Mam poslednych par dni pred navratom z UK na Slovensko. 
Takmer po roku sa vraciam.
A najprv som sa aj tesil. 
Teraz sa tak polotesim. Viem, ze ma radost z toho prejde tak za dva tyzdne max. Rovnako ako rodicov. 

"Ved zase si nic nenasetril. Kde mas dievca dake. Dokedy chces takto."

Potom si polozim veci mne najblizsie - dalsie hudobne CDcka na policku, taktiez plagaty a DVDcka. No a rodicia zas nezabudnu poznamenat, ze som dal viac nez dakych 1700eur na tieto moje "osloviny".

"Radsej si mohol mat auto. Ostatni co chodia sem (z UK) si uz kupili auto a aj tvoj kamarat zevraj uz ma nasetrene tretinu na byt sem, sme sa s jeho matkou rozpravali..." Atd atd.

Viem, ze mi chcu dobre a maju pravdu. Ale od detstva iba pocuvam ako setrit, setrit a setrit a radsej mat na stole v kosiku nahnite banany - lebo boli v akcii, radsej ist do chorvatska aj ked matka by chcela ist do francuzska, je to lacnejsie.

Setrit, setrit, setrit.
Pocuvat to od detstva ma na mna totalne opacny vplyv.

Zase som znechuteny teraz, pijem tieto hnusne sracky plechovicne co je viac menej iba zriedene pivo.
 Lebo poznam svoju rodinu - cele detstvo som pocuval ako sa sestra a brat a rodicia hadaju, placu, kricia, ake krivdy im kto spravil a vazne je to psycho. Fakt psycho. Ked aj teraz ako 31rocny brat a 27rocna sestra robia to iste. Jeden o tom, ze komunizmus je dobry, preco jemu nedali peniaze, ako davali ostatni rodicia jeho kamosom. Preco nemaju rodicia znamosti niekde ako ma kazdy. Preco jemu vzdy vravia, ze je zly, on ma ten pocit, ze je vzdy na vine nech sa stane cokolvek.
Sestra place zas, ze ona to mala este horsie, ze ona si vydrela diplom a dobru pracu, vie sa rozplakat aj iba z toho ako jej oco nechce doniest caj (zvycajne ju furt obskakuju ako hrdinku nasej rodiny), sestra hlada chyby na vsetkych clenoch rodiny a ak nie je po nej, bude ta budit rano, aby si sa nevyspal alebo zacne kricat/hlasno pucat hudbu kym nepridu rodicia ukolebit.
Fakt psycho.
Mierne disfunkcna rodinka no...

A rovnako ako ked som mal osem a buchal do vankusov a spieval si, aby som nepocul ako sa hadaju, trieskaju o stol a kazdy place a nadava si.

Tak rovnako teraz si radsej vylozim svoje CDcka oblubenych kapiel na policku a cakam kedy sa z kuchyne ozve zas krik, ked sa stretneme vsetci doma, aby som si mohol dat sluchadla do usi a dostat sa...
inde...

 Blog
Komentuj
 fotka
0sea  19. 1. 2017 07:18
"Ved zase si nic nenasetril. Kde mas dievca dake. Dokedy chces takto."
Ako keby som počul svoju manku, keď tam prídem a začneme úvodnú diskusiu o tom, čo mám nové.
 fotka
nicolas  19. 1. 2017 13:23
Auto môžeš ochc*ť celé koľké je.
Napíš svoj komentár