Tak rozhodla som sa vám opísať jeden a pol dňa stráveného v Kysaku, na sústredení zo školy "vďaka" monitoru .
Začnem piatkom ráno. Vstala som o 5:50, aj keď hore som bola už od 5:20 díky mamine , ale poležala som si tých 30 minút, kým som nezistila že mi to je nanič, lebo spať sa mi nechcelo. Tak som šla na comp, mrkla som čo nové a pohádzala som si nejaké nové pesničky do ipodu (a som rada že som to spravila . Potom som sa ešte dobalila, zobrala som si len najdôležitejšie veci (ceruzka,kefa,gél,lesk mikina...a pyžamo..a..tak a vyrazila som na buuus. Vtedy mi zavolala Miška, že... už neviem čo sa ma pýtala . Potom som jej zavolala ja, že vystúpim až pri nej a ku škole prídeme spolu. Tak som sa dostala k nej, našli sme sa, šli sme ku Lipe (obchod) a kecali sme . Tam sme stretli Silviu (jakáá náhoda=DD), ktorá nám že vraj volala, ale my sme nepočuli.. no takže sorry .

Šli sme do Lipy...ja som si kúpila žuvky a Miška deli =DD. Obe ľutujeme (vlastne všetky tri), že sme si nekúpili aspoň nejaké zásoby jedla. Asi okolo 7:50 sme už boli na parkovisku pred školou, kde sa k nám pridala Mirka a potom sme šli pred školu, pokecať aj s inými a porovnávať si veľkosti batožín (kks niektorí boli pobalení tak, ako keby sme šli niekam na týždeň šak neže Miši?=DDD). Čakali sme ani nie dlho a prišli učky, prišli busy a my sme sa nejako do nich napchali.

Cestu busom asi nebudem moc opisovať, Miška sa snažila fotiť ale nejako =DD sa jej nedarilo =D. Približne o hodinu sa táto interesantná cesta skončila a prišlo na rad vystupovanie, okukovanie, vybaľovanie. Po istej informácii od mojej spolužiačky a baby čo poznám už od škôlky, som prišla na to, že presne v tom (ehm čo to bolo?? nemôžem to nazvať hotelom=DD) som bola ešte v škôlke v švp. Vtedy mi doplo kde sme... vlaky...každých desať minút. Jes. Vyspím sa. Jes. Ale to bolo v pohode . Došli sme dnuka a teraz že nemôžeme byť na izbe tak, ako sme chceli. Pôvodne som mala byť s Miškooou, Vrčou a Mirkou, ale nakoniec som bola s Miškou, Andreou a Domčou. Yeah, dvakrát rock dvakrát hip-hop . Strašne som sa bála, že sa budem musieť hádať o hudbu, ale našťastie sme nikomu nešlohli repráky, ani nič podobné a tak sme vydržali bez nej.
Tak teda pokračujem . Vybalili sme sa a ja som zistila že som si zabudla prezúvky tak mi žičala domča svoje botasky (všetci ostatní mali topánky a čižmy takže D)...díky . Ja som si vybrala posteľ pri okne a radiátore...a potom sme šli na vyučko /o desiatej/.

Vlastne každé hodiny sme robili testy a monitory atď. Dnes som zistila, že mi to už liezlo na nervy. Ale včera to bolo fajn, dokonca sa mi aj darilo. Mali sme do 12:00 slovinu. Potom obed (12:00-13:00), potom ďalšie dve hodiny matiku (13:00-15:00) a potom nejak zas hodinu prestávku -to sme šli tuším von a písali sme na tabule pri chatkách . A neskôr ďalšie dve hodiny sloviny (16:00-18:00). Pozn. Neviem, či mám tie časy dobre, ale učili sme sa do šiestej, to viem . Inak niektoré monitory zo sloviny boli dosť že vtipneé =P že Mišii? =DD A náš Corpse stôl! A pružky, pružky, pružky . A sprostý automat, ktorý nevydavá a obral ma o 4 koruny!! =DD že niekto nevie čítať =D. Ok ale toto sa stalo už dnes .
No po vyučovaní bolo úplne super. Večierka do 22:00 sa predĺžila na 02:00 D. Vrča šla k nám na izbu a spravila mi francúzsku manikúru a medzi tým sa u nás vystriedalo toľko ľudí že bye . Miška skákala (FAKT! po izbe a fandila Košiciam..Sebo ju chcel priviazať o radiátor ale ona sa nedalááá žee? Sem tam som jej pomohla . Potom s Miškou sme sa priviazali šálom (teda každá jednu ruku a chodili sme tak po chodbe, po izbách atď. a tvárili sme sa ako steelerky a teda Fans HC KOŠICE (vidíš Miši, veľkým . Nacivčili sme si aj tanček ktorý sme ukázali Mirke a jej spolubývajúcim aaa... musím si tým pripomenúť aj incident na záchodoch, keď som si kvoli tomu tančeku tresla hlavu o vyčnievajúcu (!!) stenu. Fuck. A jeden emák sa ma pýtal, či nemám žiletku . Boha tak to ma zabilo. Vyzerám jak emáčka? ...ale nemalo to chybu . A opýtala som sa ho, že načo mu treba žiletku a on že na nič, že to mám nechať tak, lebo si ešte niečo pomyslím. Ale neviem..ja som si pomyslela už aj tak niečo .
Potom sme prehovorili učku aby nám zapla telku. Mhm, veď kto mal vedieť ako sa zapína telka z roku 5? Do 20:00 sme na ňu čumeli. Medzi tým, kým nešiel šport, sme si šli nabrať čaj a s niekým sme sa snažili hrať stolný fucik, ale nevyšlo . Tak aa potom šiel špoort a zistili sme, že sme vyhraliii nad Popradom 2:1 vuaaa .
No, potooom sme už ani neviem čo robili...jááj jasné . Šli sme na izbu a kecali sme s Miškou. Troška o vážnych veciach. Každú chvíľu mi ukazovala fotku Peťa! A kecala mi o ňom... a tak no. Ale mne to nevadííí, Miši, nemysli si nič zlé (A).
Potom k nám prišiel Sebooo a kecali smeee ooo všetkom možnom . Najmä dvojzmyselne. Hiphoperky šli na vedľajšiu izbu a tak aspoň bola dobrá atmoška . A kecali sme aj o hudbe! A ja som sa fotila (A) a tak no.

