Už je to vyše dvoch mesiacov, čo sa celý môj svet prevrátil hore nohami. Príčinou bola tá najmenšia a zároveň najväčšia vec, akú som kedy videla.. Dve malé čiarky.

Od malička som si vysnívala svoju budúcnosť v malom domčeku so záhradou, kde si budem pestovať ovocie a zeleninu, budeme robiť grilovačky a akcie s priateľmi. Budem mať vyštudované, odrobených pár rokov, načatú kariéru a tú potom preruším kvôli materskej dovolenke a budeme mať vysnívané bábo na ktoré budeme pripravení a vyzretí a neviem čo.. Bla bla bla

Nikto mi nikdy nepovedal že budem mať 22 rokov, ešte rok školy predo mnou a pod srdcom budem nosiť takmer 10-centimetrového človiečika. A že to bude takto úžasný a permanentný pocit šťastia, aký je.

Keď som sa nad tým zamýšľala nedávno, uvedomila som si že v tej mojej predstave som chcela stále len čakať.. Kedy a či príde vhodný partner, kedy budeme mať dokonalé bývanie, kedy budeme mať našetrené dostatok aby sme dieťaťu mohli kupovať kopec skvelých dôležitých vecí, ale aj kopec zbytočností "len tak pre radosť".

Mám úžasného chlapa, ktorý sa od začiatku teší ako malý, ochraňuje ma a stará sa, berie na seba dobrovoľne obrovskú časť zodpovednosti a hlavne, čo je úplne najúžasnejšie, nemá absolútne žiadne ilúzie. Od prvého dňa ako ma postupne začal púšťať k sebe bližšie, na ňom neustále nachádzam veci čo ma príjemne prekvapia a je to medzi nami čoraz lepšie.

Ale ani ja nemám ilúzie, na lásku na celý život mávnutím čarovného prútika už dávno neverím, asi sčasti aj vďaka nemu. Ale veď kto už v dnešnom svete má stopercentnú istotu že čokoľvek vydrží, nikto.. Mojou najväčšou istotou je, že to obaja chceme, to je najviac čo potrebujem a čo som si kedy mohla želať.

A to bábätko? Asi iba ťažko si to vedia predstaviť ľudia ktorí to nezažili (teraz nechcem pôsobiť akože som niečo viac alebo čo, ale sama viem, že keď som si predstavovala že budem tehotná, realita bola totálne iná), ale ten pocit keď prvýkrát vidíte biť to malé malé srdiečko na obrazovke u doktora, nenahradí žiadny iný pocit šťastia na svete. To bol pre mňa moment kedy som si povedala, po prvýkrát v živote, že som najšťastnejší človek na svete a môj život má nový smer a zmysel, aj keď to znie ako neskutočné klišé.

Niektorý deň v októbri príde na svet malý človek, jedno zo stoviek neznámych bábätiek narodených v ten deň, ale jediný a jedinečný pre dvoch ľudí v Bystrici, ktorí sa z dvojčlennej rodiny stanú už navždy trojčlennou.

 Denník
Komentuj
 fotka
mixelle  20. 4. 2014 14:36
Tinkáááááá! bože bože božee to je proste uužasneee! nepojdeme večer na kofču to osláviť???
 fotka
zajkousko  20. 4. 2014 15:08
dieťatko bude našou radosťou, láskou a predovšetkým ako si napísala zázrakom, ktorým sa Pán Boh tak hmatateľne dotkol našej budúcej rodinky,....
Nech vám žehná Pán
 fotka
tinka23  20. 4. 2014 16:45
@mixelle zlatá rada by som ale dneska to asi nepôjde, strašne veľa vecí do školy musím dobiehať.. čo taká streda? a ty si v BB?

@zajkousko ďakujeme za požehnanie
 fotka
mixelle  20. 4. 2014 16:50
hej ale len do utorka pootm idem naspeť do školy ale som rada že som ťa opetovne našla najbližše ked tu budem tak proste ideme a basta
 fotka
zelinka  21. 4. 2014 00:47
gratulujem
a tak trošku (ale fakt len trošku) ti aj závidím bojím sa, že ja to takto raz nezažijem :/
 fotka
mauinka  21. 4. 2014 10:24
joj si to neviem ani predstaviť! Keby som doma v BB tak ťa vezmem von a ťahám z teba všetky možné pocity strašne sa teším, viem, že som to písala aj na FB, ale super super ! A budete obaja super rodičia o tebe som bola istá od malička, lebo si furt bábätká obháňala
 fotka
tinka23  21. 4. 2014 10:44
@mixelle sedí vec, teším sa

@zelinka ďakujem krásne neboj, hádam zažiješ

@mauinka tých pocitov je toľko že ja ani sama netuším ďakujeme krásne, aj keď ja obháňajúca bábätká skôr zniem ako psychopat, nie ako vhodný rodičovský materiál ale strašne sa teším, dúfam že prídete niekedy na zimu, musíte!
 fotka
mauinka  21. 4. 2014 11:44
no aby som dovtedy nebola aj ja tehotná lebo do mňa hučí 30 Grékov, že kedy bude bejby! Ale aspoň budem mať niekoho, kto mi poradí
 fotka
tinka23  21. 4. 2014 11:49
@mauinka taak sa necháme prekvapiť takže mám očakávať novinu každým týždňom?
Napíš svoj komentár