Zaľúbila sa akoby do impresionistického obrazu. Do každej bodky zvlášť, až potom do celku. Nevedela, či je to správne, vhodné, vedela len, že sa to tak stalo. Najprv sa zamilovala do jeho hlasu, postupne do každého odtienka, nuansy. Potom do jeho rúk, ktoré nevedel ovládať, vlnili sa a hovorili príbehy, ktoré hlas nedokázal vyjadriť. Do jeho očí, tmavej oblohy, ktorá sa vyjasnila, keď spieval. Milovala jeho bystrý um, skromnosť, ktorou ako prikrývkou prikryl svoj intelekt.

Toľko škvrniek, toľko farieb, a predsa každý deň objavila niečo nové.

Čo však milovala najviac, a milovala to ako prvé a posledné, bol jeho zmysel pre humor. Nevtieravý, ale predsa výrazný, jemný a ostrý, chutil ako domov. Bol originálny vo svojej jednoduchosti.


Zbožňovala ten pocit voľnosti a ľahkosti, ktorý mala len pri ňom. On bol mužskou verziou pocitu, keď sa vrátite z práce a rozopnete si podprsenku. On bol človek, pri ktorom mohla vypustiť vzduch z pľúc. A dôvodom, prečo ho znova nasala do svojich útrob.



 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
zrkadlovka  4. 12. 2016 16:15
áno!
 fotka
motorbreath  5. 12. 2016 09:09
to zenske sialenstvo okolo ruk asi nikdy nepochopim ako aj mne sa niekedy pacia velmi divne veci, ale ruky?
 fotka
titusik  5. 12. 2016 18:15
@motorbreath toto je vymyslené, ale keď sú ruky pekné, tak sú pekné, ale asi je to fakt len ženská úchylka
 fotka
antifunebracka  18. 6. 2017 00:27
Dúfam len, že to nie je študent!
 fotka
titusik  27. 6. 2017 21:08
@antifunebracka je to vymyslené Študenti ma zatiaľ nelákajú. A čím ďalej, tým ma budú lákať menej, keď ich tak sledujem a počúvam
Napíš svoj komentár