Na dalsi den to bolo to iste. Mama zahrala umierajucu no aspon do nej Oliver natlacil lieky. Nadalej vsak zostala v posteli a cakala, ze sa o nej nikto nepohne. No zase sa mylilla.
Dovolenka sa pre mna uplne zmenila. Uzivala som si kazdy jeden moment asi aj kvoli tomu, ze som bola v nim. V bazene, na plazi, v spa, v mori, vsade. Boli sme spolu od rana do vecera a kazdu jednu sekundu ma k nemu pritahovalo nieco viac a viac. Smiali sme sa a blaznili a bolo mi s nim tak uzasne ako s nikym inym predtym (mozno s Petom no tam chybalo to sexualne dusno).

"Eva, vezmem dnes vecer Rinu do baru ak ti to nevadi. Vies ze je zvyknuta na party a tu jej to trochu chyba."
Stala som vo dverach a prikyvovala. Vtedy sa na mna mama pozrela ako nikdy predtym. Vtedy som sa tym nejako nezaoberala no ked si to cele zase pripominam, celkom mi dochadza. Zrazu tam nestala jej dcera, ale sokyna. (Hoci si napamatam, kedy ma ako dceru naozaj brala. To povestne materinske puto sa u nej zjavne nikdy nevyvinulo.) Trochu ma to znejistilo,rychly pohlad do zrkadla to ale napravil. Louboutinky, kratke modre saty, ruzove pery. Sebaistota sa mi vratila, narcizmus sa vo mne nezaprel.
"Tak dobre ale nebudte dlho. Rine neprospieva byt hore dlho do noci." Bolo to prvy krat co som z jej ust pocula takuto vetu uprimne, rozosmiala ma. Mama mu este strcila jazyk do krku, poslednykrat na mna pozrela a nechala ho ist.

...

Sedeli sme tam, ja s koktejlom a cigaretou v ruke. Milovala som party tohto typu. Plaz,exotika a polonahe tela. Ostala by som tam do konca zivota a aj potom.
Stale som nanho musela pozerat ako idiot. Brad Pitt sa mohol popri nom zahrabat. Cierna kosela mu dokonale kopirovala svaly. A ten chrbat. Som zatazena na muzsky chrbat a hrud!
Nebola som vsak jedina, ktora nanho zizala a to ma rozculovalo. Zahasila som cigaretu.
"Idem tancovat." Nemusela som sa otocit, vedela som, ze ide za mnou.
"Samu ta nemozem nechat,"zasepkal mi do ucha a citila som, ako sa usmial. Ruky si ovinul okolo mojho pasa a hlavu polozil na moje rameno. Nebolo medzi nami ani milimeter volneho miesta. Rukami som objala tie jeho a oprela sa o neho. Nasa produkcia elektrickeho napatia by jasne vyhrala nad Jasovskymi Bohunicami.

"Potrebujem sa schladit." Chytil ma za ruku a tahal pomedzi dav. Vysli sme von a zamierili na plaz. Vietor mi rozfukal vlasy tak, ze som nic nevidela a kedze som mala v jednej ruke topanky a za druhu ma drzal, musela som ist chvilu naslepo a nechat sa nim viest.
Sadli sme si a ja som si nohy zaborila do piesku.
"Privelky dav vovnutri, nemyslis? Tu je to lepsie."
Usmieval sa a ja som si vtedy vsimla, ze koselu mal uz dole a zacal si rozopinat opasok.



*Venovane blizkemu kamaratovi J.S ktory tu uz nieje*

 Blog
Komentuj
 fotka
takzvany  20. 4. 2011 17:23
v poriadku ale prikrátke dejovo, nie?
 fotka
jajusqa123  20. 4. 2011 20:29
No, hej. Ale mohla by si to za kratsi cas napisat, preosim? Moc dlho na to cakame
 fotka
sarah_whiteflower  9. 5. 2011 09:12
Po pol mesiaci som si spomenula vĎaka blogom, že píšeš tento seriál, tak idem už zase dočítať všetko, čo som zameškala, aspoň toho vždy mám viac, moja výhoda
Napíš svoj komentár