.. Nuž škola ešte ani neskončila a ja už som bola prázdninovať v Prahe.. Bolo celkom dzivo až nato že mi chýbali kamaráti.. ÁNO, LEN KAMARÁTI! .. žiaden chlapec.. teda keby som sa nerozhodla že ako oslavu môjho konca školského roka nepôjdem von najprv s kamarátmi a ptm s mojim neoficiálnym šracom.. Teda toto musím špecifikovať bližšie.. Vyššie spomínaný chalan totiž dostal chuť /aj na popud kamarátok/ debatovať. Nuž tak sme debatovali.. Poviem ti, po piatich minútach som mala dosť a myslela som že skočím z balkóna, dokonca vyletel na moju kamarátku úplne bezdôvodne.. A zakončil to tým že mi powedal že mu vadí Dávid /samozrejme nazval ho trošku inak/.. /Dávid je úplne šupa kamarát.. mám ho véééľmi rada../.. samozrejme že ani len ruku som týpkovi nepodala keď odchádzal


OTáZKA:
HLAVNE PRE CHALANOV ALE AJ PRE HOLKY
Myslíte si že je pravda, že chlapec NEMôžE byť s dievčaťom iba kamarát, pretože chlapec sa baví s holkou iba ak sa s ňou chce vyspať alebo že s ňou chce chodiť? !

Pretože toto presne je tvrdenie už vyššie spomínaného týpka. Ale na druhej strane.. on má nespočetne veľa kamarátok.. napr . vždy keď sme boli vonku tak mal minimálne jeden telefonát.. a vždy kamarátka.. /ani len nemysli nato že to bola nejaká jeho , , sexuálna priateľka, , ../ chlapec ešte neskúsený.. a to už 21 má .. hh.. debilko! ! mno.. a to mu ešte vadilo že poňom neštartujem.. mno jak by som poňom mala štartovať? ! šak chudý jak anorektička.. blééé... ako stačilo mi v tielku keď som ho videla.. nie to ešte vidieť ho bez tielka.. uff..

A nakoniec k debilkovi.. vadilo mu že sa nechcem zmeniť. NIe zmeniť výzorovo, ale ako psychicky.. no trúúba.. vživote sa nikto nesťažoval na to že mu dačo namne vadí. Teda niečo z mojich vlastností. Jemu jednoducho asi vadilo že mám vlastný názor a že sa nepodriadím cudziemu človeku..

Plus.. on si myslel že spolu chodíme.. no dobre bol urazený keď som powedala že toto čo je medzi nami nepokladám ešte na vhodné na , , chodenie, , .

No ešte raz.. debiiiiil! !

Jednoducho OZNAM VšETKýM ZáKAZNíKOM: Som rada že som sama.. pretože radšej byť sama ako s chalanom ktorý ma chce zmeniť! ! šAK LOGIKA, Néé? !

PLáN NA ZVYšOK PRáZDNIN:
20. júla - 27. júla .. /dátum iba približne/ stanovačka na LM
27. júl .. Dávid narodeniny + návrat do Košíc /ale iba na 2 týždne/
. rôzne zážitky ktoré ak budú mládeži prístupné uverejním
ptm Dado o5 odíde a musím sa spoliehať na vlastnú fantáziu..
. dúfam že ešte pojdem na Larp .. uvidime či mama pustí

 Denník
Komentuj
 fotka
fxx  17. 7. 2009 21:33
"chlapec ešte neskúsený.. a to už 21 má .. hh.. debilko! ! "

"šak chudý jak anorektička." ..

vadilo ti viac,ze ta chce zmenit,alebo to,ze ako vyzera,a je neskuseny ?
 fotka
bluepanter  17. 7. 2009 22:05
No niečo na tom jeho výroku je pravda. Chlapec môže byť s dievčaťom kamarát, ale myslím si, že sa nedá byť veľmi dobrý kamarát, taký dôverný .
 fotka
tenisky  18. 7. 2009 15:30
júúúj pecka blog!!! Hoci o tejto problematike som už počula osobne a svoj názor vyjadrila, vyjadrím ho ešte raz: máš piči!!! Ako aj ja som mala teraz nedávno vzťah, kde dotyčný mal napriek vzájomnej ignorácii pocit že spolu niečo máme. a neignoruj ho, ak za tri mesiace ho HOLKA musí presviedčať, aby ju pojebal, kdežto už prvý týždeň chcel plánovať svatbu... No napriek tomu musím dodať že sa mi s ním dobre kecalo, lebo takéto témy nevyťahoval. Fakt ako o hudbe, zvieratách a tak... Nie blbosti.
 fotka
takzvany  18. 7. 2009 19:35
bez hanby a otvorene: chlap je schopný pojebať hocičo, čo má piču a krvný obeh. tam patria krásne ženy ale aj špatné staré ženy, dokonca príbuzné, a aj rôzne samice cicavcov (napríklad psy alebo ovce). na posledné dve je potrebná psychická porucha, ale na škaredé dievča stačí aj niekoľko promile alkoholu v kombinácii so sexuálnym pôstom. z toho, či sa chce chalan s tebou vyspať, preto nerob žiadne závery. žiadne.



to či sa s tebou chalan baví alebo nie, je úplne tretia vec.
Napíš svoj komentár