Ako pustúpil čas, trocha ste ma spoznali, čoby priateľskú, mierumilovnú a citlivú ľudskú bytosť a rozhodol som sa preto napísať pár slov k niektorým fenoménom, ktoré som si tu všimol. Rád by som takto zo začiatku pozdravil všetkých, ktorých moje meno pred blogom neodradilo od čítania, respektíve prišli sem práve kvôli nemu, aby našli zámienku vynadať mi. Sľubujem, že nebudete sklamaní.

Poznáme to, každý občas zažije taký ten "deň blbec". Stane sa aj to, že tento deň toho poserie viac a práve kvôli nemu nastane blbé obdobie. A vtedy sme my, citlivé ľudské bytosti, smutné. Vtedy prídeme domov, k farárovi, za kamošmi, na Birdz a vyplačeme sa. Nech nás niekto podporí a povie, že to nieje až také zlé, že to prejde. Fajn pocit, nie? Toľkým ľuďom na mne záleží. Nie jednému sa to ale zapáči až príliš. Nehovorím len o ľuďoch, radosť zo záujimu často zmätie hlavu aj rôznym katastrofám, či pečivu. Smútok prestal byť emóciou, blbým obdobím, alebo niečim, čo by im vadilo. Vo svojom smútku sa začali vyžívať, lebo ich teší pozornosť, ktorej sa im vďaka nemu dostáva. Vo svojom smútku sú šťastní. Toto nieje jeden smutný blog, nieje to pár deprimovaných statusov, je to obrovské tragické divadlo s neutíchajúcim hlasným potleskom v podobe vašich pekných slov na ich adresu. Smutní ľudia jednoducho nemajú potrebu sa neustále predvádzať...

Nešetrite kritikou

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sveter  1. 12. 2014 20:14
hej, aj ja si myslím, že bežne človek radšej volí cestu smútku, aby ho obšťastňovala ľútosť zo strany druhých, ako cestu radosti, kde by ho obšťastňovalo všetko okolo neho.
 fotka
violinkenneth  2. 12. 2014 16:58
Máš zlú náladu!

 fotka
thebad  2. 12. 2014 18:43
@violinkenneth Ja mám zlú náladu permanentne, preto viem, že sa to dá zvládnuť aj bez toho vyššie popisovaného divadielka.
 fotka
klaudiqaaa  5. 12. 2014 14:38
tak ako som vravela, ľudia čo tu ustavične ostatných buzerujú sú len frustrovaní zlodeji kyslíka, ktorí sa tu takto chodia ventilovať. ďakujem, že si mi dal za pravdu, adios :letim:
 fotka
thebad  5. 12. 2014 14:40
@klaudiqaaa Pekné, že si taká sebakritická. Keby si hneď napísala, že sa považuješ za zbytočného zlodeja kyslíka, zhodli by sme sa už skôr. Btw čítanie mojich blogov je ďalší z prejavov intenzívneho nezáujimu o mňa z tvojej strany?
 fotka
klaudiqaaa  5. 12. 2014 14:43
meh... také chabé argumenty som používala na základnej škole, ale chápem, že to je doba kedy si sa mentálne prestal vyvýjať, takže máš odpustené
 fotka
thebad  5. 12. 2014 14:47
@klaudiqaaa Na chápanie je potrebné myslenie, na myslenie je potrebný mozog, ergo chápem, že nechápeš. Inak si len debilný hmyz, ktorý mi komentuje blog, pričom ti stále vravím nech mi dáš pokoj! No jak len môžeš byť taká sprostá, že to nechápeš.
 fotka
klaudiqaaa  5. 12. 2014 15:04
prišla som len poukázať na to, že len ľudia frustrovaní vlastným životom majú za potrebu chodiť si tu zvyšovať svoje pošliapané ego pod rôznymi anonymnými nickmi tým, že sa tu snažia otravovať a inak znepríjemňovať pobyt na tomto portáli ostatným ľuďom.. za 7 rokov som tu takých ako ty zažila požehnane, takže neboj, mne bola tvoja diagnóza jasná už od začiatku. keď ti však v tom najpriateľskejšom duchu smiem poradiť, sprav to, čo došlo každému z tých čo sa tu ako ty ventilovali už predtým a začni robiť niečo prospešné pre seba miesto tejto úbohej snahy stiahnuť ľudí, ktorým nesiahaš ani po päty na svoju úroveň. takto sa to nikdy nikomu nepodarilo a čím skôr ti to dôjde, tým lepšie pre teba. v opačnom prípade ťa nechám utápať sa v tvojom patetickom živote, lebo ľudia čo sú ku ostatným účelovo odporní a roznášajú všade len negativizmus si nič iné ani nezaslúžia.
 fotka
thebad  5. 12. 2014 15:18
@klaudiqaaa Škoda námahy, toto ja čitať nebudem. Zbytočne by som mal nervy z toho, že evolúcia nevyhubila ľudí ako ty. Stalkovať moje blogy pričom rozkrikuješ ako veľmi ťa nezaujímam, to vraví za všetko. Daj sa zastreliť, prosím.
Napíš svoj komentár