Dalo by sa povedat, ze s novym rokom prichadzaju nove starosti. A s tymto rokom 2009 pribudlo starosti o minimalne 50% viac ako tomu byvalo po minule roky. Mozno to je normalne a vekom sa male problemiky menia na velke problemiska.

MALE DETI, MALE PROBLEMY - VELKE DETI, VELKE PROBLEMY - pre koho ako

OK, vyklopim uz co ma trapi. Uz pocas silvestrovskej noci sa zivot zacal komplikovat. Tuto ,,nezabudnutelnu,, noc som mala byt s kamaratkou umna doma, zaroven som ju vsak chcela stravit aj s chalanom s ktorym sme sa zacinali riesit. Kamaratka (nazvyme ju AGATA) nebola prilis nadsena tym ze by mala vecer, noc a skore rano stravit s chlapcom ktoreho nepozna plus nechcela ,,hrat 3-tie husle,, (ako to Agata sama nazvala). On resp. chlapec s ktorym som sa riesila (nazvyme ho ALBERT) nevedomky veci este viac komplikoval. Albert chcel byt na silvestra somnou a nevedel pochopit ze Agate sa nieco nepaci. Neustale sa ma vypytoval preco nemoze prist a preco to vadi Agate atd. atd. Nakoniec som vymyslela na prvy pohlad ,,perfektny plan,,. Rozhodla som sa ze s Agatou budem pocas silvestrovskej noci a s Albertom pocas nasledujucej noci a tuto novorocnu noc premenime na neskoru silvestrovsku noc.

CHYBYCKA SE VLOUDILA

Po prebdenej silvestrovskej noci som bola unavena jak svina...a kedze Agata odisla az nanovy rok podvecer tak som v praxi nespala 24 hodin..cca... Nuz, co tym chcem vlastne povedat. Nemala som uz sil prezit silvestrovsku noc o5. Vtedy som pochopila ze nie nadarmo je silvestrovska noc len 1x v roku . Takze som presunula tuto uz presunutu silvestrovsku noc z novorocnej noci na druhonovorocnu noc.

HAPPYEND?

Ako to uz byva nic nieje perfektne. Asi nam nebolo sudene sa s Albertom doriesit. K dvojnasobne presunutej noci nakoniec nedoslo. Albert mi vynadal do nie prave cudnej zeny, hoci som sa na tuto temu s nim nikdy nebavila atd..


A TERAZ - FAKT PROBLEM ROKU - ASPON CO SA MNA A MOJICH PRIATELOV TYKA

Byvala najlepsia kamaratka, teraz uz len kamaratka s ktorou sa stretnem raz zacas v meste alebo vo vlaku sa dala cca v septembri dokopy s mojim terajsim spoluziakom a zaroven spoluziakom zo ZS-ky. Poviete si... CO JE NATOM?, ze sa dali dokopy?..Moja odpoved znie NIC, ESTE SOM NEDOSLA K TOMU CO VAM CHCEM POVEDAT...takze: Tito dvaja typkovia kt. pre potreby tohto blogu nazveme Jane a Tarzan, prezivali velmi omamujucu silvestrovsku noc. Vino, pivo a palenka a ine liehoviny tiekli prudom a cigarety sa ratali na kartony. Tarzan (mimochodom neskutocny suknickar) sa bozkaval s kazou druhou slecnou ktora sa vyskytovala na chate a napokon sa zo svojou drahou Jane pomiloval. Co cert nechcel kondom (slusne povedane prezervativ) praskol a VUALA...v septembri pride BOCIAN.

TO NIEJE MOJ PROBLEM

ano, myslite si ze to nieje moj problem. Ale ako clovek ktory je citlivy a snazi sa vzdy kazdemu pomoct, nemozem sa tvarit ze sa ma to netyka. Aj keby som chcela tak to nejde. Totiz Jane s ktorou som sa naposledy stretla pred rokom mi zrazu napisala na nemenovanom velmi oblubenom slovenskom chate rpcku kde sa mi postazovala co ju trapi, zaroven mi napisal aj Tarzan ktory iba potvrdil to coho som sa najviac bala - ze budu mat maleho Tarzanika.

HISTORIA SA OPAKUJE

Dnes 19teho Februara 2009 ma jedna moja kamaratka- ktoru pre potreby tejto spovede nazvem HEDVIGA- o5 trosicku postrasila. Oznamila mi ze ma ,,stresy,, ze je tehotna...nastastie vsak vsetko naznacuje ze sa dalsi porod konat nebude...dufajme...


PRETO CHCEM PRIPOMENUT DOLEZITOST POUZIVANIA ANTIKONCEPCIE. CI UZ KONDOMY, TABLETKY ALEBO HOCICO INE..NIKDY SA VSAK NEMILUJTE BEZ OCHRANY. TEDA POKIAL SA NESNAZITE O BABY.


...a moj zivot pokracuje, problemy prichadzaju a odchadzaju...ktovie aky problem budem mat nabuduce...

 Denník
Komentuj
 fotka
chaoslady  19. 2. 2009 21:14
trosku mam chaos v tom ze co to ma spolocne s tym Albertom.. bola si s nim nakoniec ci nie?
 fotka
moniqas  19. 2. 2009 21:28
boze... spociatku ze chaos, gulas.. vsetko no poteom ked tarzan s jane urobili razny krok k splodeniu dietata.. no ehm ok... no...

hm, antikoncepcia a kondomy.. a co tak porozmyslat pred tym o nechcenom dietati, teda tehotenstve, pripadne vypocitat si neplodne dni, pripadne... menej pit???
 fotka
tenisky  25. 2. 2009 14:29
Vznikajúce vynikajúce dielo opäť zas a znova. Budúca autorka bestsellerov napísala blog, ktorý považujem za rovnako dobrý ak nie dokonca o kúštik lepší ako celý Denník Brigit Jonesovej. Gratulujem. Len tak ďalej.
Napíš svoj komentár