Neviem, ci to bolo z alkoholu alebo z toho, co som sa dozvedela o Eve. Viac som jej nedokazala povedat `matka` ani v hlave. Hnusila sa mi. Hnusilo sa mi vsetko. S Martinom som chodila v patnastich. Opaleny blondak s velkymi zelenymi ocami, uplne sladky. Bol to prvy chalan, ktoreho som mala fakt rada a mam ho rada dodnes. Eva to vedela. A aj napriek tomu s nim jebala. Tikovala som este niekolko krat. Potom si vzala veci , odisla do prveho hotela, ktory som mala po ceste a zabookovala letenku Ateny -> Vieden.

...

Nedokazala som premyslat. Analyzovat, kalkulovat, vobec nic. Bolo vo mne prazdno. Akoby vo mne nieco umrelo. Cely moj zivot mi zrazu prisiel odporny. Hlavne zena, ktora ma porodila. Oliver mal pravdu. Napriek tomu, ake to bolo po cele roky, ze mi Eva nikdy nebola matkou ani dobrym prikladom, som ju stale nosila vo svojom vnutri. Nech bola akakolvek, bola mama. No presne tato cast sa vo mne vymazala. Kompletne.

...

Taxik ma vysadil v casti Hietzing. Vedela som presnu adresu, hoci som tam nikdy nebola. Stihla som zchytit dvere po nejakej zene vychadzajucej so psom. Moje `Danke schön` uz zrejme nepocula, to som uz bola vo vytahu. Na piatom som nedockavo zazvonila.
Oliver vyzeral rozospaty hoci boli len tri hodiny poobede. Strapaty, len v rifliach. Aspon nebudem mat vela prace. Nestihol sa ani zatvarit prekvapene, okamzite som sa nanho vrhla. Blok v mojej hlave zmizol. Jedine, co som chcela, bol on. Stacil mi mesiac odopierania si. Viac ako mesiac!
Pritlacila som ho o najblizsiu stenu a rozopla opasok. Akoby som roky nejedla. Esteze su muzi stale pripraveni. Nemusela som mu nic vysvetlovat. Strhol mi tielko, sukna sla dole sialenou rychlostou a nohavicky doslova potrhal.
K posteli sme sa ani nedostali. Hodil ma rovno na biliardovy stol. Teda som nebola jedina hladna. Nevedeli sme, co skor. Milovali sme sa na linke, stole, na zemi, vo virivke, na schodoch, balkone, na kazdom jednom mieste v jeho byte. Zhora, zdola, z boku. Nemohla som sa ho nasytit, chcela som, aby nikdy neprestal. A on neprestaval...

Kondom bola posledna vec, na ktoru som vtedy myslela. A bolo mi to jedno.

 Blog
Komentuj
 fotka
zeriavka  8. 5. 2011 12:50
hmm dievča otehotnie?
 fotka
eveve  8. 5. 2011 13:25
toto je jeden z mála blogov, ktorý musím dočítať vždy dokonca a u ktorého si vyslovene žiadam pokračovanie! straaaašne dobre je to písané, tak zaujímavo thumbs up!
 fotka
donatela201  8. 5. 2011 13:28
skvele napisane, vela stastia dievca
 fotka
hadiatko  8. 5. 2011 13:53
@eveve presne tak !
 fotka
erika178  8. 5. 2011 14:14
Vždy čakám na najnovšiu časť, hlavne keď skončí tak zaujímavo ako táto ..
 fotka
takzvany  8. 5. 2011 14:16
pekný materiál na psychoanalýzu, celý tento seriál. ústredný motív - ako inak - neprekonaný elektrin komplex a príbeh jeho kompenzácie v praxi.
 fotka
swissprincess  8. 5. 2011 14:21
@takzvany ak je elektrin komplex to iste co oidipov tak si ma pobavil
 fotka
takzvany  8. 5. 2011 14:40
@swissprincess nie je to to isté, len analogické. a nie veľmi smiešne.
 fotka
swissprincess  8. 5. 2011 15:02
@takzvany tak teda dakujem za psychoanalyzu
10 
 fotka
sarah_whiteflower  9. 5. 2011 09:21
Ale inak, v tomto prípade to @takzvany nazval celkom dobre, istý Elektrin komplex tam naozaj badať. Ale na tom nie je nič zlé ani nič, za čo by sa bolo treba hanbiť, to je pri dcére s matkou úplne normálne a pochopiteľné Sama si to koniec koncov v posledných častiach svojho seriálu opisovala A zase raz perfektne napísané, teším sa na ďalšie diely
Napíš svoj komentár