Je sexy ale príliš jej neverím. Neraz-nedva spolieha na skutočnosť, ktorá z nej spraví nekonzumovateľnú brokolicu. Gniavenie odpadu nepripadá do úvahy. Upracovaný Števo pred rokmi hovorieval o čase, jeho doležitosti, jedinečnosti, ktorý netreba premrhať zbytočnou obetou pre bezvýznamné veci a situácie.

Keď ťa zasiahne emócia priamo do hrude, mávaš krídlami a nerozumieš odohrávajúcej sa zápletke.Tuctových kúskov mnoho rozlialo sa ako oceány, omrvinky bezvynámnosti a mizérie okupujú moju existenciu, ale nepohŕdam. Je mizeráctvo väčšie ako kedykoľvek predtým ? Prehlbuje sa v ľudoch prázdnota ? Koľko stupňov zosobňuje súčasna bedač ?

Malo by mi to byť vskutku jedno, nik nemá akosi čas odvetiť na podivné otázky. Mám pocit, že som zašiel už príliš ďaleko a nachádzam odpovede, vymykajúc sa plytkosti, ktorá tak s radosťou nadeluje neobmedzený priestor astronomickej hlúposti. Niečo sa vytráca, ale hniloba je prirodzeným procesom obnovy.

Udalosti započaté, splietajú mladé koreňe a falošné sny obletujú v princípe sopľavé duše, túžiac po situáciach a nesplniteľných métach. Sledujem otáľanie, žitie iných životov, dezorientáciu a stratu zmyslov pre chamradie. V dávnych časoch ochutnal som z koláča, doteraz ohlodáveného masou, no prejedol som sa, ale nie je mi zle. Vládzem sa už len pousmiať a kráčať po priamke, ktorú som stvoril z lásky ...i pre skutočnosť a podstatu nasledujúceho predstavenia.

5.34*2.41

 Denník
Komentuj
 fotka
silanova  6. 9. 2014 23:55
mocno si mi pripomenul niekoho ..dlho ma tu blog tak nezasiahol
 fotka
tenpatic  7. 9. 2014 00:01
@silanova nedávno som príliš dlhú časť dňa strávil v jednom prudko konzumnom priestore a dôsledok je len odrazu pocitov, ktoré mám.
 fotka
silanova  7. 9. 2014 00:08
@tenpatic pre toto milujem kuzlo blogov,je to akobs rozpravkami,ktoreblen pocuvas z gramofonovej platne -pocujes v tomto pripade citas ten isty text ako jeho autor,ale Tvoja predstava je uplne ina.. Viac ako 10rokov som nestretla nikoho,koho vyjadrovanie ,sposob je takyto,preto ma Tvoja existencia dost sokovala sorry za spam pri fotkach
 fotka
tequila  1. 10. 2020 16:54
moc komplikovane na mna
Napíš svoj komentár