No a je tu pjatok. Sice ten je tu uz cely den. Za sebou mam dalsi piatkov v robote. Klasika po prichode som pozrel news servery, pozrel som si zopar casti Prison Break bol naobed, vypil zopar kaviciek (jeden par) pockal kym odbije zaverecna a dotrepal sa domov a som doma.

Rozmyslal som co s nacatym vecerom ale dnes ako zopar inych pjatkov o5 zas a znova muka soda a ine ingredijencije ako ja zvyknem vraviet. Tak som si povedal idem blognut something na birdz a urobit si pohodovy vecer o samote.

Ked chcem pohodu ako sa patri, zobral som notas do obyvacky, vytiahol ethernetovy kabel spoza skrine a supol ho do obyvaku. Kedze som nechel aby moj dzorzd (to je moj kompjuter. to ja ho tak nazyvam) len tak nic nerobil, rozhodol som sa, ze upgradnem linux na Fedora 7. Pre tych co netusia co je Fedora, tak je to cosi take ako Mrkvosoft Winblowsz ikspe len nemozem hovorit WoW. Taktiez zobral som si svoju Lavalampu a zapol ju do zastrcky, nech je romatika jak svina ne

Kedze moja prva vyplata uz bola na ucte, tento tyzden som zainvestoval do novych repro na domace kino a tato pohodova session je takzvany test ako to cele zvladnu.

Akosi som dnes zmukareny nic sa mi akosi neche (ako obvykle) a ani na pivo flaskove sa mi nechcelo aby som doplnil K vytamin ale to mozno je aj tym, ze vonku sa trosku rozdizdzilo tak som si urobil radsej cajicek a ten sa viac hodi k takejto atmosfere.

Medzi tym co sa dzordz trapi s rozbalovanim a instalovanim RPMiek ja pomaly zastrkam ethernetovy kabel do notasu a vyberam si hudbu, ktora sa hodi k dnesnemu veceru. Trosku cumim do bedne a zrazu som myslienkami inde ako su myslienky o tom co prave pisem. Presnejsie na moju "dvd session" z minuleho tyzdna. Proste koncert sade na balkone ked tu zrazu ma preberiet nutkanie dat si kamelku.

Ako som tak kamelku skracoval vdychovanim prefiltrovaneho vzduchu cez spalujuci sa tabak v duchu som si povedal. Konecne je tu dazd po nesnesitelnych horucavach, co boli cca pred 2ma tyzdnami, ktore ma neuveritelne suzovali v kancliku bez klimi a ventilatora.

Pri ceste s5 do polovyhriateho gauca som si vsimol, ze lava lampa sa uz nahriala a zacali sa robit prve bublinky co zarucuje tu pravu lounge atmosku a pomaly sa aj ja dostavam do nej.

Ked tu zrazu nastal zlom a hudba a celkovo atmovesfera sak tak preriedila, ze jedine co dokazem je vylozit nohy na stol, zlozit notebook, chytit salku caju do ruky opriet sa a len tak rozmyslat a ani neviem o com a nechat sa unasat sa vlnami.

Zatvaram oci myslienkami som uplne inde mozno v nebi mozno v pekle no viem je to krasne. Lyn Leon a jej pesnicka Never viznie velmi zaujimavo ale je hlavne, ze splnila svoj ucel a ze ma uplne unasa do neznama a jedine co vnimam je klepot dazdovych kvapiek na parapet susedov a organ z pesnicky je uplne pohladenie mojej duse.

Mozno po piatich repeatoch "never" som si povedal stacilo a skusme si pustit nieco ine. Kedze cas plynie tak ako vzdy uz je dost hodin nasiel som cosi take ako Erotic lounge, tak som si povedal preco nie a nelutujem! Hned prvy song robi svoje.

Po unasani sa niekde v nezname sa dostavam s5. Zacinam pomali vnimat realitu a to ze je mi neznesitelna zima na moje labky. Otvaram oci, na strope vidim tiene od lustra ktore sa pohybuju v ritme pohybov bubliniek v lampe. V duchu som si povedal zeby aj stacilo, mozno dzordz uz urobil co mal.

A zaver? Ze z muky a sody ci inych ingredijencii sa da urobit paradny vecer aj o samote...

 Blog
Komentuj
 fotka
laciskoo  3. 8. 2007 23:35
Samozrejme, doma sa da urobit uplne uzasna pohoda..
Napíš svoj komentár