Na zaciatku pisania tychto blogov some ste mala zla svedomie...ked som si spomenula na placucu Evu na zemi. Ale uz nemam a nelutujem ani jednu vec a rozhodnutie, co som spravila.

Do toho domu som sa uz nevratila no Evu som videla este viackrat. Hned o par dni po mojom odchode prisla s usmevom na perach a spravanym ved-sa-nic-nestalo. Chytila ma za ruky, sadla si a zase zacala - o chlapovi, ktoreho nedavno stretla a je to urcite ten pravy...
Vlastne mi je jej luto. Snazim sa jej vyhybat, nevidame sa velmi casto. Nechyba mi a ja nechybam jej a takto je to najlepsie.

Oliver odisiel do Talianska tak, ako povedal. Sorry vsetkych romantikom a tym, co cakali velky happyending s tym, ze ostaneme spolu a budeme mat desat deti. Nie sme spolu a nie som tehotna, no to moj vlastny happiending nijako nemeni. Ani on ani ja nie sme typy, ktorych zmyslom zivota je zalozit si rodinu. Kazdy si nadalej zije svoj zivot, na ktory bol zvyknuty. No to, co medzi nami bolo, je stale rovnake. Ten pocit, ze k sebe patrime a dokonale do seba zapadame.

Je v Bratislave ci Zeneve, aspon raz mesacne. So mnou. Milujeme sa, ideme spolu na veceru, nahaname sa a ohadzujeme vankusmi, az sa rozparaju, milujeme, takmer sa zabijeme na motorke, vypadneme spolu na vikend do Moskvy, ratame hviezdy a zase milujeme...a potom sa zase vratime k starym zivotom. Milujem ho a on mna no zase jednym z tych zvlastnych sposobov. Nevedeli by sme si byt verni a sediet doma, jeden pri druhom no ani byt bez seba. Takto nam to vyhovuje a mozno raz, ked budeme mat obaja vsetkeho plne zuby, so styridsiatkou na krku sa vezmeme a narobime si kopec deti.

Tymto dakujem Eve, mojej matke na papieri, ze mi predstavila muza, ktoreho milujem a s ktorym ked som, zmizne vsetko navokol. Jedineho muza na svete, s ktorym nejebem, ale milujem sa.

P.S: Vdaka za vasu trpezlivost citat ma a kazdy jeden pozitivny koment

AU REVOIR

 Blog
Komentuj
 fotka
dagmik  18. 5. 2011 22:35
úžasný koniec, taký aký sa na realitu patrí
 fotka
ixka  18. 5. 2011 23:53
Tak ja som to prečitala za tento večer. Celé.

A je to dobré, možno viac, pretože si to písal zo srdca, bez príkras, tak tvrdo, arogantne, zatrpknuto a predsa s citom a so snami v duši, ktoré má každý.

Ťeším sa na niečo ďalšie.

Gratulujem k takej vysokej čítanosti (alebo ako sa to píše) a prajem veľa úspechov.
 fotka
takzvany  19. 5. 2011 09:14
Tvoja matka potrebuje psychiatra, Ty len psychológa
 fotka
swissprincess  19. 5. 2011 12:33
@takzvany mam uz teba, kam by som chodila
 fotka
yeya  19. 5. 2011 16:27
až mi je ľúto, že je koniec tak sa niekedy ešte ozvi
 fotka
samanthuska  21. 5. 2011 12:22
Btw, peniaze na cestovanie mas odkial? Predpokladam ze otec?
 fotka
takzvany  23. 5. 2011 00:36
@swissprincess skús do toho aspoň matku dokopať
 fotka
antifunebracka  30. 10. 2016 21:59
Krásnučký príbeh, ktorý si zaslúži Hollywoodske spracovanie s Júliou Roberts a Ronom Jeremym.
Napíš svoj komentár