Zistila som , že mám tri nové závislosti . Okrem tých čo máme všetci ako vzduch a tak ... No po prvé som závislá na jablkách - Už hneď ráno si musím dať aspoň jedno jablko . Mimochodom včera som ich zjedla do 10 určite .

Ďalšou mojou závislosťou je ... počítač ! ... čakali ste to ? ... nie nie je to počítač musím vás sklamať ...
Aleeee je to papier a pero . nebojte sa ja to nejem ! To iba tie jablká . No proste ja si musím furt písať svoje myšlienky veľmi ma to baví . A viete ako som na tom zle už ?? Keď som zaspávala prevetrávala som si myšlienky hlavou a ja si tak myslím : Možno čiarka že ... No usúďte som ja normálna??
Ja si píšem denník , ale to by ani nebolo všetko ja musím si furt písať proste . Myslím , že to bude aj na niečo dobré . precvičím si pravopis a budem mať dobrú slovnú zásobu . Keď ma to tak baví idem písať príbehy a postupom času vám ich sem napíšem .

A ďalšou najväčšou závislosťou jeeee ... čokoláda ! ... nie nehádajte ja som vám to nedovolila ... Je to môj Peťko po tom mi moje hormóny túžia , každý deň i noc prečo nie sme spolu ??? A z tohto mám najväčšie nervy . No ľudkovia amen .

Adiemus !

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
petronellka  18. 7. 2008 15:36
no dennik som si kedysi pisala aj ja
 fotka
prvosienka4u  18. 7. 2008 20:08
ja si ho pisem doteraz a to budem mat onedlho 20. A co? Ved my dve vieme o com to je
 fotka
wednesday  19. 7. 2008 17:22
minuly tyzden som vsetky denniky okrem posledneho vyhodila. to pisanie ta prejde, neboj pomaly to pripomina princeznu miu, ta zavislost s pisanim
 fotka
sunnyhell  20. 7. 2008 19:22
ale baví ma to ...
Napíš svoj komentár