Človek je, aspoň teda podľa wikipédie, spoločenská bytosť nadaná rozumovou schopnosťou, vedomím a článkovanou rečou, schopná.... bla, bla, bla, nepodstatné.
Bytosť z inej planéty by nás opísala asi ako viac vyvinutého ale menej čistotného opičiaka a orangutan by nazval škóta vtipným menej chlpatým bratrancom.
Narozdiel od väčšiny tvorov je človek nevďačný. A to v každom prípade. Zoberte si taký uterák, určite si ho nikto z vás neváži ( a teraz nemyslím na váhe !!). Hádžete ho o zem, kruto sa s ním utierate a to aj na miestach o ktorých radšej pomlčím, a tvrdo zapierate možnosť, že aj uterák môže mať svoje city! Schválne skúste sa utierať mesiac len papierovými vreckovkami, mne to liezlo na nervy už na druhý deň.
Tí všímaví si určite všimli, že som spomenul ďalšiu zlú vlastnosť a tou je arogancia. Ako príklady uvediem lepenie žuvačiek na spodok stolov, vyhadzovanie použitých kondómov v parku, kde sa vyskytujú aj malé deti a potom chudáci ockovia musia deťom vysvetľovať, že to nie je guma na prak.
A toto je len špička ľadovca alebo skôr špička špičky ľadovca zlých vlastností človeka, ale napriek tomu sú niektorí jedinci strašne sexy a oplatí sa pre nich žiť.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár