Nemohla som jesť, prijímať potravu s adrenalínom ktorý bol vo mne keď sme si po prvýkrát písali.

Teraz je to pre niečo iné. 

 Cítim sa kvôli tebe zle.   Vtedy sme sa držali za ruky a chceli sme sa pobozkať ak som to správne chápala. Sadneš si blízko ku mne a povieš že som krásna. Ale asi nie keď ležíme pod hviezdami sami a ty chceš odísť.      A ja sa cítim ranená, chce ma pobozkať ďalší, dotyky sú mi nepríjemné, bezducho sedím a pohybujem sa nevládne. Nieje to za ten alkohol ktorý pijem, neubližuje mi, nič mi nerobil, celý večer, bola som očarená iným.     Ty sedíš znovu pri mne ,blízko, dotýkame sa nohami a hovoríš že musíš odísť. Viem že tam si s ňou, vieš to aj ty, neviem ťa vystáť vidieť s ňou. Preto si tam tak veľmi nechcel ísť? Pretože ste spolu a my vtedy nemôžme byť? Ako to mám chápať keď mi povieš že mám prísť sama a ja počujem v telefóne tvoj hlas a tak veľmi chcem byť pri tebe.     Prepáč, že neviem vystáť niečo čo prežívaš s niekým iným a cítim sa hlúpo, keď sa s tebou rozprávam ale chcem ťa pobozkať.

A ty ma zavoláš von, chceš aby sme boli sami, obaja sa bojíme ale neodmietnem.

Stretneme sa, smejeme sa, držím v ruke víno a ja sa pýtam na otázky ktoré si nechcel a či práve áno?     Kráčame ďalej a tebe volá ona. Stojíme, pijeme biele víno, rozprávame.       Zmeníme miesto, medzi nami mierny odstup. Zaskočím ťa otázkou o bozku aj keď by sme obaja chceli aby to nebola len otázka.     Povieš že pri držaní našich rúk si sa cítil tak dobre a teraz sa držíme za ruky a nedokážeme sa pustiť ako keby sme k sebe patrili.    Hovoríš mi o tom ako mi ublížiš a ja dúfam že to nebudem ja. Vezmeš si ma bližšie k telu a ja počujem tlkot tvojho srdca a nechcem cítiť ten svoj.   Vzdialenosť sa stratila.     Odchádzame a obaja nevieme čo sa stalo, rozlúčime sa objatím a sladkým smiechom ako to bolo na začiatku.     

  A ja mám zovretý žalúdok a znovu neviem prijímať potravu a pri tom sa cítim taká šťastná a naplnená ako keď sa ti pozerám do očí a keď si si ma pritiahol bližšie k telu.

 Blog
Komentuj
 fotka
kuko1965  30. 5. 2017 00:41
Zaujímavé ako dokážu s nami stvárať hormóny.
Napíš svoj komentár