v súvislosti s ponukou uverejnenou dňa 10.04.2012 na portáli zones.sk (ktorá je, dúfam, stále aktuálna) sa uchádzam o možnosť brigády vo vašom záhradnom centre. To je však už zrejmé, preto prejdem priamo k odôvodneniu.

V súčasnosti prebývam v Bratislave. Vzhľadom na úbytok povinností spojených s maturitným ročníkom som si zaumienil, že si do relatívne voľného časového rozvrhu dosadím aktivitu, ktorá ma bude motivovať k lepším výkonom vo viacerých smeroch a zároveň bude takéto dolaďovanie jedným z krokov k sebestačnosti.

Kvôli spomenutému rozvrhu, ktorý počas tohoto mesiaca určujem sám, som schopný naplniť (a určite i presiahnuť) kvótu 20h týždenne, azda aj s ohľadom na možnosť voľby rannej či poobednej šichty v ten či onen deň. Obzvlášť lákavý a výnimočný je pre mňa fakt, že by som pracoval s rastlinami, oddávna som totiž mal pocit prepojenosti so svetom najmä vďaka flóre či už vo voľnej prírode, alebo pri zveľaďovaní našej záhrady, malého pestrého zeleného ostrova.
Pri mojej doterajšej praxi som pracoval so spektrom materiálov a spoznal viacero prístupov k ich tvarovaniu/tvárnosti.

Rád by som nadobudol cenné skúsenosti (či skôr vedomosti), ktorými by som pomohol nielen sebe, ale i svojim blízkym doma, a tiež, pri troche šťastia, určitú inšpiráciu, ktorá sa hodí tvorcom každého zamerania alebo profesie.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  6. 5. 2012 22:52
.oddávna som totiž mal pocit prepojenosti so svetom najmä vďaka flóre či už vo voľnej prírode, alebo pri zveľaďovaní našej záhrady, malého pestrého zeleného ostrova.

(vypichátor pre radosť ).



a,kde máš pozdrav na záver?
 fotka
thrwtchr  6. 5. 2012 22:52
@bizbilio

akosi rýchlo čítaš
 fotka
thrwtchr  6. 5. 2012 22:53
@bizbilio v nadpise



a až teraz si uvedomujem, aké je to mimo
 fotka
bizbilio  6. 5. 2012 22:57
ale už s tým nič nerob,milovník flóry zabudajúci na faunu.
 fotka
thrwtchr  23. 6. 2014 03:05
@bizbilio Vďaka za vtedajší nepovšimnutý impulz.
Záleží na tom a teraz už sa snažím nezabúdať, keď je mi to len možné.
 fotka
bizbilio  23. 6. 2014 19:01
bolo mi potesenim.
Napíš svoj komentár