koniec jula, Bratislava

Dovolenka nastastie skoncila. Doma pokracoval moj bezny zivot - party, okno, party, okno, party...
Velmi som sa potrebovala o tom vsetkom porozpravat s Petom, no ten sa zase odjebal do USA. S Oliverom som sa stretavala dost malo. Raz sme spolu boli na kave, obcas sme sa vidali doma. A stale som mala neskutocnu tuzbu nechat sa nim pretiahnut. No ak to neslo vtedy, len my dvaja, polonahi, na dovolenke, pojde to teraz v obyvacke? Stale som rozmysla co sposobuje ten blok v mojej hlave s napisom MAMA no nemohla som na to prist. Dobre som vedla, ze matkou mi je len na papieri tak kde bol poblem? Oliver mi to stale vysvetlovat tym, ze ja ju stale ako matku beriem a potrebujem, no odmietala som pocuvat tie psychologicke dristy. Niekedy som sa neovladla, potrebovala som citit jeho pery na mojich no to bolo vseto, na co som sa zamohla.

...

V auguste a medzi moje party-okno-party votrel este niekto,kto mi, ako s odstupom casu zistujemm, prisiel velmi vhod. Bolo to asi v Atenach (asi kvoli tomu, ze som bola na hrane party-okno). Trcala som pri bazene, ani neviem kto tu party robil a ako som sa dostala do vily uplne neznamej zeny... a vtedy som ju zbadala. Mala stale rovnako velke afro, dlhe nohy a nadhernu tmavu pokozku. Zara bola afro-americanka, ktoru som spoznala v case, ked byvala vo Viedni. Celkom sme sa spriatelili, co je v mojom slovniku vysvetlene ako vychadzanie s niekym, no rozhodne bez dovery. Zara bola vlastne take mile decko, chodili sme spolu na nakupy a celkom fajn sa s nu klebetilo. Potom sa ale odstahovala a az do toho augusta som ju nevidela.
Spoznala ma vsak hned lebo len co ma zbadala, okammzite sa na mna hodila a kedze bola v znacne podnapitom stave, uz nevstala.
"Strasne rada a vidim anjelik bla bla bla, chybala si mi bla bla bla, si stale rovnako nadherna bla bla bla, podme jebat atd. Po tom, co som ju zo seba dostala a ako tak sme sa dali dokopy, dalo sa s nou uz normalne rozpravat. Jazyk sa jej sice este plietol, no uz vyzerala vo vlastnom JA (usudila som to podla toho, ze ma uz nevolala jebat).
"Este a niekedy musite stretnut Rina. Idem sa niekde zvalit a vyspat tu opicu. No urcite sa nevidime posledny krat. Chystam sa do Bratislavy. Myslis ze ten chutny blondak...vies ten...Michal?Marek? Aha, Martin. Myslis, ze ho tam este stretnem?"
"Ak sa ti chce jebat s mojim ex, nech sa paci. Dam ti aj cislo. No nezbieraj pouzite." V tejto chvili som este mala veselu podnapitu naladu.
"Milacik, aj ty zbieras pouzite. Ved Martinko spal najprv v posteli na prizemi a az potom u teba na poschodi."
Pobozkala ma a chystala sa vstat no okamzite som ju posadila spat. V tejto casti som uz uplne vytrizvela.
"Co tym myslis?"
"Ale Rina, nerob sa hupa. Musela si si to vsimnut alebo sa to k tebe muselo doniest. Ved polovica tvojih chlapov presla aj postelou tvojej matky. A vacsinou v case, ked ste boli spolu. Tak dobre, nie polovica, no Martin urcite. Aj Robo. A aj ten Francuz...Jean ci ako sa to volal, ten tiez."
Viac som ju nepocuvala. Bezala som do najblizsej kupelne a vyvracala sa rovno na dlazku.

 Blog
Komentuj
 fotka
kolerik  30. 4. 2011 11:33
16 !!!!
 fotka
sarah_whiteflower  9. 5. 2011 09:17
Fúúúú, tak toto bol náklad, ty to vieš krásne zamotať
Napíš svoj komentár