prinášam vám úplne novú a ešte neopozeranú telenovelu z prostredia mojho drahého života ( jasné že s prfrabením a preháňaním)

dnas vám predstavím len POSTAVY, s ktorými sa tu budete pravidelne stretávať

UPOZORNENIE NA ZAČIATOK!!!!!

Telenovela je napísaná na motív skutočnej udalosti, ktorá sa nikdy nestala. Je výplodom chorej fantázie mierne viac narušenej mysle.
Postavy v tomto príbehu sú vymyslené a ich podobnosť s konkrétnymi osobami je čisto náhodná. Ich existencia je totiž neakceptovateľná a nereálna.

želám vám príemné a ničím nerušené udrbávanie sa


Postavy:

Chulia Manuela Rosalinda Maria Lucia de la Kill
Obyčajné dievča z jednoduchých pomerovchodiace odeté výlučne v čiernej a iných pestrých farbách pútajúcich zrak okolo idúcich.


Chosé Armando Mortimer de la Šmolko
Ešte obyčajnejší chlapec z ešte jednoduchších pomerov v bielej mikine s mierne trochu viac tupým pohľadom a výrazom na tvári.


Chalkolit
Pes Chulie Manuely Rosalindy Marie Lucie de la Kill. Chodí oblečený zásadne v čiernom vlnenom svetri s červenými ruskými hviezdami. Rasa: BASTARD na druhú – matka (možno) známa, otec: vyberte si

Nikoleta Rodrigézová
Občan republiky ženského rodu. Jej stenovo biela pokožka kontrastuje so sklenenými okuliarmi nasadenými na jej nose. Nevie sa naisto či nosí čiernu lebo obdivuje Chuliu Manuelu alebo len tak. Rasa: EMO krížený s (možno) PUNK-ROCKEROM.


Don Lukas Manuel Emanuel Barankos
Chrabrý hrdina smutnej povahy žijúci sám v majel skromnej pitevni, čakajúci na tú pravú, ktorá mu zaplatí štúdium na veterine aby si mohol otvoriť svoju vlastnú VEĽKOPITEVŇU a nemusel už učiť na škole s pochybnou minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou. Trpí občastnými bolesťami chrbta a nosí tielko a lá Bruce Willis.

Doňa Jasmina Blacky Sheep
Mladá slečna s neposlušnými kučeravými vlasmi trpiaca ťažkou manio-depresiou spôsobenú nedostatkom informácii o anatomickej stavbe tela Dona Lukasa Manuela Emanuela Barankosa. Občas máva pocit, že sa vie rozprávať so psom Chulie Manuely a počúva každú jeho (blbú) radu.
- Najlepšia priateľka Chulie Manuely Rosalindy Marie Lucie de la Kill

Doňa Enriketa Kyselina Monohydrogénfosforečná
Zákerná herečka na dôchodku s prefarbenými krikľavoružovými vlasmi a falošným francúzskym prízvukom. Pomáha Nikolete Rodrigezovej intrigovať a ztrpčovať život Chulii Manuele.

Los Bezfotkovecos
Bezvýznamný Bastard. Ktorý sa do príbehu zapletie úplnou náhodou a totálne všetko zpacká svojou labou v topánke číslo 22.


Mandarínka
Zdanilovo nenápadný kus ovocia, ktorý ale do príbehu vnesie veľa humorných situácii aj vďaka genetickej mutácii, ktorá spôsobila, že ma len ľavú nohu, obrovské modré oči a je zelená


Stela O´ Greyová
Záporná osobnosť s mierne číňanskym výzorom snažiaca sa tento fakt ignorovať a zakrývať mejkapom značky MAXFAKTOR. Ako malú ju ukradli z čínskej štvrti v New Yorku a potom ju predali na čiernom trhu s bielym masom v Portugalsku. Ujala sa jej patria ľadových medveďom ale nakoniec sa zistilo, že medvedi sú rasisti a zabalenú v malej obálke ju poslali do … proste sa jej žije celkom dobře a to aj vďaka tomu, že je majiteľkov sieti FAAST FOODOV ponúkajúcich dobroty z medvedieho masa.


Chuan Pablo Franko Christián Olivares
Olivový magnát chodiaci oblečený ako totálny trhan v štýle EMO no neprznávajúci sa k tejto skutočnosti a rovnako aj k svojej skutočnej sexuálnej orientácii.

 Záchod
Komentuj
 fotka
didojelen  24. 6. 2008 18:22
ouuuu uz sa tesim..ked budu na svete..prve casti tejto urcite zaujimavej telenovely
 fotka
shroomy  24. 6. 2008 18:32
tak postavy zneju skvelo dufam,ze to v oblubenosti trhne divokeho anjela
 fotka
macand  24. 6. 2008 18:53
huraa tesim sa, uz ma nebavi citat depresivne blogy ktore su na tomto portaly tak caste
 fotka
danusska244  24. 6. 2008 19:43
to bude dobreee ,postavy (hlavne ta Mandarinka) su vyrazne charaktery (ako sa na telenovelu patri ...uz sa tesim
Napíš svoj komentár