Ubehlo uz pol roka odkedy som dostal zaujimavu myslienku. Povedal som si, ze sa chcem stat najoblubenejsim blogerom na birdzi. Aj ked uz na vlastnom blogu nejaky ten piatok neblogujem a pisanie mi teda logicky velmi nejde, rozhodol som sa, ze si tento ciel splnim a tak sa aj stalo. Najzaujimavejsie vsak na tom je, ze som na jeho splnenie nepotreboval napisat ani jediny blogpost!

Ako uz je pri mne zvykom, volim tu najpriamejsiu a najjednoduchsie cestu. Ano, ojebal som a prirodzene som pri tom nasral kopu birdzakov. Presnejsie az 279



Ak chcete byt rovnako uspesny ako ja, treba zmiesat vsetky tieto ingrediencie dohromady a uspech sa urcite dostavi. Upozornenie, nasierate ludi na vlastne riziko, nerucim za nic

Postup:

1) vlozit tento kod do profilu (a upravit prezyvku podla potreby)
2) prist si do fora trochu zapicovat. Vlastne treba picovat jak o zivot, aby si ludia pozreli co za idiota si to tu honi ego
3) nereagovat na TSky typu: "vyser si", "to ti neni trápne takto ojebávať ludi", "trapas, chlapče trapas", "ty podvodník škaredý", "Nenávidím ľudí ako si ty." (a nakoniec som si aj tak vysluzil :
4) stiahnut nohavice az po zem a chytit si... aha, to je recept na nieco ine
5) opakovat krok 2 a 3 az kym nenaseriete dostatocne vysoky pocet ludi

Btw dnesnym dnom mazem tento skaredy, trapny, podvodnicky, uchylny a neviem este aky kod z mojej webky, aby si ludia mohli v pohodli svojho domova pozriet profil toho jebnuteho chlapca, co tak casto, s oblubou a hlavne neopodstatne picuje do dievcat, ktore otehotneli olizanim vaginy, do ficovolicov, ktori zarabaju miliony, lebo maju vystudovane tie najlepsie skoly, do emakov, ktori si rezu zili priecne a nie pozdlz a do socializmu, ktory dava ludom pracu tym, ze nadava na ten fujtajbl kapitalizmus, vdaka ktoremu tu mame taky nechutny prezitok, akym je sukromne vlastnictvo.

 Blog
Komentuj
 fotka
chingula  28. 6. 2012 22:24
už sa dá odfanúškovať
 fotka
tommyhot  28. 6. 2012 22:31
to sa dalo vzdy, ale nie kazdy vie ako.. ci uz je to viditelne?
 fotka
riskiness  28. 6. 2012 22:59
Ano, daj este navod, nech su v TOP 10 kokoti, co nevedia pisat a ktory su tam nezasluzene.



Sorry, ale blogy su posledna cast Birdzu, ktora este ako tak funguje a je spravodliva (ak sa to tak da brat), tak ju laskavo nekaz. dakujem.
 fotka
n0win0u  28. 6. 2012 23:02
to je skor navod ako sa stat najvacsim kokotom a tie top pozicie aspon niektore tomu aj nasvedcuju z toho screenu xD
 fotka
tommyhot  28. 6. 2012 23:03
@riskiness a co sa tym zmeni, ak budu v top10 kokoti? ludia v top10 aj tak nemaju ziadne specialne privilegia.. tak naozaj neviem aky mas problem?
 fotka
riskiness  28. 6. 2012 23:06
@tommyhot Nemaju. Ale proste toto by sa malo prenechat blogerom a ich sutazeniu o schopnostiach pisat, toto je predsa blogovacia stranka (teda aspon cast z nej) a nezda sa mi spravodlive, ze tam bude 90% ludi, co pisat nevedia a su tam len preto, aby si urobili picu.
 fotka
semhamforas  28. 6. 2012 23:09
to top 10 si zaslúžiš, lebo si na to prišiel

My ostatní sa na tom už len zvezieme ako nejakí šupáci
 fotka
tommyhot  28. 6. 2012 23:12
@riskiness ale top10 nevypoveda absolutne o nicom. To, ze ma niekto najviac fanusikov neznamena, ze je aj najlepsi bloger. Keby sa ludom v top10 aspon zvyraznuju blogposty tak rozumiem, ze to niekoho nasere, ale takto?



@semhamforas vela stastia ja som to vyuzival prirodzene aj na to, aby som vedel kto sa mi snazi liezt do profilu. Bola to skvela pomocka.
 fotka
riskiness  28. 6. 2012 23:17
@tommyhot Jasne, ze uz nevypoveda, ked sa tam prepchavaju ludia ako ty a ina haved. Na co je vam to dobre, prepchavat sa tam? Nemozte blogy nechat blogmi? Zabilo by vas to, nechat blogy aspon trochu seriozne, musite dojebavat este aj to?



Kedysi to este znamenalo, ze ty co su v TOP desat, su dobri blogeri (ja som nepovedala, ze najlepsi).



