Prvý sex bol omyl. Všetci, a tým myslím ozaj, všetci, preceňujú ten “úžasný” pocit s milovanou osobou na jednej posteli. Ak sa prišťastí, že to je posteľ.

Moje predstavy? Chcela som romantiku. Dlhú predohru. Pocit vzrušenia a bitia srdca túžbou prežiť to, čo som ešte neokúsila.

Pravda je vždy opakom. Nebolo to nečakané, to nie, ale bolo to …ľahostajné? Žiadna romantika, predohra skoro že vôbec. Rýchle vyzlečenie posledných kúskov oblečenia, ktoré zakrývali moje telo po sprche, jazyk v hrdle, bolesť neopísateľná, podpora milujúcej osoby skôr ako pes, čo sleduje každý úškrn tvojej tvári pri akte a po minútových snaženiach sa uvoľniť otázka priateľa, kam na moje telo môže vypustiť náplň jeho mužskej pýchy. Hnusne povedané, viem. Palec dolu.

A zaspávanie po akte s láskou môjho života? …Chlap je po “tom” natoľko vyčerpaný, že si zoberie svoj paplón, predýchava, čo nestíhal a už začínam počuť chrápanie z hlbokého spánku.

“Váážne?!” .. Toto je to, na čo každá žena čaká? /nerozoberám malé bičis, ktoré nechajú prísť o svoje panenstvo v 14, to nieje moja liga/



Očividne pohľad panica na holé telo priateľky je rajcovnejšie ako všetky sľuby o krásnom prvom milovaní a hodinových venovaní sa najcitlivejším partiám na, predovšetkým, ženskom tele. A tak si ležím vedľa uspokojeného chlapa 4 roky staršieho odomňa, a chodí mi po rozume len jedna vec: “Vážne?!”

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Len pre poriadok, príbeh je fikcia, len som mala vtipnú nôtu, neurazte sa

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
hadimistr  9. 8. 2014 23:13
Žiadna romantika, predohra skoro že vôbec. Rýchle vyzlečenie posledných kúskov oblečenia, ktoré zakrývali moje telo po sprche, jazyk v hrdle, bolesť neopísateľná, podpora milujúcej osoby skôr ako pes, čo sleduje každý úškrn tvojej tvári pri akte a po minútových snaženiach sa uvoľniť otázka priateľa, kam na moje telo môže vypustiť náplň jeho mužskej pýchy. Hnusne povedané, viem. Palec dolu



ten priatel je kokot trebalo by ho vykastrovat...on bol tiez panic?
 fotka
hadimistr  9. 8. 2014 23:15
takto to vyzera ked clovek komentuje clanok predtym ako ho docita
 fotka
tachechos  9. 8. 2014 23:15
@hadimistr bol vtip nie fakt ale predpokladala by som pri takomto že jasné že je a vidí ženské telo holé poprvé
 fotka
klidopido  9. 8. 2014 23:42
celkom funny
 fotka
ladyblady  10. 8. 2014 00:32
Tento článok je možno fikcia, ale myslím, že vo veľa prípadoch sa blíži k realite
 fotka
fakechlapec  10. 8. 2014 03:17
to je zivot, zvykaj si
 fotka
antifunebracka  10. 8. 2014 16:24
podla mna to neni fikcia
Napíš svoj komentár