Okeej dnes je to zase o skurvenej škole, sledujem ako škola priam využíva a robí z nich tím zamestancov, nie každá škola síce je taká ako moja nedáva veľa učenia ale princíp je ten istý. Najebu nám milión úloh na doma a vyvolávajú v nás pocit potreby učiť sa do školy. A keďže niektorí z nás majú takých rodičov že uč sa, uč sa, uč sa do školy... Tak niektorím deťom proste neostáva nič iné ako sa učiť niekoľko hodín denne. Tým pádom im neostáva čas na nič iné. Prídu domov idú sa učiť a spať a presne toto je zamestnanecké zameranie. Prídeš domov z roboty pozrieš skurvene zbytočné televízne noviny a ideš spať ty hovno lenivé ako fakt? Jop a pre toto sa neučím lebo nechcem takto skončiť #povolanie zamestnanec

Prídem domov najem sa idem cvičiť a potom si čítať svoje veci, svoje knihy a to čo ma zaujíma, sú to veci ktoré potrebujem na to aby som raz mohol robiť práve to čo chcem. Idem si za snom ale v ľahšiom spôsobe zatiaľ lebo prakticky ešte zatiaľ za tým nejdem. Na to aby človek mohol ísť podobnou cestou či už sa jedná o bohatstvo alebo niečo podobné potrebuje veľa veci čo jednotkári nemajú, chcieť ísť za snom, veriť si, byť sebavedomí, mať veľké ego, mať v piči čo si o ňom druhí myslia čiže okolie, pomáhať druhým, vedieť byť úprimný a povedať svoj názor a ine faktory a myslieť pozitívne, učiť sa s chýb a počúvať tých čo dosiahli to čo chceli. Je omnoho viac tých faktorov ale toto sú také tie základné. Jednotkári su nesebavedomí niektorý aj ked sa učili hodiny do školy a učiteľka sa spýta či niekto chce ísť odpovedať.. Sú ticho majú strach že dostanú 5 že to povedia zle neveria si, a všímam si že ľudia podpriemerný čiže pre mňa učitelia nerešpektujú niečo čo je nad nimi, máme v triede hokejistov a furt do nich pičujú a skúšajú ich a keď aj učitelia vedia že sa vyhýbajú učeniu lebo maju ráno tréning podpychujú ich.. Vyvolávajú v nich to že nebudu sa učiť skončia zle v zivote. Haha jebkovia skurvený učitelský to viete učíte nás omáčky ktoré nikdy nevyužijeme finančná inteligencia nula bodov nemajú pojem čo to je. Učia nás čo sú to peniaze ale nie ako ich zarobiť ako sa k ním dostať ako byť milionár. Ak by sme sa učili o tom ako byť bohatý chodil by som do školy aj cez víkendy a s radosťou. Takže radím každému nájsť si vlastnú cestu ísť za snom a školu nejako dokončiť alebo sa na ňu vyjebať.

 Blog
Komentuj
 fotka
vladqog  7. 11. 2017 09:47
To, čo píšeš, nedáva absolútne zmysel.
Nikdy neplatilo a nikdy platiť nebude, že jednotkári sú takí, ako ich opisuješ a tí druhý sú lepší.
Ty ideš učiteľov titulovať slovom podpriemerný? Čo si potom ty? Máš 15 rokov si obyčajné dieťa, ktoré nie je schopné spraviť si domáce úlohy, ktoré sú (keďže predpokladám, že chodíš na ZŠ alebo 1. ročník SŠ) úplne smiešne. Namiesto toho sem píšeš bláboly o tom, ako si ideš za svojím snom - hľadáš tu investorov na realizovanie plánov, ktoré zatiaľ nemáš, tajne dúfaš, že ti tu niekto poskytne všetky informácie, lebo si to nevieš nájsť sám na internete (len pre tvoju informáciu, zabralo mi to asi 30 sekúnd). Kto je teda podpriemerný? Priemerne inteligentný človek vie, čo je google a ako sa používa.
Ďalšia vec - jediné, čo vieš robiť, je sťažovať sa na internete, ako sa v škole neučíte nič užitočné, pričom sa nevieš ani normálne vyjadrovať. Čítal som tu od teba dva blogy a v oboch píšeš to isté. Stále dookola. A o štylizácii textu a gramatickej správnosti ani nehovorím. Keby si mne ako potencionálnemu zamestnávateľovi/investorovi/sponzorovi poslal takýto text, tak o teba ani nezakopnem.
A posledná vec - život nie je len o peniazoch - čo budeš mať z toho, keď budeš finančne vzdelaný, keď o ďalšom fungovaní sveta nebudeš vedieť nič?
Dobrá rada - zvládnuť základnú a strednú školu nie je žiaden problém a ak zvládneš základné veci, potom sa môžeš zamerať na tie ostatné.

