.. Hlavná strana píspevok na Majovej ploche - zo zadaný na zasnúbený...Dena... ach Ty kurva.."Majko myslím na Teba, ľubkám Ťa..." že ťa hanba nefackuje pomyslím si.. Ty si bola posledná kvapka v Ivanovej posteli.. A Majo je tiež kokot.. 3 týždne dozadu, keď som mu oznámila, že nie je jediný v jej posteli, že nech si tú tehotnú pizdu neberie, mi strelil mi facku, že ako sa opovažujem obviňovať jeho anjelika.. že keď mne nevyšiel vzťah nemusím jebať vzťahy aj ostatným.. tak dik.. odvtedy som ho nevidela.. veď on si hubu narazí sám.. boh vie čie decko bude vychovávať...

ok a teraz správy.. Kaja-nech sa ozvem, Maja- že jej chýbam, Diana- nechala som si u nej podprdu, ČO??? a včera som jak došla domov.. a ja že konečne nemám okno, neva.. obzerám sa okolo seba.. tričko zo včera leží vedľa postele, no dobre aspoň som nešla domov holá... Jaro-zajtra akcia, že nech dojdem, má prekvapko.. čo by nie.. a posledná správa: Ivan.. ako inak... 4 správy v jednej.. piatok večer- prvý riadok :"chýbaš mi, ja som taký kokot, neviem bez Teba žiť... bože bola to chyba.. Ajka ja ťa naozaj miluje.. ony pre mňa neznamenali nič Ty si jediná...."
piatok v noci-druhý riadok: "nesprávaj sa ako piča a konečne mi odpíš..."
sobota poobede-tretí riadok:" láska prosím ťa nebuď taká, vieš, že bez teba umriem...."
pondelok čiže včera- štvrtý riadok: "vždy si bola len vyjebaná kurva a aj vždy budeš..."
- a že netrpí schizofréniou.. no tá posledná správa naznačuje, že Kamil sa prekecol.. tak fajn... vymazať...

Kto chce byť môj kamarát? Dano- z tej včerajšej Dianinej párty.. jaj hej už si spomínam, to on mi včera dával dole tú podprdu, keď sa na mňa prilepil na chodbe a za ruku ma stiahol na wecko.. pamätám si len ako ma vyložil na práčku prisal sa ku mne a šepkal mi do ucha, že ten výstrih som si vzala určite len pre neho, lebo som vedela, že príde a že mám najkrajšie prsia na svete... že či sa na nich môže pozrieť z blízka.. keďže si to pamätám matne triezva som už vtedy nebola a keďže alkohol prebúdza to zviera vo mne najskôr som prikývla, lebo si spomínam na jeho bozky ktoré mojim prednostiam venoval a na jeho jazyk krúžiaci okolo bradaviek... a čo bolo potom? jaj hej niekto zaklopal na wecko.. Tá krava Klára a my sme išli späť k partii...hmm pridať- bol sexi, vyšportovaný, bozkávať sa teda rozhodne vedel, s rukami tiež vedel narábať a podľa toho čo som cítila, keď sa ku mne pritisol rozkrokom, keď ma kládol na práčku ani tam nebude málo obdarovaný...

Druhá žiadosť o priateľstvo- Jano... jaj hej kamarát zo strednej.. stretla som ho v piatok pred diskotékov, keď nám začal byť Jarov byt malý... že ako sa mám.. ta reku dobre.. týpek sa tiež nemal najlepšie akurát zistil, že manželka s ktorou ma dvojročnú dcérku- Olíviu žiada o rozvod, kvôli 50 ročnému chujovi. Že nech sa ozve a pokecáme niekde na káve.. poslal žiadosť tak ok.. veď on sa ozve, keď sa bude chciet vyrozprávať...

No nič 11:45, ani som nič na tom FB nerobila a strávila som tu hodinu.. ten jogurt ma moc nezasýtil ešteže dnes idem na obed k mamine... otočila som sa na stoličke smerom k izbe.. kurva, veď večer ma dôjsť bracho s dcérami... shit.. hádžem všetko oblečenie do koša so špinavým prádlom... posteľ ako tak uprataná, vojdem do obývačky.. och boha.. zbieram fľaše, poháre do kuchyne... utrieť stol.. na bielom koženom kresle červený fľak dik Vajco tej paradajky sa fakt nezbavím... po asi hodine pratania, umývania riadov zhodnotím, že na dnes manuálnej práce stačilo... dres je prázdny, v obývačke to už nevyzerá ako v chlieve aj keď ešte by bodlo povysávať, no dnes na to nemám náladu.. spálňa tiez ujde.. zalejem kávu a idem na balkón, hmmm cigareta a káva to mi chýbalo na dobrý štart...Tuhá fajčiarka ale po chľaste si cigu skôr ako o jednej nedám.. tak fajn.. to by bolo.. sprcha, umyť ten pach v ústach, nejaká ta nátierka na ksicht a môžem isť k našim..

Idem dole výťahom a uvažujem, že ako dobre, že to neni pešo až tak ďaleko, lebo by som najskôr čo to nafúkala...A tu je to. Vchádzam do dvora, hladkám Basty-ho, hej dobre môj zlatý aj ja sa Ti teším.. Zvoním na dvere... otvoria sa a tam stojí Ivan... s velikánskym úsmevom na tvári.. zamrznem... jediné čo mi znie v hlave je.. "No do PIČI!"

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár