Bol to presne deň po Štedrom dni . 25. decembra . Odvetdy sa krútil kolotoč lásky priateľstva a smútku . Nikto nevie ako , náhodou sa stretli ...Dávno im v tom niekto prekážal no našli si cestu ku sebe . Vedeli jeden o druhom viac ako si vôbec mysleli . I keď sa práve v ten deň vianočný prvý krát stretli zoči voči .
On sa jej pozdravil a ju zaujal už na prvý pohľad .Chcel ísť za ňou , no niekto mu stál v ceste . Jej dobrá kamarátka . On sa však ozval : - Chem sa len porozprávať ...
Ona bola sklamaná , ale kamarátku nechcela nahnevať .Išla ďalej ...Dúfala , že uzrie jeho tvár ešte raz . Aspoň raz .
Návšteva u priateľky prebehla výborne , obe sa šli prejsť . Ona dala priateľke návrh aby šli do neďalekého baru . Cítila , že tam je on . Vedela to , a práve preto tam chcela ísť .
Bar bolo útočisko pred chladným ľadovým vetrom . Vošli obe dnu . No jedna cítila niečo viac ako druhá . Cítila sklamanie . Veľké sklamanie . Nebol tam . Ani len náznak , že by sa tam mohol objaviť .Ani najmenší kúsok nádeje v nej nezostal .
Priateľky v kľude popíjali čaj . Bol horúci . Spaľoval všetky jej myšlienky na neho a rýchlo ich ničil . Vedela , že nemá šancu akúkoľvek šancu získať ho . Ešte menšiu šancu mala , lebo mal dievča . Mohla jej len slepo závidieť . Priateľka jej neustále rozprávala svoje zármutky no ona ju vôbec nevnímala . Mala plnú hlavu JEHO . Toho chalana , ktorého meno vedela iba od kamarátky . Nevidela ho ani minútu , ale cítila , akoby po ňom túžila celú večnosť . Vtom ju z rozmýšľania nad ním vymámil zvuk dverí baru .Vošli jeho kamarátky .
Srdce jej začalo búšiť akoby sa snažilo získať poslednú kvapku života . Čakala kým vôjde on . Minúty plynuli ako hodiny a vtom sa zjavil vo dverách . Jej pohľad spočinul na ňom . Vtom ju zbadal i on . Pohľady sa im stretli. Tvárila sa , akoby sa nič nediali i keď bola absolútne vykoľajená z jeho prítomnosti .
Bolo na ňom vidno , že v tento deň sa nezaobišiel bez alkoholu . Avšak ona to samozrejme ohromená jeho existenciou ignorovala . Tackal sa k baru .Chcela zapôsobiť , chcela aby si ju znovu všimol . Postavila sa že ide na toaletu . Presne podľa jej očakávaní si ju všimol . Zamieril rovno ku nej . Vtom dostala z neho pocit strachu . Mal vypité a nie len trochu ... Podišiel ku nej -Ahoj kočka , ja som Paťo . Podal jej ruku pre zoznámenie . Pomyslela si : kým len ruka tak je dobre ...Podala mu bez váhania i tú svoju . -Ja som Janka . Povedala sa úsmevom na tvári . Vtom sa nahol ku nej bližšie a vtisol jej na obe líca pusu . Ona sa veľmi vystrašila no pochopila jeho gesto . Stihla si povšimnúť jeho nádhernej vône . Pôsobil na äu stále lepším a lepším dojmom i keď bol očividne pripitý . Ona si to nevšímala . -My sme sa už dnes videli , že kočka ? -Som Janka . Odvetila . -A , áno stretli sme sa . Zabudla , že pôvodne chcela ísť na toaletu a tak si sadla naspäť . Paťo sa zoznámil i s jej kamoškou .
Ešte chvíľu po tom , ako odišiel sa spamätávala z ich zoznámenia ...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
weverka  17. 5. 2009 18:29
takéto zoznámenie by som asi nechcela...
 fotka
sunnyhell  17. 5. 2009 19:32
hehe no co uz ...
Napíš svoj komentár