A nakoniec jeden citát od J. A. Komenského:
,,Národ vzdelaný stáva sa mocným, tvorí divy, národ nevzdelaný zanikne." (a platí to aj pre jednotlivcov)
 fotka
vreskot000  7. 11. 2017 11:30
@vladqog len by som chcel nadviazať na Teba, máš pravdu, ale odkazujem ti bloger, že skús pracovať na sebe. pokiaľ možno papier servítku od desiaty zahodíš na zem, a pani upratovačka musí toto riadiť, lebo ty si sa to nenaučil(aj my sme takí boli ale pochop) nemôžeš ešte niekomu to dávať rady. Ešte si primladý na to. Dozreješ a dospeješ. nič sa nevynechá. Všetko bude. Ty nezmeníš nič, ale pokús sa zmeniť seba a pomáhať kde sa dá a predovšetkým učiť sa ľudskosti
 fotka
thesamec  7. 11. 2017 15:01
 fotka
thesamec  7. 11. 2017 15:05
@vladqog mimochodom ja uz mam vsetky informacie ale dobre, pytal som sa tu na ludi skusenych a internet ti neda skusenost teda prax ale informacie, ale hej nazyvam ich pod priemernych a s clovekom ako si ty ze peniaze niesu vsetko, nemam si co stebou povedat ocividne ta bavi robota ktora trva 12h denne tak si ju rob do 60 rokov prajem vela stastia
 fotka
vladqog  7. 11. 2017 15:20
Áno? Máš informácie? Dobre, napíš mi TSku a poďme sa baviť na inej úrovni.

Vlastne nie, neverím tomu, že si schopný viesť diskusiu. Namiesto plodnej diskusie totiž vieš iba ľudí urážať (ak sa teda tie tvoje drísty dajú nazvať urážkou). Radšej by si sa mal zamyslieť, čo ti ľudia píšu brať si z toho ponaučenie. Ľudia ako ty, čo sa vedia len chvastať a keď príde na lámanie chleba, nemajú po ruke nič lepšie, ako plnú hubu vulgarizmov. Takíto ľudia väčšinou končia horšie než brigádnici v mekáči.
 fotka
anosomtuprvykrat  7. 11. 2017 19:35
Smutné je stlačené, lebo je to presne také, keď
v škole nemúdrieš, ale sprostieš, ... tak by to
aspoň od teba celý mučiteľský zbor chcel.
A ty keď sa nechceš dať mučiť, tak všetci vyskakujú
a vahrážajú sa, že to musíš ... no isteže ... zaradiť
sa do partičky robotov vykonávajúcich vôľu Big Brothera.

Inak SUPER
 fotka
thesamec  7. 11. 2017 20:23
@vladqog ako povies
 fotka
thesamec  7. 11. 2017 20:24
@anosomtuprvykrat dik za nazor
10 
 fotka
thesamec  7. 11. 2017 20:25
@vladqog cize ked nerobim to co chces ty uz je zle? Robim co chcem tvoj nazor respektujem asi si bol jednotkar ako vidim
11 
 fotka
vladqog  7. 11. 2017 20:38
Mne je úplne jedno, čo robíš. Pre mňa za mňa ži z dávok, alebo zarábaj tisíce.
Ide mi o to, že to, ako sa na ľudí pozeráš, je absurdné. Ako som písal, to, že je človek jednotkár, nerobí z neho horšieho človeka, než sú ostatní. Nie je jednotkár ako jednotkár. Niekto má vynikajúce hodnotenie, lebo sa všetko naučí naspamäť, pričom nevie spájať súvislosti, iní zas nepotrebujú sedieť nad knihami a aj tak tie jednotky majú. Výsledky v škole automaticky neznižujú kredit človeka. Tak ako ani zlé známky neznamenajú automaticky, že je niekto hlupák. Ale takéto veci by si si mal uvedomiť aj sám. Nemôžeš skatulkovat ľudí na základe toho, že sa ti niečo nepáči.
A čo sa mňa týka, je úplne jedno, aké som mal známky, no poctivý študent som zrovna nebol.
(Ak chceš o tomto viesť aj naďalej diskusiu, kľudne mi napíš TS)
12 
 fotka
anosomtuprvykrat  7. 11. 2017 21:49
@thesamec
Jáj, keby si ty len tak tušil, kto já som ...
13 
 fotka
anosomtuprvykrat  7. 11. 2017 21:55
@vladqog @2 zas mohli by sme sa pobaviť o tom,
čo dnešné školstvo ponúka za fajnovosti, ktoré
na stopro využiješ vo svojom živote, kebyže niekto
ukončí edukačnú činnosť v škôlke, tak výrazne urýchli
svoj progres, za predpokladu, že sa nebude strániť
kontaktu s klasicky vzdelávanou systémom masírovanou
vúčšinou, ktorá je pripravovaná, aby slúžila na napĺňanie
vrecák top oligarchii a jej široko rozvetvenému aparátu.
14 
 fotka
deficit  8. 11. 2017 12:56
thesamec čo je inak ten tvoj sen, za ktorým si ideš, čo chceš v živote robiť? nezachytil som
15 
 fotka
thesamec  8. 11. 2017 15:15
@deficit mať pasivny prijem cize bud investor alebo podnikatel alebo MLM
16 
 fotka
deficit  8. 11. 2017 15:22
- investovať - odkiaľ mať tie peniaze a do čoho?
- podnikateľ - za čo a s čím?
17 
 fotka
thesamec  8. 11. 2017 17:08
Plan moj ti nepoviem chcem zacat s MLM prv sen je podnikat a investovat vybudovat pasivny prijem ale s MLM chcem zacat
Napíš svoj komentár