Ako vystrihnuty z Mr. & Mrs Smith. Sedeli sme na zemi v kuchyni, ja v jeho koseli, on v boxerkach. Bolo asi sest hodin rano a napchavali sme sa skorymi ranajkami po "prebdenej" noci.
"Nechcem znicit tvoj vztah s mamou," oblizol lyzicku od jogurtu a nezne na mna pozrel.
"Ziaden vztah nieje. A ani nikdy nebol."
Vysvetlila som mu vsetko, co som sa dozvedela od Zary. Myslela som, ze sa pri tej spomienke rozplacem alebo mi bude prinajmensom zle , no necitila som nic. Akoby som rozpravala pribeh niekoho ineho. Strcila som sa mu pod rameno a nabrala si za hrst chipsov.
"Co chces teda robit?"
"Doma ma uz nic nedrzi, este dnes sa zbalim a odidem. Nie som na nu odkazana a mam kde ist. Bude to tak najlepsie. A co chces robit ty?"
"S Evou to skoncim, vies ake to medzi nami je. Nech to nemas este tazsie. Aj ak sa o tyzden vraciam natrvalo do Neapola, vravel som ti?"

...

Domov som prisla az vecer. Zaludok sa mi dvihal viac kazdym krokom, co som bola blizsie k dveram. Oliver ma drzal za ruku a to ma upokojovalo. Stale, ked sa ma dotkol, citila som, ako sa mi cele telo chvelo. Mat ho nablizku bol pre mna ten najuzasnejsi pocit na svete.
"Eva tu zjavne nieje. Idem hore a zbalim si veci. Doniesol by si mi kufre zo satnika?"
Nenechala som sa nicim zdrziavat. Cim menej casu stravim v tom dome, tym lepsie. Vzala som si oblecenie, kozmetiku a par osobnych veci. Byt, v ktorom som prechodne byvala, bol kompletne zariadeny teda mi nic ine netrebalo. Triasli sa mi ruky a do hlavy sa mi valila krv. Co je to za zivot kurva?? Ked si matka s dcerou pretahovali chlapov? Podlomili sa mi nohy a v tej chvili som nenavidela cely svoj zivot a kazdu spomienku v nom.
Pocitila som ruky na mojom pase a pery na krku.
"To prejde Rina, upokoj sa. Je mi luto, ze to takto dopadlo. Bude to lepsie, uvidis."
Objal ma a pomaly mi tieto vety sepkal stale dookola. Pobozkala som ho. Naprv jemne, potom vasnivo. Vtedy som si uz bola ista, ze ho lubim.

"Tak si uz doma..."
Dvere sa rozleteli a v nich stala mama. Strapata, z flasou v ruke no nie natolko opita, aby jej nedoslo, co ma pred ocami. Jej dcera bozkavajuca jej chlapa...

 Blog
Komentuj
 fotka
pupinkavec  13. 5. 2011 08:04
nenormálne úžasné len tak ďalej
 fotka
sarah_whiteflower  13. 5. 2011 11:46
Je ti jasné, čo ti poviem, však? ďalej!!!
 fotka
luna13  13. 5. 2011 12:27
hm...som zvedavá čo bude ďalej
 fotka
catherinne  14. 5. 2011 14:38
dalej dalej
Napíš svoj komentár