Tak teda prídem si dnes poobede na birdz a čo ma čaká ? ? Až 5 tajných správ ... No wow normálne som sa zľkla , že som niečo urobila hehe ...Ja viem , že vy sa smejete , že vám prichádza tento minimálny počet , za pár minút , ale pre mňa je to absolútny úspech .
Ďakujem Vám , za všetky vaše tajné správy veľmi si ich vážim a prispievate aj k tomu , že sa na birdzi čoraz viac zdržiavam .
Aj keď sa to nezdá , momentálne by som najradšej neexistovala ...Nemám chuť dvíhať mobil ...nech si zvoní ...JAj , ale čo sa tu budem hrať na kôpku depresie ...taký človek nikoho nezaujíma !
Tak vám teda poviem , načo s anajviac zajtra teším . Ak ste už čítali môj včerajší blog tak iste viete , že som deviatačka ...Tak teda zajtra sa ideme fotiť na tablo ! Poviete si , nič výnimočné ...AAaaaale , my sme ýnimočná trieda a ideme sa odfotiť celá trieda oblečená v krojoch . Fotku , ktorá sa nám bud enajviac páčiť si dáme zväčšiť a na tomto princípe bude pozostávať naše tablo . Haluz že ? A najväčšia sranda je , že už na obed pôjdeme oblečený v krojoch . Heh s ateším ako malé decko na cumeľ :p

 Záchod
Komentuj
 fotka
kahermilin  4. 5. 2009 18:29
tiez som mala dnes a vcera podobny pocit.. s tymi TS-kami ,niezeby mi ich prichadzalo velmi malo,ale dala som jeden inzerat do zoznamovadla a prislo mi minimalne 10 tsiek a ked som odpisala este viac
 fotka
pawla26  4. 5. 2009 21:32
heh..no mne chodia pravidelne dve ale to od jedneho cloveka tak neviem kto je na tom horsie
Napíš svoj komentár