Padám. Ruky mi beznádejne vyleteli do vzduchu a ako handrová bábika letím k zemi. Svet okolo mňa sa mihá a ja sa pomaly strácam v tme.

Vytrhlo ma zo spánku a kropaje potu mi stekali po čele. Do riti, ako ja neznášam tieto moje najnovšie potné seánsy každú noc. Pozriem na hodinky, ale čas 3:15 ma neupokojil. Mám to ako nový každonočný rituál? Pot mi pyžamo prilepil na telo a cítila som sa ako obliata vedrom vody. Potichu som sa odčvachtala do kúpelne.

Prezlečená som sa vrátila do postele. Vedela som, že už môžem pokojne zaspať. Že sen, pre mňa nočná mora, sa nebude opakovať. Ale nemohla som. Premýšľala som, prečo sa mi to opäť stalo. Čo ma na tom sne tak desí?

Deň som prežila hekticky, ako v posledné mesiace stále. Čas sa rozhodol ísť na dovolenku do Paríža a mňa nechal napospas tomuto uponáhľanému svetu, ktorý odo mňa stále niečo chce. Unavená a zničená som líhala do postele. A posledné čo ma napadlo bolo myslieť na sen, ktorý sa opakuje posledné dva mesiace.

Zaspala som ako zarezaná. Ani nie 5 minút a nevedela som o svete. A opäť sa to stalo. Padala som. Všetko sa točilo a ja som sa nevedela zachrániť. Letela som do tmy. Prišlo mi zle. Počkať, to sa mi už nesnívalo. Spotená som vyletela z postele a skončila som s hlavou v záchode. Nechápem čo sa deje.

Hlavou mi preletela myšlienka, že som asi tehotná. Ale nevládala som viac nad tým rozmýšľať. Žeby to mohla byť pravda? A preto tie sny? To by sa mi fakt zrútil svet. To sa mi hlava tým snom snaží naznačiť? A tá nevoľnosť? Mala by som si spraviť test. Potom som zaspala s hlavou na záchodovej mise.

Ráno som sa zobudila o deviatej. Nerozumiem ako sa dá spať v tak neprirodzenej polohe a tak dlho. A ako je možné, že som nepočula budík. Ani neviem ako som sa rýchlo nachystala a letela z domu.

Nevšimla som si to auto, ani červenú, ktorá mi naskočila na semafóre. Bol to zlomok sekundy. A ja som letela. A potom padala. Dlho, svet sa mi spomalil a ja som videla len ako letím do tmy. Ako som to nemohla zastaviť. Vtedy som pochopila, čo sa mi snívalo. Ale bolo neskoro....

-Chodec doplatil na svoju neopatrnosť hneď dvoma životmi. Mladá žena, ktorá si nevšimla čiernu octaviu, skočila pod jej kolesá a bola na mieste mŕtva. Jej rodina smúti za ňou aj jej nenarodeným dieťaťom.-

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  1. 7. 2014 21:19
ake morbidne
Napíš svoj komentár