19.1.2012

Tak dnešný deň je celkom divný hlavne večer cítim sa nejak smutne sám nechápem prečo mam takíto stav chyba mi asi objatie alebo nejaké milé slova neviem čo som nov je.

Tak ráno som sa vyhajal fajne keď som vstal a bolo 11:45 pekne nie tak som cely čas bol za PC alebo hral hru no nuda . Ešte dobre že po 2 hodine bolo skim písať až do 5 poobede, potom som bol Galerke a auparku aspon ubehol nejak čas. Potom som išiel na furču za kamoškou som myslel že pôjde na chvíľku von ale nešla tak smutný odchádzam za Petkou.
Tak ja neviem čo to sa deje somnou nemám nejak náladu chodiť za nou. Ako Petku veľmi ju rad mam aj ľúbim veď moja super kamoška ale Ado je vkuse žiarlivý aj keď ho chápem ale potrebujem jej objatie dakedy dáva mi Peťka veľkú silu energiu ale poslednej dobe sa venuje len Adovy ja sa cítim tedy sám ako nežiarlim naňho ale on si vyžaduje jej pozornosť a namna čas nevyjde. Aj dnešné písanie s Kajou bolo zo začiatku iné ale potom bolo to ok chcem byt s Kajou veľmi dobrí kamaráť ale keď je to veľmi ťažké aj keď jej chcem povedať slova sú ale bojím sa ich napísať alebo povedať.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár