Popri tom ako si umývam zuby hladím na seba do zrkadla - Stehná by som mohla mať predsa len o čosi chudšie i keď môj Body Mass Index tvrdí, že trpím podvýživou - A samozrejme nohy do X tiež nie sú v móde.

Vyťahujem si zo skrinky odličovacie tampóny - časť zubnej pasty zmiešanej s mojimi slinami mi padá do výstrihu - Na moje pootvorenie úst so zámerom povedať slovo ,,kurva,, ďalšia časť padá na podlahu - Odstraňujem to odličovacím tampónom - Hľadám odličovač – Tento krát aby som zmazala nedokonalosti z mojej Pretty face - stratil sa – SÁM

Rada sa vyhováram – myslím si, že je to priateľskejší spôsob ako vysloviť klamstvo – KLAMSTVO , alebo aj zatajovanie pravdy – je vôbec niekto, kto neklame? - Nie je – Teraz klamem? – Neviem – Budem teda hovoriť, teda písať za seba vo všeobecnosti - KLAMEM – Klamem, keď volám s mamou a pýta sa, či sa učím na skúšku a ja jej poviem, že áno aj keď sa práve v tej chvíli hrám Angry Birdz – PODVÁDZAM – na skúške. KLAMEM – že ma docent neznáša, zato, mi tú skúšku nedal. KLAMEM - keď hovorím ,,Všetko bude OK,, PODVÁDZAM – Jeho - čo ho tak ľúbim, keď idem zapiť žiaľ zo zlyhania – aj toto – ZATAJUJEM, pred NÍM – KLAMEM – samú seba, keď si hovorím, že tie výčitky ma prejdú.

KLAMEM – bez toho by som to nebola ja.

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár