Nádherná atmosféra. Stovky blikajúcich malých žltých žiaroviek, osvetľujúcich ulice starého mesta. Tisícky ľudí prechádzajúcich popod svetielkami po tých uliciach. V diaľke počuť prekrásnu melódiu, ktorá slúži ako podmaz k nespočetne veľa rozhovorom. Rozhovorom ľudí spojených jedným zázračným sviatkom.
Pre mňa sú tieto Vianoce obzvlášť výnimočné. Milujem ten pocit, keď sedím pri stromčeku a otváram darčeky, ale tentokrát sa dôvod môjho túžobného očakávania zmenil.
Vianoce by neboli Vianocami, keby bol človek sám. Tento rok to budú tie najkrajšie Vianoce, lebo som si uvedomila, že to je čas, ked konečne budem s nimi. S mojimi najbližšími. Nikdy som si nemyslela, že mi niekedy niekto bude tak chýbať. Ten pocit, keď sa s nimi znova zvítam, keď budeme spolu sedieť pri stole a spolu sa smiať, ten pocit mi teraz chýba. A na ten sa teším.
Vianoce neslávime preto, aby boli ľudia v strese z rôznych hlúpostí ako z nakúpov darčekov. Vianoce sú sviatok, ktorý má ľudí spájať a má ukázať im, čo je naozaj dôležité.

 Denník
Komentuj
 fotka
allu  30. 11. 2009 19:03
heh..mozno tym narazas na to, co som ti predtym povedala.. mne je jasne o com BY MALI byt vianoce, len castokrat su niecim uplne inym a celkovo spolocnost ich robi inymi z roka na rok.. aspon podla mna... akoze teraz tento koment nemyslim v zlom

a mas pravdu.. pre mna su tento rok vianoce 23. ...konecne doma!!
 fotka
catherin  30. 11. 2009 19:08
nechapem vobec, ja som pisala, co ma proste napadlo, nenarazala som na nic
 fotka
allu  30. 11. 2009 22:47
sak nepamatas si, jak si mi v sobotu po tom, co som povedala svoj nazor na vianoce povedala, ze nech to radsej pred nikym nehovorim?
 fotka
catherin  1. 12. 2009 21:40
jaaaj, uz viem..inak co to bolo?co si to povedala?
 fotka
allu  2. 12. 2009 14:09
ze je to komercny sviatok
Napíš svoj komentár