Potom bolo ani neviem ako zrazu 22:00 a chodili po izbách učky a kontrolovali či spíme. Tak sme museli ísť všetci na svoje izby a prezliecť sa do pyžám. Umyla som si hubu (prvá šla Miška ak by náhodou bola tá voda nejaka zlá odmachlila som sa a zaľahla. Potom som zistila, že všetky moje spolužiačky (okrem miškyy a mňa samozrejme..=P) sa bez make-upu na ksichte nepohnú. No bye. To ma dostalo . Keď nám asi druhýkrát učka zhasla svetlo tak sme začali kecať o všetkom možnom. Andrea a Domča si písali s chalanmi z vedľajšej izby smsky a ja s Mišou sme klopali tým, čo boli vedľa nás na stenu a oni odbúchavali (Ľubo a Filip =D). Rozoberali sme ešte tooľko vecí že sa mi o tom ani nechce písať . A aj keby chcelo tak nebudem . Inak všetci sme tam boli hladní, Andrea si otvorila nejaké keksy a na mňa prišla tiež chuť, tak okolo polnoci som otvorila keksy aj ja . Aj keď dnes som zistila že to bola chyba . Potom na mňa prišla nuda, nezaberala ani hudba. Domča tancovala po izbe ale hiphop.. Tak som pustila troška hlasnejšie Cradle Of Filth a tvárila som sa že nič . A medzi tým som nejak spomenula pogo a domča to poznalááá...ale už nevládala, tak som si chvíľku pogovala sama pri dverách a ..pri posteli a...pri skrini..a umývadle ..a neviem, potom som skoro spadla tak ma to prešlo Tuším raz som trafila do Mišky . Okolo jednej som začala prezváňať a volať každému komu som mohla, no šeci dajak mali vypntý mobil. Akurát pár ľudí nie. DIIIKY! Jeden mi aj párkrát dvihol . Ale to som zistila až po 16 sekundách rozprávania sa s domčou a s telefónom pri uchu, keď som zložila . Noo.. potom k nám ešte došli učky, že či spíme ...mysleli si, že nás zobudili (asi nezaregistovali to moje "cotijebe" na pozdrav a miškinu buchtu v rukách). Ok, už to skrátim. Vyrozprávali sme sa-samé osobné veci-a šli sme nakoniec predsa spať (okolo 02:00). Medzi tým som sa asi trikrát zobudila na vlak, na to, že na mňa fúka, potom že mi padá perina aaa že mi bola tvrdá posteľ. A niečo ma tlačilo a pichalo.


Ráno sme sa zobudili o 6:50, tiež netuším ako, ale ja som ešte dospávala. Domča a Miška už boli dajak hore . Ok už to skrátim. Boli raňajky. DPC HNUS! A potom učenie... pohrali sme sa s automatom na pitie, hľadali čokoládu a potom sme šli domooov. Busom, ktorý spoznoruje HC KOŠICE! LUDIA! veľký a pekný... jak na pokeci lol...no nič... končím, už aj na mňa to je moc veľa a ak sa to chcelo niekomu čítať, tak mu gratulujem a ďakujem. A fuj staci diakritika uz jej mam dost Tak to bolo v skratke opisane sustredenie, bolo super a som rada ze som tam bola .

 Blog
Komentuj
 fotka
corpsegirl  2. 2. 2008 19:40
ale radne nam vygumovali hlavy, coo ??
 fotka
trca  2. 2. 2008 20:06
njn, alee to prostredie tam na mna dobre vplyvalo a chyba mi Corpse stol
 fotka
corpsegirl  8. 2. 2008 08:41
jj corpse stol ten chyba aj mne ale thaa na foktach je na stranke nasej skolky
Napíš svoj komentár