Elegantne zapaľuje svoju cigaru, žiaden náznak najmenšej nervozity v jeho ľahkých pohyboch. Ta cigara mu jednoducho patrí.

Dolieva si druhý pohárik drahej whisky, ktorú si nechal doviezť až z Anglicka.

Hotelová izba ho nezaujíma, len to jedno kreslo, ktoré sa nateraz, tento okamžik, stáva jeho trónom.

Žiaden náznak najmenšieho potu na jeho tvári, ani kvapka na jeho golieri, ktorý mu tak tesne obopína krk. Jeho dych je enormne tichý.

Sem tam mu zavibruje na stole mobilný telefón, ale bez jediného povšimnutia ho ignoruje.

Jeho pohľad sa upiera na jediný bod hotelovej izby, ktorým je rozľahlá manželská posteľ, slúžiaca na predstavenie, ktoré bolo tak dlho plánované.

Prvý rad, priamo pri scéne sleduje svoju priateľku ležiacu pod cudzím chlapom, ako sa vášnivo nahí bozkávajú, ako sa nevie nabažiť jej plnými prsiami, ktoré zdobia ružové bradavky utopené cudzími slinami.

Žiadna hudba v izbe, len tiché srkanie z pohárika a tiché stony z postele, ktoré sa časom premieňajú na hlasné vzdychanie keď do nej prenikne. Začiatočná neha vyprchala, prebudili sa zvieracie pudy, ktoré nútia pridať na sile. Dve nahé spotené telá búchajúc o seba za vidinou dokonalého okamžiku.

Dolieva si ďalší pohárik a na jeho tvári sa objavujú prvé náznaky potu, ktorý tak chladnokrvne potláčal. Zažíva mocenský orgazmus ktorý pre neho znamená viac ako čokoľvek iné. Žiadnu žiarlivosť nepociťuje, veď bol to práve on čo to režíroval.

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár