Rozhodol som sa, že bude lepšie to tu opustiť. Neopustím vás však úplne bez slova. Niektorých z vás možno zaujíma príbeh človeka, ktorý tu takmer nikomu nepovedal nič pekné, zato o veselé flamy núdza nebola.

Jedného dňa mi kamarát navrhol, že by nebolo na škodu, ak by som sa naučil baviť sa s normálnymi ľuďmi. Že to v živote nebudem mať ľahké, ak ma 90% ľudí naokolo bude mať za arogantného idiota. Že nemôžem mať večne pravdu aj keď ju mám, lebo to ľudia nemajú radi. Že to mohol len Dr. House a ten to nemal ľahké tiež. Keďže som bol nový v cudzom meste a potreboval som nových známych čo najskôr (spoznávať ľudí ktorí ma znesú mi doma zabralo dlhé roky), povedal som si, že to skúsim. Mimochodom, sľúbil mi pivo, ak sa to naučím. Nuž, asi si ho budem musieť kúpiť sám. Ale kde to trénovať? Osobne veru nie, nemôžem riskovať, že z fleku naseriem potenciálnych kamarátov. A na nete? Fóra sú moc neosobné, FB je viac či menej podložený osobnou známosťou, pokec nekomentujem. Po chvíľke rozmýšľania som si spomenul na tento milý portál, kde som sa registroval už dávnejšie a napísal som jeden jediný blog. A daváj do zoznamovania!

Zo začiatku to nebola taká katastrofa. Dokonca to vyzeralo nádejne, ba i potenciálne úspešne. Začiatok však končí v okamihu, keď mi princezná svojim ehm...svojským spôsobom okomentovala blog o vláčikoch. Možno si tí šikovnejší z vás všimli, že som pomerne hádavý a na viac či menej zjavné podnety mi jednoducho nedá nereagovať, resp. príjemným spôsobom neopraviť ľudí, ktorí sa mýlia. A to už veru začalo byť horšie. Vykompenzovať flejmy príjemnými postmi bolo prakticky nemožné, keďže zatiaľ čo v nasieraní som pomerne zbehlý, byť ľudomilom som sa len chcel naučiť. Tu už veľmi niet čo dodať, počet ľudí s potrebou mi povedať niečo múdre (=nakoniec nasratých) ľudí rástol geometrickým rádom a z takého niečoho sa už nedostane ani Escobar. A tak, hoci nádej na úspešné splnenie úlohy padla, som tu ostal aspoň kvôli príjemnému, hrejivému pocitu z flejmu.

Čo ma ale trocha mrzí je, že sa medzi vami našli ľudia, s ktorými by som takmer určite IRL vychádzal, dokonca s nie jedným z nich sme tu po sebe štekali ako...niečo čo šteká. Niektorí z nich ma zase ignorovali, ale boh vie akú mienku o mne nemali. Totižto s každým z IRL kamošov sú témy, ktorým sa musíme vyhýbať, inak by sme kamoši veru neboli.

No, každopádne sa tu našli ľudia s ktorými som sa vychádzať naučil, kontakt na mňa majú, a preto nevylučujem možnosť, že tu niektorý z nich nakoniec, pre radosť niektorých, zverejní moju identitu. Ak sa čírou náhodou, či skôr zázrakom nájde ešte niekto, kto nechce stratiť kontakt s tak milým človekom, akým ja nepochybne som, tak tu budem ešte deň-dva obsmŕdať kvôli TS.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
feklus  8. 1. 2015 01:43
k,bye
 fotka
tasha5  8. 1. 2015 01:50
noo zo zaciatku si taka skodna nebol :ehm: ale tak pre sobne dovody sa to zmneilo teda, ked vsetci zacala nadavat, uz som to inak nevnimala
 fotka
vladqog  8. 1. 2015 09:09
Neviem, co znamena IRL
 fotka
karlotiskot  8. 1. 2015 09:42
Džíz, že som ja rovno po návrate domov a prihlásení sa na birdz otvoril sekciu blogy...
Vieš čo je čudné, tvoja istota svojou pravdou a ešte k tomu vo veciach, ktoré boli viac menej vecou názoru.
Ale máš ty šťastie, mať patent na pravdu to nemá hocikto, ešteže sa nájde vždy niekto koho je vina, že sa niečo nedeje podľa tvojich predstáv.
Čau maj sa, vyber si ho a hraj sa...
 fotka
hotaru  8. 1. 2015 09:49
Mne sa aj tak stále nezdá, že by ťa hejtovalo zase toľko ľudí
 fotka
glamorous  8. 1. 2015 10:06
čau, nebudeš tu nikomu chýbať.
 fotka
method  8. 1. 2015 10:08
kto si ?
 fotka
momoglamorous  8. 1. 2015 10:33
@vladqog in real life, dedukujem

a cim to je, ze vzdy ked sa tu objavi niekto konecne nezaujaty, nikym neoplvynovany rozumej neovca birdzu, tak ide odtialto prec?
 fotka
karlotiskot  8. 1. 2015 11:02
@momoglamorous za výraz "ovce" by som vraždil, keďže toto pomenovanie v zásade používajú zakomplexovaní jedinci, ktorí sa nevedia zmieriť s tým že ich názor nie je väčšinoví, čo je vlastne zjednodušene len odutie sa nad tým, že jedinec sám nepatrí do nejakého obsiahlejšieho stáda.. .
Ako fakt, nabudúce si treba radšej povysávať rohožku pred bytom a okná poumývať ako "ovcovať" po internete...
10 
 fotka
vladqog  8. 1. 2015 11:13
@momoglamorous co? nechapem
11 
 fotka
mygate  8. 1. 2015 11:36
a sak chod si, ked to tak citis. ja som sa aspon pobavil na milom preklepe- geometrický rád..uctievanie kruzitka, pravitka, trojuholnika-slobodomurari-iluminati. neprezradil si sa omylom?
@momoglamorous tiez nerozumiem co je ovca birdzu a ako sa da podla teba slobodny clovek so svojim nazorom vystvat cudzimi ludmi z anonymnej internetovej stranky.
vsak proste ked ta to nebavi, ides prec. ved si sa tu neupisala do smrti..
12 
 fotka
momoglamorous  8. 1. 2015 11:48
@karlotiskot myslim si, ze to pouzivaju skor jedinci, ktori su radi za to, ze namju vacsinovy nazor
@mygate vsak ale tu nejde o to mat nazor, ale proste tu sa ludia spravaju len podla toho, kto sa s kym bavi a zaujatost vladne tymto webom, snad mi chces protirecit, ze je tu vacsinna fakt objektivnych, ved su tu dobre dlho skupinky ludi utvorene

@vladqog sak si sa pytal na skratku IRL=in real life, teda v skutecnoci, realite, atd...
13 
 fotka
vladqog  8. 1. 2015 11:52
@momoglamorous jaj, stojim si na kabli nevjedzeu sem, na co reagujes
14 
 fotka
momoglamorous  8. 1. 2015 11:56
@vladqog boze vladi , sak nekukaj furt na moju fotku a prejde ti to :-S
15 
 fotka
mygate  8. 1. 2015 11:58
tak jasne ze sa utvaraju skupinky. ako vsade. ved aj ty sama pas isto priatelov s ktorymi mas spolocne zaujmy, nazory. a pritom kazdy z vas v "partii" je osobnost sama o sebe. tak isto je to aj tu. a hej, myslim si, ze vo vacsine su tu objektivny ludia.
ja dajmetomu nepatrim na birdzi do ziadnej skupinky (aspon podla mna) ale nestalo sa mi, zeby ma niekto chcel vystvat, alebo by sa mi to tu zhnusilo vdaka spravaniu ludi.. ked ma niekto zjebal, tak preto, ze som nieco nahovno napisal, alebo to bol troll a spravil to len tak.
16 
 fotka
vladqog  8. 1. 2015 11:59
17 
 fotka
momoglamorous  8. 1. 2015 12:05
18 
 fotka
thebad  8. 1. 2015 14:26
@momoglamorous Veď mať iný názor je fajn, mňa bavia debaty, kde majú dvaja ľudia iný názor. Ale aby to za niečo stálo, musia na to byť dvaja. Našli sa aj také, s Alpynusom, Peculiar, Amikadze, ale bolo ich žalostne málo v porovnaní s množstvom zbytočných hádok, ktore som tu viedol. Nevravím, tie ma bavili tiež Ale času nemám zas až toľko a plýtvať ho na niečo, čo mi de facto nič neprinesie, to je predsa len totálny waste. Okrem toho, niekto by to mohol označiť za detinské.

@hotaru Nejde o kvantitu ale o kvalitu, ako sa vraví. Stačí 5-10 takých ľudí, čo hejtujú že fest a keď tvoria túto skupinu aspoň z polovice "miestne hviezdy", tak som automaticky pre väčšinu osadenstva ten, ktorý nemá pravdu. A ako som písal o kúsok vyššie, z tohoto postoja je to oničom.

@karlotiskot Keď som sem došiel prvý krát, dal by som ruku do ohňa za to, že si jeden môj IRL kamoš. Vlastne som sa s tou myšlienkou pohrával až dovtedy, kým som si nehodil tento avatar. Podľa neho by si ma spoznal

@mygate No ja ti neviem, myslím, že ty celkom objektívny si, ale pre všetkých to rozhodne neplatí.
19 
 fotka
tangerina  8. 1. 2015 14:35
mňa by len zaujímalo, prečo sa tu furt objaví niekto nový, poháda sa s random nepodstatnými ľuďmi a potom píše blog o tom ako odchádza prečo, načo ten blog?! to sa nedá odísť len tak, že sa proste odhlásim a hotovo? (to neber v zlom, len ma to zaujíma )
20 
 fotka
thebad  8. 1. 2015 14:41
@tangerina No pokiaľ ide o mňa, hlavne preto, že si niesom istý, či som zistil/dal kontakt všetkým ľuďom, ktorým som chcel. Okrem toho sa mi to páči viac, než sa potichu vypariť.
21 
 fotka
bitter  8. 1. 2015 14:50
A môžem vedieť pod akým účtom sa tu zajtra chystáš vrátiť ? podla mňa chceš len upútať pozornosť doslova o ňu škemraš, preto otázka @19 je zaujímavá to nehovorím o tvojich príspevkoch ako by si pojedol všetku múdrosť sveta ,no v skutočnosti to bola sama sračka, ak si sa chcel intelektuálne a rozsiahlosťou príspevkov priblížiť melancholikovi tak ti to trošku nevyšlo ,je pravda že s klaudiou sa tu hádalo veľa ľudí ved ja som jeden z nich ale nikto tomu nevenoval toľko úsilia ako ty , a to je dosť smutne nevieš totiž kedy písmenkový konflikt konči pretože ak ti niekto napíše na tvoj príspevok 2 slova a ty mu odpíšeš 20 viet sračiek tak je to smutne a len dôkaz toho že chceš naďalej predlžovať čo ?
22 
 fotka
thebad  8. 1. 2015 15:29
@Bitter Vidíš, presne na debilov ako ty nemám náladu, preto idem preč Podľa mňa som dosť jasne vysvetlil prečo tu ešte som ako v blogu, tak aj v komentoch.
23 
 fotka
antifunebracka  8. 1. 2015 16:11
netusim absolutne kto si, citam/vidim ta tu 1.x, zbohom
24 
 fotka
trubajerichova  8. 1. 2015 16:21
Po pravde... neviem veľmi čím si tu miestnu pseudosmotánku nasieral, ale podľa toho aký pocit mám z tohto blogu súdim, že je tu mnoho iných, ktorí by už radšej mali čušať. Sú to zrejme tí, ktorým by si "vôbec nechýbal", takže by ti asi mali byť ukradnutí... Ale tak... ty vieš čo a ako.


A keď vidím hentú arogantnú p**u tam niekde vyššie, tak neviem či mi je smiešno, či by som mala cítiť súcit či čo... tak... radšej nič... :letim:
25 
 fotka
thebad  8. 1. 2015 16:35
@trubajerichova Ak chceš byť aspoň zbežne v obraze, prečítaj si @21 a predstav si, že som tu väčšinou riešil niečo presne na tento štýl.
26 
 fotka
zajkousko  8. 1. 2015 16:40
nechoď preč kamo, s kým sa budem vadiť
27 
 fotka
matwejo  8. 1. 2015 17:47
28 
 fotka
karlotiskot  10. 1. 2015 22:11
@momoglamorous a čo je na tom nemať v niečom väčšinový pohľad? Ty, ja aj tuto autor článku sme pri plno veciach "ovce", akoby o niečom svedčilo to že si niekto v niečom vybral minoritný názor... Je to proste stupidita ak sa na to pozrieš komplexne a každý kto v niečom ovcuje iného tým za ovcu pasuje aj sám seba. Je to proste retardované a aj napriek tvojmu "presvedčivému" vysvetleniu si svoju nechuť k tomuto javu uschovám hlboko v srdiečku.
29 
 fotka
elemia  12. 1. 2015 10:58
30 
 fotka
barky  12. 1. 2015 22:44
@29 trošku nevyšlo
31 
 fotka
purenarcissism  14. 1. 2015 10:42
teraz seriózne
kto si?
Napíš svoj komentár