Sú 4 ráno a ty si tu so mnou ležal, kým si mal pocit, že už mi je lepšie. Bolo to potom, ako som ti podakovala, že si ma odprevdail, sadla do autobusu, zamávala ti , no ty si o sekundu sedel pri mne v autobuse. Šiel si so mnou až sem a spravil si mi čaj, chodil okolo mňa a ľahol si ku mne. 

Vieš, tak veľmi by som si priala byť aspon čiastočne taká dobrá, ako sity. Dať ti to, čo si zasläžiš, chcela by som byť frajerka, s ktorou sa pýšiš. Ale ja som tá,kvôli ktorej musíš ísť skôr domov, lebo jej je zle. O ktorú sa bojíš, ked s ňou ideš na prosíkanie do lesa a ona potom predýchava každý jeden krok. Som len tá, ktorá má zväčšatak  choré oči, že sa na teba vlastne ani nepozrie. Tá, ktorá ťa nechce držať za ruku, lebo sa trasie tak, že je to nepríjemné. 

Chcela by som ti byť tým, kým si ty mne. The light that never goes out, sila, istota...

- Ale ja som videla, ako sa na teba pozerá a tento mužský pohľad neoklameš

(Nie, on sa nepozerá ako každý iný muž.)POzeráš sa tak, že potom nemusíš nič povedať a ja viem, že ak ma niekto niekedy mal naozaj a bez pochybností rád, si to ty. Si to ty, ktorý ma vtedy, ked je zle, no nechceš, aby som sa zasecítila ako človek iný, ako ostatný, stráži, necháš ma zabávať sa a žiť normálny život, no dohliadaš na moje kroky, pripravený platiť so mnnou za to, že chcem žiť život,ktorí žijú zdraví ľudia. A ja ti za to sľubujem, že ak viem milovať a dávať seba, tak ti dám všetko a ked už to nebudeš chcieť, zoberiem si to s vdakou, že si bol ochotný mať to.

Ty ma nebozkávaš, ale ukladáš na svoje plecia

Ty nechceš, aby som bola normálna, ale aby som sa cítila dobre

A preto ked si ležal vedľa mňa v mojej posteli, počúval, ako dýcham, keď odpovedáš na všetky moje otázky o tom, kedy si môžem dať ktorý lek, ked riešiš veci, ktoré nezvládam, za mňa. Ked so mnou sedíš v autobuse a tak láskyplne ma k sebe privinieš, vtedy,ked podľa celého sveta by mi malo byť fajn, no ty vidíš, že sa mi chce plakať, vtedy viem, že pre každého človeka na tejto planéte existuje niekto, kto by pre neho zniesol modré z neba a vrátil by ho, ak by mu nesedel odtieň. 

Chcela by som byť lepšou priateľkou a chcela by som ťa potrebovať menej pri trápeniach. Kým ale vidíš, že spoza slnečných okuliarov mi kvapkajú slzy, ostaň, prosím, ešte chvíľu so mnou a ja sľubujem, že čoskoro budem zdravá a zahrniem ťa toľkou energiou, že budeš prosiť, aby som ešte ležala v posteli.

Mám pr sebe to, čo iní nenájdu za celý život.Je 4:30 ráno a ja už ti nezavolám, hoci viem, že by si tu hnedbol, ale oddnes sa učím byť trochu väčšia hrdinka, aby si bol na mňa hrdý.

 Blog
Komentuj
 fotka
james98  9. 8. 2016 15:38
Problém je, že veľa mužov by sa aj tak chcelo správať, a aj sa správajú, ale zas - veľa žien o to nestojí. Pred časom mi po pár mesiacoch jedna povedala: "Ešte nikto sa nesprával ku mne ako ty - ale poviem to vulgárne - ja som zvyknutá na mužov, ktorí ma majú v piči. Nájdem si takého, aj ked asi robím chybu" Tak čo už, mám v piči.
 fotka
miro777  9. 8. 2016 21:52
@James98 mozno si len vyberas nespravne zeny
 fotka
luc.ka  9. 8. 2016 23:15
❤️
 fotka
antifunebracka  12. 8. 2016 00:45
Čo hrdinka, priam superhrdinka, neše3me tými výrazmi!
 fotka
subarnica  11. 9. 2016 21:01
Krásne krásne krásne krásne. Prepáč za komentospam ale proste mi to nedá
Napíš svoj komentár