Rano sa zobudite a rozhodnete sa ci tento den stravite nejak zmysluplne alebo nie posledne mesiace je v mojom zivote strasne malo zmysluplnych dni!
Moj klasicky den zacina asi tak: rano vstanem idem so psom som na PC poobede idem do skoly tam som do vecera po skole idem domov a zasa som na PC to to robim cele dni.

Ked som zil na slovensku stale som nanho nadaval nemal so ho proste rad(Slovensko). Cez prazdniny som sa stale snazil niekam vypadnut a tak to bolo aj cez letne mal som ist ku sestre do UK. No po tom ako sme dosli do UK dozvedel som sa ze to nie su len prazdniny ale ze tu dostudujem prvy plan bol lne taky: prazdniny a odprevadit mamu ja som mal este minimalne rok ostat na SVk alebo kym nedostudujem strednu ale rozhodlo sa inak prve mesiace som to daval za vynu mojej sestre potom mame ale teraz viem ze sice mam strasny zivot nudny stereotipny vobec sa mi tu nepaci zijeme v malom byte a nedokazem v tejto krajine najst jednu dobru vec zatial ale viem ze do buducna mi to pomoze a budem zit uplne iny styl ako keby som ostal na Slovensku.

Mozno keby som odisiel tak ze o tom viem ze sa uz nevratim a ze sam budem presvedceni na 100% mozno by som sa viacej snazil uzivat si ten zivot ale ja nemam ani chut a to som tu uz 8 mesiacov viem ze je to divne ale prosto mne Slovensko strasne chyba.

Na slovensku su iny ludia ano zavystlivy nedoprajny ale vypocuju a ked uz aspon sa tvaria ze ho moje problemi zaujimaju tuna nikoho nic nezaujima na jednej strane je to dobre ale zas na druhej to az take dobre nieje nie na darmo sa hovori ze kazda minca ma 2 strany!

PS: prepacte za pravopis neovladam ho a nikdy som ho neovladal a makcene na anglickej klavesnici nemam

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár