V case ked Niko byval v Presove chodil do skolky a zacal chodit do prvej triedy ale tam mu po niekolkych mesiacov odporucili respektive jeho mame aby sa vratil naspat do skoly ze to bude prenho lepsie tak aj bolo.

Potom sa prestahovali do Kosic kde uz zacal chodit do normalne skoly mozno si myslite ze taky tretiaci na zakladnej skole nezazivaju este nejake problemi ale v kazdom veku su brane dane problemy inac problem tretiaka na zs je uplna banalita pre deviataka a tym ze Niko musel rychlo dospiet pretoze bol s neuplnej rodiny tak ho tieto tretiacke problemi vobec nezaujimali.

potom isiel s jednej skoly do druhej pretoze sa stahovali a tak sa dostal do skoly kde toho najviac prezil najviac sa naucil ako nie len v skole ako predmety ale aj o zivote o vztahoch o kamaratstve.

Kazdy mi vravel ze najcastejsie budem spominat na strednu skolu ale umna to je naopak najcastejsie a najviac budem spominat na zakladku preco nie na strednu? Podla mojho nazoru je to tym ze dnesna mlades strasne skoro dospieva.

Problemy ktore sme riesili mi na ZS riesili nasi rodicia na strednej a dalsie vec je ze ja som sa na strednej skole dlho nezdrzil cize najviac zazitkou mam prave zo zakladky .

Presunme sa ked som bol v 8 rocniku.
"Nikoooo pod sem" Toto som pocuval asi 1000 krat za den to je to byt za dobre s kazdym. V mojej hlave bolo tolko tajomstiev ze v podstate som si ziadne nepamatal po case som si uvedomil ze nie je mozne byt na 2 stranach rieky . preto som si musel vybrat vybral som si chlapcov pretoze ja som chlapec a aj ked som mal v druhom tyme svoju priatelku a vlastne mozno aj preto som siel do opacneho aby som bol proti nej a dokazal jej kto je tu pan! A tak v 8 triede na zs sa to zacalo ked ste si mysleli ze to budu pribehy normalne o normalnych ludoch a skutocne a pravdive tak sa zobudte je rok 2012 a najvacsie hviezdu su tu upiri a carodeji a tato skola vyzera byt normalna ale ak sa do nej raz dostanete normalny sa z nej nedostanete to si zapamatajte!!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár