No dnes bola v škole najväčšia sranda na svete . Oslavovali sme včerajší deň detí a tak si mala každá trieda z druhého stupňa vytvoriť nejaké stanovište . My ako ôsmaci sme urobili stanovište , kde súťažili
dve dvojice . Najprv museli obaja urobiť slalom a potom jeden z dvojice pumpoval vodu a druhý striekal do konzervy , do ktorej sa pokúšal streliť skôr ako druhá dvojica . Tá dvojica , ktorá najprv zhodila konzervu vyhrala .
Kým som mala čas vyskúšala som stanovište , kde sa bolo treba postupne otáčať okolo kolíka po 3,6,9 a 12 kôl , a na konci ste sa museli trafiť do bránky . Keďže sa vám poriadne krútila hlava a boleli vás nohy bolo to dosť ťažké . Ja som túto disciplínu zvládla celkom dobre s časom 1:11 . A aj som sa trafila do bránky .
Keď sme sa tak pozerali na tých úbožiakov ako sa krútia okolo kolíkov vyzeralo to dosť smiešne . Ak ešte popri tom padali na zadok ako aj ja vyzeralo to dosť haluzne . Najzábavnejšie na tom bolo , že keď sa človek na tých spolužiakov pozeral ako sa ledva držia na nohách a uvedomil si , že je oslava dňa detí vyzeralo to akoby sme oslavovali alkoholom .

 Denník
Komentuj
 fotka
flussica  2. 6. 2008 16:37
Dobry den deti...
 fotka
baarculiq  2. 6. 2008 17:11
a to nefer mi sme sa učili : disappointed:
Napíš svoj komentár