Minimalne to blogerom urobilo aku taku reklamu na clanky. Reputaciu. A myslim, ze proste je skoda vytlacit niektorych z tej pozicie prec.
10 
 fotka
mcvpn  28. 6. 2012 23:18
ja som si ťa odfanúšikovala dokonca dvakrát, mne to išlo vždy
11 
 fotka
tommyhot  28. 6. 2012 23:42
@riskiness praveze cely koncept top10 je zly, pretoze okrem podpory elitarstva nema ziadnu inu funkciu..



btw ako suvisi serioznost blogov s tym, kto sa nachadza v top10? mam pocit, ze tebe len vadi, ze ja tam som, a ty nie. lebo tieto tvoje argumenty su postavene na blate.



@mcvpn ano, ved ono to ide, ale mam pocit, ze button na odfanusikovanie je niekde zasity a nie kazdy sa k tomu vie preklikat...
12 
 fotka
riskiness  28. 6. 2012 23:54
Podpory elitarstva? Wtf, o com tu zas tocis, ake elitarstvo, ty si uz uplne mimo? A co si ludia nezasluzia trochu vedomia, ze su v blogovani dobry, ci co? Nezasluzia si dostat sa tam, ked dlhodobo bloguju, pisu, snazia sa a pisaniu venuju more casu? Ja neviem, co je na tom zle. To je ako ked v skole dostanu ludia co sa snazia, diplomy, ocenenia, vyhry. Co je na tom zle, preboha? Co je na tom zle byt na nastenke pod pojmom dobry bloger? Ze elitarstvo...



oooo, jasne. iba ti zavidim. to je najlahsie prelozit si moju recku na tento famozny vyrok, gratulujem ti. skoda ta o niecom predsviecat, lebo vsetko tu skomolujes proti mne - ale to, ze ludom co dlhodobo bloguju prefukne miesto nejaku chuj, co ani nepise, to uz ti nevadi.



vadi mi to, ze su tam ludia ako ty a to je rozdiel. dobry blogeri mi tam nevadia a ani vadit nebudu.



argumenty som vobec nepolozila na blate, len ty nevies citat, alebo co.
13 
 fotka
mielikki  28. 6. 2012 23:58
Nie si prvý, čo na to prišiel. Mám pocit, že to kedysi spravil aj kosmiklove. (Síce ten má niektorých fanúšikov zaslúžene, lebo robil návody na CSSká, ak sa nemýlim, ale väčšina bola práve takto. V dobe, keď sa nedalo odfanúšikovať
14 
 fotka
tommyhot  29. 6. 2012 00:04
@riskiness este raz, byt v top10 NEZNAMENA, ze dany clovek je dobry bloger, uz si to uprac v tej hlavicke..
15 
 fotka
riskiness  29. 6. 2012 00:09
@tommyhot Nie? A co to znamena do pici?



Hovorim, ze minimalne to kedysi to toto znamenalo. Dosla som sem, nepoznala som to tu, chcela som daco citat, pozrela som TOP 10 ludi blogerov co tam vtedy aktualne boli - klikla na nich, precitala. Boli tam zasluzene a boli to dobri blogeri. Az kym ludia ako ty nedojebali TOPku, tak sa stalo z toho to, co hovoris. Suhlasim, ze teraz 50% ludi co tam je, ani nepachne k blogerom, nie to este k dobrym blogerom.



Ty si to uprac v hlave. Tu hovor na nieco, ze nesplna svoju funkciu a este to sam dojebavaj. Si uplne pipi.
16 
 fotka
riskiness  29. 6. 2012 00:16
Uj, prepac, toto som uz nechcela tento utocny ton a napadanie ta osoby ako takej. Samozrejme je to tvoj nazor, ale pozri sa na to i z ineho pohladu, prosim.
17 
 fotka
catmartina  29. 6. 2012 13:11
už keď som videla nadpis blogu a tvoje meno, vedela som, že je za tým nejaký ojeb

Nesklamal si a som tomu rada...blog pobavil
18 
 fotka
tommyhot  29. 6. 2012 13:15
@riskiness musim sa zase opakovat, ak by top10 splnalo nejaku funkcionalitu, tak by som s tebou suhlasil. Za tychto okolnosti sa vsak na to neviem pozerat z ineho pohladu. Z toho co pises mi pride, ze top10 je len otazka nejakej prestize a nema ziadnu vypovednu hodnotu.



@catmartina este stastie, ze birdzaci nevedia o vsetkych ojeboch co som tu kedy stvaral, asi by som velmi nepobavil
19 
 fotka
trdelniiiq  29. 6. 2012 14:35
ja som sa tak raz tiez omylom dostal k tvojim fanusikom. ale nastastie som vedel, kde je ten cudlik na odfanusikovanie
20 
 fotka
xenomorph  29. 6. 2012 15:36
21 
 fotka
poke  9. 8. 2012 00:36
ale ten super titul "ochranca birdzu" inač k tomu článku a k tebe som sa dostal z tej topky čiže fajny odjeb disappointed:thumbs) článok super a si tam zaslužene, konečne nejaý fajny odjeb a ne plačlivé recitovanie
22 
 fotka
antifunebracka  12. 5. 2013 18:04
vidis, a i taxi sa nestal najoblubenejsim

@riskiness
Napíš svoj komentár