Môžte ma nenávidieť..
Môžte sa ma snažiť pochopiť..
Môžte ma mať úplne v paži a mne to bude fuk.
Väčšina z vás si bude myslieť, že nie som normálny, že som hlúpy..
Iní si budú myslieť, že si možno vymýšľam..
Je to vaša vec!
Chcem len písať!
Príbeh..
Možno svoj vlastný, životný, možno o niekom, kto žije len v mojej hlave..
Je na vás, čomu skutočne uveríte a o čom si budete myslieť, že je skutočné!
Začnem..A nebude to "jednorázovka"!

Bol som narkoman!
Že sa tým nejak netajím?
Možno, nedalo by sa však povedať, že som na to obzvlášť hrdý. Možno chcem len poukázať na to, ako málo sa tejto problematike ľudia venujú. Málo a pri tom je toho všade veľa..
Tiež s určitosťou nemôžem dať ruku do ohňa za slovné spojenie "Bol som".
Ani abstinujúci alkoholik či fajčiar nikdy na 100% nevie, či sa k závislosti náhodou nevráti. A či to nebude len tak "náhodou"..
Odvykal som, ale ani ja sám si nezaručím, že ostanem do konca života čistý, pretože moja vôľa nie je až taká pevná. V podstate nebyť mojej mami, asi by som sa neodhodlal odvykať..ale o tom až neskôr...

Že ako som s tým začal?

Osobne nepoznám narkomana, ktorého by niekto donútil sa ním stať. Takže bolo to len pokušenie.. Poznáte to, keď sa malý diablik vnútri vás ozve a máte chuť spraviť niečo, o čom viete, že za iných okolností by ste určite neurobili.
Mal som fajn život..ideálna rodinka, pes, veľký dom so záhradou a v obývačke kozub rozohrievajúci naše srdcia blahom a pokojom a bla bla bla.. ROZPRÁVKA!

!!Zistil som, že ak sa niečo javí ako dokonalé, je to automaticky pravý opak..!!

Rodinná idylka sa zmenila, rodičia dostali krízu stredného veku (Matka milovala svoju prácu, otec svoju frajerku) a chuť na rozvodové peklo a boj o majetok. Ako som tak vtedy mojou 15 ročnou hlavou pochopil, tým majetkom mysleli mňa. Asi po pol roku súdneho konania ma prisúdili matke (žiadna výhra ak vezmeme do úvahy, že som ju v podstate celý deň nevidel, len večer keď prišla z práce domou).. Nechcem jej tým dávať za vinu, že sa mi dostatočne nevenovala, pretože som o jej pozornosť bohvieaký záujem teda nemal.
Presťahovali sme sa. S otcom som sa už vlastne skoro vôbec nestýkal, často som bol sám. Taký obyčajný život, nuda..

??Že som nikdy pred tým nemal problémy? By ste sa čudovali, koľko sa ich "zrazu" objavilo..

Nebudem sa robiť frajerom, týpkom čo bez váhania hneď začal s háčkom či pikom, nemal žiadne výčitky svedomia alebo tak podobne.. že sa hneď len tak šmarí do blúdneho kruhu..Mal som pár takých spolužiakov na novej škole ..No ja..Chcel som len vyskúšať tú srandu..

Videl som mnoho filmov, čítal som mnoho kníh, mnoho skutočných príbehov feťákov, narkomanov..lákalo ma to.. Jasné, čo človeku v 15-tich nepríde atraktívne.

"Začala som tabletkami. Najskôr len tými povzbudzujúcimi na diskotékach.."

Tak aj ja som začal.. akurát na návšteve u otca po sto rokoch. Už si presne nepamätám na dôvod, prečo som to vlastne urobil ( detská zvedavosť? ).

Samozrejme, že som v živote na nijakej poriadnej diskotéke vtedy nebol, a že som pri sebe nemal žiadne MDMÁčko..
Hold, šlahol som si ibalgin..nejaké tie paraleny a ešte tatkove lieky na srdce. Keď sa otec vrátil domou, našiel ma ako ležím v obývačke na gauči a vyzerám dosť blbo.. Donútil ma ísť do kúpelne, nech všetko vyvraciam.

Milí rodičia, ak vám vaše dieťa povie, že sa OMYLOM predávkovalo liekmi proti bolesti, lebo mu vraj bolo zle...KLAME, KLAME, KLAME!!

Možno sa vám tá moja prvá skúsenosť s niečim, čo by som inak nikdy neurobil zdá nevinná a bezdôvodná.. Všetko je však prvý krát nevinné a len-tak zo srandy...

 Blog
Komentuj
 fotka
schizoofrenik  7. 11. 2011 17:52
ja som tiež začal liekmi ale nie volnopredajnými shitmi
 fotka
12pusinka16  7. 11. 2011 17:56
ibalgin? to ma nigdy nenapadlo ...O_o
 fotka
schizoofrenik  7. 11. 2011 17:59
@12pusinka16 aj tak by to s tebou nič nespravilo keď človek takých vecí zožerie moc tak akurát grcá penu ale žiadny slávny účinok to nemá... z liekov na tlak ti neni absolútne nič akurát v extrémnych prípadoch sa človeku zastaví srdce a keď pochaluješ paraleny... tak sa môžeš smrteľne otráviť len to by si musela zobrať aspoň dve krabičky. tak predpokladám že týpkovi bolo kokotno akurát z tých paralenov ak ich zjedol aspoň 15...
 fotka
18miki18  7. 11. 2011 18:01
Ibalgin, paralen a lieky na srdce? To ti muselo pekne prepínať. Tam si mal radšej babke rohypnol zobrať a dať si ich zopár, ver mi že by si už vživote nič z liekov nedal.
 fotka
12pusinka16  7. 11. 2011 18:03
@schizoofrenik stále si stojím za svojim rivotrilom
 fotka
systematic  7. 11. 2011 18:04
@schizoofrenik ako opisujem, bol som decko, vtedy som nevedel čo a jako, skúšal som všetko čo mi prišlo pod ruku bez nejakého závažného dôvodu.. ten prvý raz som toho nepojedol veľa.. Len ten môj chabý organizmus (už vtedy bol dosť o ničom ) zložilo aj málo. Vtedy som si neuvedomoval že by to mohlo mať nejaké vážne následky ak by som si šlahol trebars niečo tvrdšie..a jéébs stalo sa..
 fotka
schizoofrenik  7. 11. 2011 18:12
a kedy plánuješ napísať pokračovanie?
 fotka
systematic  7. 11. 2011 18:15
@schizoofrenik keď sformulujem druhú etapu svojho života do aspoň trochu čitateľnej verzie.
 fotka
sisel  5. 12. 2011 15:49
Koľkí y sme mohli písať a rozprávať svoje príbehy, dosť často aj o tom ako sme jednu závislosť ako tak zvládli a s otvorenou náručou sa rútime do druhej...... @schizoofrenik - Rútim sa do pekla....
10 
 fotka
schizoofrenik  5. 12. 2011 15:52
@sisel ja som si peklom prešiel, a nieje to med lízať ale dá sa to zvládnuť. Len na to nesmieš byť sama, ak zostaneš sama už niet cesty späť
Napíš svoj komentár