O nadpise som dlho nerozmyslala, pretoze v poslednom case ma trapi tolko veci ...a vsetky nejako suvisia so zivotom ( no neverili by ste, ale fakt 8) ).

V skratke, potrebujem sa vyrozpravat, ale radsej takto, ako niekomu inemu. Niezeby som na to nemala ludi (A), ale uz ich urcite unavuje stale pocuvat resp. citat moje nekonciace problemy suvisiace v podstate len s mojou neovladatelnou pubertou. Uz ani neviem, koho by som na to mohla vyuzit tentoraz (A) . Ale nie, vyrozpravat sa mam komu, ale to tak teraz nechcem.
Neviem ani co z toho vsetkeho vybrat . No napriklad skola. Je cas, kedy by som sa mala sustredit len na znamky, (resp. v mojom pripade na ich opravovanie) ale niekedy ma pochyti taka nalada typu "mnatoalenezaujima" a proste si poviem ze no co skola jak skola, na gympel nemusim ist a o zabavu sa oberat nebudem. Ale jasne, chyba, ako vzdy...to co chcem ja je bud nerealne, chybne, zle a tak dáále. Ale tak jedina skola, na ktoru by som aj chcela ist, je v Presove, co nie je daleko, ibaze moja nadradena mi nedovoli do skoly dochadzat a byvat na intraku uz vobec (vlastne ten intrak ani moc nechcem, ale mohlo by to byt fajn-kebyze mam so sebou net(A).

A nedari sa mi v matike co uz vyssie-spominanu-osobu dost stve...(no ale mna to vobec nestveee kdezee ale na matiku treba take matematicke rozmyslanie, s ktorym som sa ja nenarodila a ani mi ho nikto nedaroval ani nic podobne proste konec. Ja som na vsetko ine len nie matiku . Prosiim. No fajn a zavidim sesterke, ktora vdaka tomu, ze je na konzervatoriu uz nema ani matiku ani fyzu a ani chemiu (no blee chemia . A DO PEKLA UZ NEMAM KREDIT ANI NA PREZVONENIE! ...jes! ...presne toto som chcela dufam ze to je uz bodkaaa a horsie sa uz dnes nic nemoze stat. Vlastne mama este nevie ze bude zajtra rodicko ...a ze som si ho sama podpisala, lebo triedna by ma inak zabila ze nemam podpisane este nieco? aha jasne, 4 z matiky...saalala Kto mi toto zavidi?

Ked sa s tym priznam kamosovi, ktory je ako keby narodeny pre matiku (fyziku a take podobne pre mna nezvladnutelne predmety-no ale z fyziky mam zatim jednotky(A) tak ma bud vysmeje, alebo sa na mna radsej vykasle (A) . Ale mam ho rada, aj napriek vsetkemu co sa stalo, uz mi velakrat pomohol . A dufam, ze vie, ze kecam o nom . Len skoda ze byva tak daleko od KE...


Nechapem ako ma moze tak dostat jeden film! (nemenujem) Uz ho pozeram druhy krat...


A teraz ide Krok za krokom takze koncim...a dakujem ale neprosim si komentare typu "radsej sa uc blablabla" to ma moc nepovzbudi (co by som zas uvitala . Tak sa majte pekne

 Blog
Komentuj
 fotka
anjelik4195  9. 1. 2008 18:00
taa skola raz zaahubi wseetkych treeba ju znicit skor nez s ato staane
 fotka
andulili  9. 1. 2008 18:00
a je povzbudzujúce "neuč sa, je ti to na nič" ?

ja sa napríklad neučím.. a mám prinajhoršom trojku. a preto potom musím opravovať lebo mojej máti sa trojky nepáčia
 fotka
syma  9. 1. 2008 23:56
uz som to tusim niekde pisala ale ak je tvoj problem jedine skola a to ze nemas kredit tak sa mas holka kurva dobre!!
 fotka
trca  10. 1. 2008 17:38
Syma tych problemov je viac, ale tieto su take bezne a o inych nemam potrebu pisat sem...
 fotka
corpsegirl  18. 1. 2008 11:33
ciii no teeeeeeeeeeeeeeda interesantny clanok
Napíš svoj komentár