šťastie môžeme prežiť iba vtedy naplno ak je z niekým zdieľané aneb ďalší deň vo fádnom živote človeka ktorí sníva/nesníva.

každý ma svoje hodnoty ktoré sú rušené alebo podporovane spoločnosťou. sedím v nejakom pajzli na zvolenskej stanici moje beztak chaotické a neprehľadné myšlienky sú prerušované ruchom alkoholikov popíjajúcich vodku o ôsmej ráno . vonku je zima doslova ako v psinci človek nemá na vyber pretože všetko v okolí je zatvorene . vlastne ani som nepátral či je to pravda, nejako ma kroky zaviedli do tohto staničného bufetu . rozmýšľam prečo som nešiel do školy ale súčasne si objednávam jedno presso z mliekom.

každý deň snívam o niečom čo sa asi nikdy nestane. pripadám si ako postava z kafkovho románu kde hrdina chce protestovať chce sa vzchopiť ale nevedno prečo to nespraví . možno z nedostatku odvahy, sebaúcty ? netuším.

ruch staničného pajzlu na chvíľu utíchol. ten krásny nečakaný moment prerušil nejaký idiot tresknutím svojej tučnej alkoholickej paprče. ach bože ako ja ich neznášam. nenávidím ľudí ale pritom by som nedokázal žít bez nich. toľkokrát som chcel byt sám ale nedokázal som to. sú nádherný svojou hnusotou a špinou. každý živočích sa od seba odlišuje no človek človeka rozpoznáva podľa špiny akú ma na sebe.

pochlipkávam celkom dobre raňajšie kafe fajčím cigaretu a premýšľam ďalej. hluk tohto baru je oproti stádu divých byvolov slabý odvar. prichádzajú ďalší ľudia. sú to tuším nejaký študenti buď sú taký vzorný ako ja a nešli do školy alebo majú ešte voľno a skočili na niečo. bohvie. zo zahasením svojej prvej dnešnej cigarety som sa ponoril spať do pesimistickej časti mojej duše.

žijem vo svete kde všetci ľudia tvrdia : chlapče keď chceš môžeš dokázať všetko, môžeš byt kýmkoľvek robiť čokoľvek. si mladý máš predsa toľko možností. blbosť. idem sa stoho zblázniť. lenže čo ak ja nechcem byt ničím. len tak žiť. nedá sa. tak nech my prosím aspoň nikto netlačí tieto žvásty do hlavy. som v obdoby svojho života keď sa zamýšľam nad tým čo ďalej a nikto my to neuľahčuje neviem čo robiť.

pokracovanie...

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  16. 12. 2010 06:04
každý živočích sa od seba odlišuje no človek človeka rozpoznáva podľa špiny akú ma na sebe.



uaw, tak to je uplne perfektná myšlienka ... a. tolko toho o tebe neviem
 fotka
sarah_whiteflower  13. 3. 2011 18:41
Výborný nápad, ešte trošičku popracovať na hrúbkach a bude to dokonalé.
Napíš svoj komentár