Odtiahol sa a usmiali sme sa na seba.
"ináč, som David."
"Sydney." odvetila som.
"Niečo na pitie?" navrhol a ja som prikývla, hoci to predošlé mám ešte stále v salóniku. Objednal mi drink a ja som pozrela smerom k Mellany. Tá na mňa pozerala s očami dokorán. Škodoradostne som sa usmiala a mykla plecom. David bol vyšší odo mňa a to som mám obuté ihličkové topánky s platformou. Má strapaté blond vlasy, tmavé sivomodré oči a fakt je zlatý... Zvažovala som svoje možnosti. buď sa bez stopy vytratím alebo bude zábava a menší letný románik. Rozhodla som sa pre letný románik. Predsa len vyzerá na "domorodého" takže by som sa mohla aj s niekým zoznámiť... Široko som sa naňho usmiala a rozprávali sme sa.

Mellany:
Pozerala som na Sydney ako ide s tým chalanom k baru. Nemohla som uveriť, že ma predbehla! OK, prajem jej to ale... nuž, vždy som vyhrávala ja... No, medzitým som zistila, že "môj" sa volá Jacob, je odtiaľto a David je jeho kamarát a obaja hrajú americký futbal za školský team. keď som sa spamätala z šoku, že ma predbehla, Jacob sa ku mne priiblížil, no keďže Sis už vyhrala iba som sa mu uhla, čím som ho mala, samozrejme, v hrsti. Aspoň u väčšiny chalanov platí pravidlo Zakázané ovocie chutí najlepšie. V tom Sydney vstala a zamierila ku mne. Videla som, že ešte pred tým mu posunula papierik, zrejme so svojím číslom. Odtiahla som sa od Jakea a šli sme so Sydney von. Kým sme čakali na moje auto, vyzvedala som podrobnosti.
"Iba blbosti. Meno a atď. " Mykla plecom, "... No tak to im trvalo!" poznamenala keď konečne uvidela strieborný kabriolet Lamborghiny. S ľadovým úsmevom sa otočila ku mne.
"Zrejme budem musieť povedať ocovi že tu máme pomalý personál..." vzdychla si dramaticky. Z auta sa vyštveral asi 22-25 ročný chalan s akné, amá ruka, samá noha. Bolo mi ho ľúto, no zároveň ma štvalo, že niekto taký sedel v MOJOM aute. Sadli sme si do auta a vyyrazili sme domov, do Bel Air.

 Blog
Komentuj
 fotka
tobago  22. 3. 2013 23:08
síce netuším žáner, ale myslím v pohode...
 fotka
sweetnessie  22. 3. 2013 23:11
díík
Napíš svoj komentár