Čo to znamená mať autoimunitnú tyreotoxikózu?

Okrem toho, že sa potíte ako 200 kilová teta s diabetom a tým pádom nenosíte v zime kabáty a potom ste chorí, lebo nie je teplo, len termoregulacii vašho tela preeplo, je tu ešte mnoho krásnych súčastí mojho každodenného života.

Jedno oko mám vystúpenejšie ako druhé a tak majú ľudia v električke oproti mne dosť šou- ku. Električka je super miesto, lebo kedže je tam tisíc stupnov a milion ľudí, otváram v nej okná aj ked ostatní mrznú, možno aj preto je super so mnou cestovať v nej. Po nejakej ten 10 minútovej ceste som spotená, terazako 400 kilová teta s diabetom ato musím byť ešte niekoľko hodín medzi ľudmi v škole.

Tu, samozrejme, moje excitované telo nevie vydržať, tk sa točím, trasiem, mykám, čokoľvek, len aby som ho aspon trochu utíšila.

Keď idem s kamarátmi von, väčšinou musia rátať s tým, že domov ideme sanitkou/ prinajmenšom vtedy, ked sa najviac bavia, lebo moje pokazené telo nezvláda aj piť, aj nespať, aj byť pokazené. 

Moja spolubvajúca je najúžasnejší človek na svete, lebo sa naučila spať aj cez moje spánkové dusenia sa, prehadzovanie a pochody nočného charakteru, lebo ked je kľudné telo, nekľudnosť srdca je výraznejšia.

No a potom sú tu ešte dni ako tento, že ked mi priložíte ruku na hrud, tak vám ju nadvihuje, ako mi búši srdce a je pri vás vaša mama, ktorá je zdesená z pohľadu na svoje decko, ako nevie, čo od bolesti robiť, tak vás vezie na pohotovosť a ked vás nezoberú v jedných dverách, tak agresívne klope na dalšie a vy o minútu oredbiehate 40 seniorov, ktorí si chodia na pohotovsť posedieť a o dalšiu už vám tečie do žily to,čo spomaľuje vaše zrýchlené srdce a vy dakujete. Ked na vás personál nemocnice, s lekármi, sestričkami, s ľútosťou pozerá a pýta sa, koľko máte rokov a či sa to stáva často a čo máte s očami a prečo máte kraťasy,ked všetkým okolo vás je zima v dlhých nohaviciach a svetri a vtedy, až vtedy sa vám chce kurevsky plakať, ale nespravíte to, lebo už ste dnes videli tú bolesť v očiach vašej mamy a nechcete ju tomu vystaviť zase. 

Dni ako tento nie sú moje obľúbené

 Blog
Komentuj
 fotka
jacobs322  21. 5. 2016 22:09
Neviem, co povedat. Ak je to pravda, tak je to silne a mali by sme prestat fnukat nad tym, ze nam predavacka zle vydala.
 fotka
pijemzelenycaj  21. 5. 2016 22:23
 fotka
tancu  21. 5. 2016 23:45
je mi to tak luto
 fotka
ameryka  22. 5. 2016 12:52
O mojich dnoch radsej mlcim

Ale neboj Tanicka, bude nam raz lepsie
 fotka
nicmanenapada  22. 5. 2016 13:42
Odporúčal by som prečítať všetkým, ktorí vyplakávajú kvôli somarinám.
 fotka
antifunebracka  22. 5. 2016 17:23
Mne sa zas nechce vyvinúť Eevee.
 fotka
tanickina  22. 5. 2016 18:28
@antifunebracka tak to ma mrzi
 fotka
jazzanova  8. 7. 2016 10:48
Práve som dostala prvý krát k tvojim blogom. Si neskutocne úžasná osoba, obdivujem ťa. Ako krásne pises o ľuďoch okolo seba a o veciach ktoré zazivas. Dakujem ti za to veľmi
Napíš svoj komentár