Každý sa aspoň raz zamyslel nad zmyslom života - ja som sa za to neraz chcela zastreliť. Furt bláboly o tom čo je správne, neustále dohadovanie s niekým a samé blbé keci!

Čo nám diktujú spoločenské normy? Prosím Vás! Sú vytvorené náboženstvami, ktoré tieto normy sformulovali podla nejakej makety v minulosti - poznámka - ak začnete študovať v histórií, zistíte že nič také v skutočnosti neexistovalo!

Čo teraz? No nič! Vyjebme sa na zmysel života a žime proste tak, aby sme sa vedeli pozrieť do zrkadla bez výčitiek - nič viac. Proste byť taký strelení akí sme a prestať sa obávať, aj tak umrieme a bude koniec... potom nás už nič nečaká. Neodkladajte si veci čo chcete v živote robiť a využite šance, ktoré vám poskytuje.

Zrazu totiž zistíte, že už nemáte kam veci odkladať...

 Blog
Komentuj
 fotka
canttouchthis  16. 7. 2012 20:14
Netreba sa zbytocne obmedzovat - to je "svata" pravda. Ale zase musi ostat v platnosti - pri svojich cinnostiach zasadne neobmedzovat druhych, potom je to uplne v poriadku
 fotka
rollo111  16. 7. 2012 20:18
osobne si myslím že život nekončí smrťou, no vystihla si to, vyjebme sa na zmysel života a žime tak aby sme sa ráno vedely pozrieť do zrkadla bez výčitiek (haluz že práve tým si našla svoj zmysel života...) každý má svoj zmysel života, no nájde ho až keď ho prestane hladať... čo je dosť v piči, keďže sa za ním každy ženie...
 fotka
uggla  17. 7. 2012 02:03
Zivot je zivot. Netreba k nemu rozpravky.
 fotka
wolskeoko  17. 7. 2012 13:54
filozofovanie je zalubou inteligentnych ludi... Lepsie vsak ako hladat nejaky pomyselny zmysel zivota je uzivat si svoj zivot. Snazit sa vytrhnut z okovov doby a dostat sa daleko od stereotypu praca>spanok.
 fotka
flyleaf  17. 7. 2012 18:54
Rozmýšľam nad ním každý deň no ešte som sa nikam nedostala, možno naozaj žiaden nie je.
Napíš svoj komentár