Na zaciatok vas zdravim... a dalej...
no, je to strasne, ale je to uz tak...
proste...
som chora!
A nemam naladu ani na pisanie s diakritikou, to bude vazne!
Ale podme k veci..

Kedze som chora, znamena to, ze som zavreta doma v izbe ako v karantene, nastastie spolu s mojim vernym priatelom, pocitacom. Pozerala som film. Sweeney Todd. Uz dvakrat. A musim povedat, ze je super. Koniec je najlepsi, skoro vsetci boli zavrazdeni. Teda myslim hlavne postavy. Vsetci sa pekne pozabijali a bol klud.
Rozmyslam, ze co by sa dialo, ak by ten film bol pravdivy. Predstavte si holica, co sa chce kazdemu pomstit a tak zabija muzov namiesto ich oholenia, potom ich posle dolu do pekarne a Mrs. Lovett´s z nich spravi masove kolaciky. Celkom zaujimave. Ale nechutne. Vsetci by sme sa pozierali. Uuuf... We aaaaall deserve to dieee... Even you, Mrs. Lovett´s, even I ...

No ale stacilo by rozmyslania. Teraz zacinam byt hladna, ale musim najskor umyt riad. Cize aj sa mi chce.. od nudy neviem ani vymysliet, ako sa nenudit. Do 25. som vypisana, cize cele prazdniny sa neodstanem von, pravdepodobne. Boli ma hrdlo, nemozem prehltat, v tej hrbe pouzitych vreckoviek okolo mna sa uz nedokazem ani orientovat, aby som nasla nejaku este nepouzitu. Mimochodom Johnny Depp spieva fakt dobre. Ma pekny hlas. Ale s5 k mojej chorobe. Neznasam to, vzdy zabudnem nacas zobrat tabletky. Ale aspon som sa dnes celkom vyspala. Zobudila ma mama o 7:31 ze mam zobrat liek (volala mi). Zobrala som ho a zaspala som este na dve hodiny (presne) a aj si pamatam, co sa mi snivalo. Cudny sen, ale zdal sa byt pravdivy. Samozrejme nebol pekny.

No dobre, asi sa poberiem umyt trocha riadu, necham si zapnuteho Sweeneyho, nech mi tu vyspevuju a dufam ze pride niekto, kto ma vytrhne z tejto nekonecnej nudy. Tak sa majte a bavte sa.

 Denník
Komentuj
 fotka
ciernaruzicka  18. 3. 2008 12:32
i feeeel yoou,Johaanna..to je moja oblubena penicka z toho filmu,ten film je vazne uzasny..krasny genialny perfektny..vidno ze to robil Tim Burton,uzasne pesnicku,uzasne spraveni herci,proste krasa

hm,vies co,nezaividim ze si chora..ale na druhej strane ta nikto nebude polievat,jedno tvoje stastie

tak sup sup na riady
Napíš svoj komentár