Kto ? alebo Čo nám dalo právo, povyšovať sa na vrchol potravinového reťazca ?
Len si to zoberte ...
Príroda nás vytvorila ako umelec svoje majstrovské dielo a my ju ničíme ! Čím ďalej tým viac.. Egoisticky vraždíme zvieratá, čerpáme zo zdrojov a pritom vôbec nemyslíme na budúcnosť,.. V podstate sme ovládli, či lepšie povedané zotročili takmer všetko. Predstavte si takú malú včelu, my za celý svoj život nedokážeme to, čo toto krehké stvorenie za pár týždňov toho svojho.
Žijeme ako väzni v tomto svete plnom elektroniky, vo vlastných domoch, hoci si to neuvedomujeme.
Len sa pozrite z okna, prvá holubica či vrabec ktorého uvidíte je slobodnejší ako my. Môže si letieť kam len chce, zato my, .. budeme sedieť za počítačom alebo televízorom.
Idem po ulici a prvý človek ktorého vidím telefonuje a niekam sa ponáhľa. Čo keby sa na chvíľku zastavil a poobzeral sa okolo ? Možno by si všimol to, čo doteraz bolo pre neho neviditeľné.

 Blog
Komentuj
 fotka
verus12  22. 1. 2011 09:23
Toto je úplne že nádherné a je to čistá pravda!! tento poblázený svet sa spametá až ked bude neskoro a potom bude už neskoro plakat!
 fotka
thegameend  22. 1. 2011 12:10
A pritom nám každý boží deň ukazuje aký sme malý a bezbranný .. polovička sveta bojuje zo živlami @verus12
 fotka
verus12  22. 1. 2011 14:15
Táto príroda toho znesie veľa ale nie je Chuck Norris ktorý je nesmrteľný a nezničiteľný... ale človek si neuvedomuje že raz si príroda povie DOSť a bude po všetkom..... teraz keď je všetkého dosť nikto nemyslí na to že zajtra nemusíme mať nič...hlavne že sme spokojní teraz a zajtra... o to sa postará niekto iný... takto sa jeden na druhého vyhovára a nič nie je vyriešené...
 fotka
karin147  24. 1. 2011 13:18
Fajny
 fotka
vast  13. 6. 2011 16:54
Súhlas, človek je jediný živý tvor na tejto Zemi, ktorý nežije v symbióze s prírodou.
Napíš svoj komentár