- Jejda. Aká si krásna. Jéj, aká si pekná. Ah, aká si znovu Táňa, aké to je pekné

No poď, mama, už to zo seba dostaň, hovorím si, keď toto opakuje dookola už druhý deň.Nemusí hovoriť, ona len súhlasí so mnou. Za celý ten rok, čo sa trápim s chrôbkou, sa mi okrem života zmenili akosi črte tváre. Okrem pokazených očí vidím aj ja v zrkadle seba. Poznáš sa 21 rokov a 22. je zrazu iný? Ty si iná. Ako keď ste po sexe a každý vám to vidí v tvári, lebo to vidno. tak mňa toto rok menilo na nepoznanie. 

Keď som sa pred pár dňami odvážila v nemocnici pozrieť na seba, niečo ma predsalen zaujalo viac ako tie rany na krku a rukách. Moja tvár.Bola zase taká istá ako predtým. Neviem to opísať, no tykala som si s obrazom v zrkadle, bola som si známa, zase som sa smiala,moje oči boli totiž už podobné tým, čo som mala predtým, ich výraz veľmi pripomínal ten známy, niekdajší. nedá sa to veľmi dobre popísať a za celý ten čas som len minimálne uvažovala o estetickosti svojej tváre a nových zmien, ale teraz, keď som videla toto, bola som šťastná.

Je úplne jedno, či to riešiš alebo nie. či si to okolie všíma, nevšíma, reaguje na to, nereaguje,je úplne jedno, či to prežívaš veľmi zle alebo veľmi dobre, mení ťa to a keď máš potom možnosť vidieť to zrazu iné, je to radosť. Vieš, je predo mnou extrémne dlhá cesta a určite sa ešte tisíckrát všetko zmení, ale ten pocit, že sa jedna z vecí dostáva doporiadku, to je nádhernosť. lebo sa zrazu poznám, áno, o to ide! Poznám sa! Hej a nemusím byť ako ostatní, len musím zakonite byť ja a sama sa už o to nepripravím. Budem nosiť tenisky a farebné ponožky. Storočné šaty, ktoré sú mi veľké. 

Ja vlastne neviem, prečo som zabudla, že to nemusím robiť. kedy som prestala byť vyrovnaná so svojím jedným jediným ja. Mám rada romantické filmy, hoc nemám rada romantiku. Milujem mentolové cukríky a vôňu citróna na prstoch. Najlepšie vonia detský olejček Aviril a hlasný smiech, ktorý núti ľudí otáčať sa tiež. je, je to všetko absolútne v poriadku, jejda, Táňa, pripomínaj si to častejšie.

- Je to také nádherné, že si opäť moja Táňa, ktorú som mala pri sebe 21 rokov.

Keď vaša moja mama vie, že ma niečo bolí, oklame aj samu seba, len aby mi nedala najavo, že to bolí aj ju

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  31. 8. 2016 16:28
Ako na človeku vidieť, že je po sexe?
Napíš svoj komentár