Tak asi trosku meskam, kedze prazdniny zacali uz vcera, ale ja meskam vzdy cize ziadna novinka.. pokracujem.
Strasne dlho som nenapisala ziaden blog. Neviem, cim to je. Alebo aj viem ale nepoviem, bebe .
Mozno to je tym, ze mam menej casu a menej chute.

Predvcerom som bola posledny krat v mojej skole - zakladnej. Este stale sa neviem spamatat z toho, ze tam uz nikdy nepridem a nikdy uz nebudem v triede (9. v takej zostave ako celych 9 rokov (ak neratam to, ze nejaki spoluziaci prisli a odisli postupom casu). Ked som videla misku ako place, nebolo mi vsetko jedno. Troska sa mi hrnuli slzy do oci, ale neplakala som. A tak to bolo cely den. Aj ked som sa lucila s osmackami. Budu mi chybat tie WCka po skole . Ale najviac mi bude chybat miska, pretoze na flipy s nou cez skolu nikdy nezabudnem spolusediaca a najkamoska ..neviem ako bez nej vydrzim na novej skole ked mi 6 hodin s nou v skole este bolo vzdy malo .
Bude mi chybat aj Mirka, Csopotka (skolka to isti , Silvia, Nada, Ada, Verca, Betka, Sasa... a aj Domca a par bab z 9.C aj Sebo a Branki a aj poplaseny Peto a podobne aj ked mi niekedy dost liezli na nervy (napriklad aj Edo, ktory sa ma isty cas kazdu chvilu pytal na ICQ, ze co sa treba ucit, az kym som ho nedala do invisible listu prepac no ale bude mi to chybat .
Ale tesim sa na novu skolu. Poznam tam par ludi tak hadam to nebude az take . Aj par buducich spoluziakov uz poznam, tak sa tesim ked ich uz uvidim.

Ale teraz su prazdniny planujem chodit von, chodit von a este chodit von sem tam na koncerty a sem tam niekam inam . V auguste zas budeme cestovat a pojdeme na svadbu. Tak to bude mozno tiez fajn. Spoznala som aj par novych ludi, tak to vyuzijem no idem pozret telku mozno potom dopisem .

 Záchod
Komentuj
 fotka
wow_arwen  29. 6. 2008 19:17
dúfam, že aj ja som tá baba z 9.C
 fotka
neway  29. 6. 2008 20:23
niekedy aj ľutujem, že ja som takéto niečo nezažila. s "mojimi" som bola len štyri roky, šla som na osemročné. ked som odchádzala, na konci štvrtého ročníka, boli sme ešte deti. ani som si neuvedomovala, čo sa deje.. a teraz si nemáme čo povedať. tie náhodné stretnutia, až na výnimky, sú také trápne..



tak si to váž, všetko čo si prežila, spomienky, zážitky, priateľov a teš sa na strednú, najlepšie roky života
 fotka
ciernaruzicka  29. 6. 2008 20:41
suhlasim s neway,ja som na tom tak isto s byvalymi spoluziakmi sa pozdravim a to je vsetko
 fotka
pawlo  29. 6. 2008 21:52
Najdôležitejšie je aby si sa dostala do dobrej partie ľudí. Pretože pokiaľ budeš mať dobrý ch spolužiakov tak hneď od prvej chvíle začneš chodiť do školy s radosťou. Stredná škola je niečo úplne o inom ako ZŠ. Tam sa už k tebe nesprávajú ako k decku ale ako k dospelému človeku.
 fotka
crca  2. 7. 2008 09:22
A pojdes aj za Crckou?
Napíš svoj komentár